28 Декември, 2017 10:25 52 857 119

BMW 3er (Е46) и най-търсената кола в България

  • bmw-
  • 3er-
  • e46-
  • mobile.bg
BMW 3er (Е46) и най-търсената кола в България - 1

Абсолютен великан на българския пазар за употребявани автомобили е третата серия на баварците в изпълнение Е46. Феновете на BMW 3-Series могат да се сравняват като бройка единствено с тези на Volkswagen Golf. И в това няма нищо лошо. Няма нищо по-логично в това добрите за парите си автомобили да бъдат и най-комерсиалните.

Дали това важи за Е46 е спорен, според мнозина въпрос, но предвид търсенето в най-големия сайт за автомобили в България, явно е така. Моделът се произвежда от 1998 до 2006 година и се намира у нас както за малко пари, така и не са рядкост специални и доста скъпи изпълнения. Какво се предлага на пазарите у нас, вижте ТУК. Предложенията са над 2000.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Babareca

    59 100 Отговор
    Само БМВ

    Коментиран от #12, #91

  • 2 Кики

    167 73 Отговор
    Е у такава държава каква да е тръпката?Десет и на горе годишен варел създаващ илюзията за висок социален статус срещу малко пари.

    Коментиран от #15

  • 3 Бай ой

    143 49 Отговор
    Корейските миксери пък създават илюзия че имаш кола ....и висок морал :)

    Коментиран от #5

  • 4 Марио

    89 60 Отговор
    Бмв са хубава марка,но тези коли вече са стари,небезопасни гнилочи
    И като ги купи някой и си сложи един китайски ауспух от илиенци си мислят вече,че много върви като бучи
    Не разбират че звука трябва да идва от двигателя не от китайския боклук

    Коментиран от #73, #87

  • 5 Марио

    59 125 Отговор

    До коментар #3 от "Бай ой":

    За твое сведение корейските автомобили са по-здрави от БМВ.Вече най новите модели са ОК на бмв.Но специално от тия са по-здрави И изобщо просто корейските автомобили са по-здрави

    Коментиран от #6, #7, #39, #48, #85

  • 6 OOF

    62 30 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    Смях, смях в залата.

    Коментиран от #36, #37

  • 7 Слави

    105 31 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    Марчо тия БМВта почват от 2001-2002 фейсо това е 16-17г кола. Покажи ми корейска консерва която е на 17г и още движи.

    Коментиран от #9, #18

  • 8 Кики

    20 4 Отговор
    Защо местите темата тук коментара е за bmw от къде ви дойдоха всякакви други сравнения.
  • 9 Марио

    30 55 Отговор

    До коментар #7 от "Слави":

    И аз скоро ще взимам бмв,но имам опит и знам,че на хюндай двигателите са по-здрави
  • 10 Ужас

    57 50 Отговор
    Заради таквиз варели сме първи по смърт на пътя, собствениците на тия кошници се мислят на безсмъртни джадаи и трепят наред. 20 годишен за 3-4 хиляди кошник - не мерси
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост

    15 19 Отговор

    До коментар #1 от "Babareca":

    Ще си останеш и с бутането начи както ще висиш и по сервизите
  • 13 smeh

    64 17 Отговор
    Въпреки, че нямам БМВ, специално за Е46 мога да кажа, че в добро състояние и с "правилен" мотор е супер алтернатива за хора, които не използват колите си само за придвижване от т.А до т.Б.
    Карал съм приятелски е46 с 2.0д, 3.0д и с 3.0 бензин, и като изключим четирицилиндровия 2.0д (150), другите оставят типичното БМВ впечатление.
    По думите на собствениците подръжката е малко по-висока от еквивалентите, но не фрапантно. За сметка на това обаче, не получавате "скучна" и "тромава" кола, която да ви оставя безразличен дори и на хубав планински път.
  • 14 Антон 1

    99 12 Отговор
    Ако не се лъжа този модел е най - продавания и в световен мащаб !
    Аз има такава 2003 производство . Купих си я 2005 .На две години беше на 113000 км. Карах я до 225000 и я продадох на едно момчета от Габрово !
    Много бях доволен . Коренна разлика има от предходноя модел . Много по комфортна возия , място в купето и качество на материалите .
    Двихатела беше 150 КС дизел Коман рейл !
    Смених демпферна шайба и амортисьори . Преди да я продам леко се чуваше рейката . Друго няма . Само хубави масла и филтри във фирмен сервиз .
    При добра подръжка , много хляб има . Истинска кола . Сменил съм 14 за 25 години , имам база за сравнение !
    Отделен в въпроса какво внасят нашите търговци и как я шофират младите малоумници .
    Сега говорим за колата , нали ? :):)
  • 15 йофъ

    34 2 Отговор

    До коментар #2 от "Кики":

    Социалният статус и парите не са обвързани тясно. Колко мауци карат нови джипове. Това не ги прави с висок социален статус. Може би бъркаш материален и социален статус.
  • 16 Работник

    73 6 Отговор
    БМВ е хубава кола и не е за всеки, лесно се купува, но трудното е да се поддържа изправна и лачена. Това го знам защото имам БМВ !
  • 17 filo

    51 42 Отговор
    И малките деца са наясно, че БМВ е кола от най-високо качество и затова се обезценява малко и макар и на години се търси подобаващо. Само някакви форумни плъхове ми обясняват, че бавареца не бил добър автомобил.

    Коментиран от #19, #25

  • 18 Лексус

    33 30 Отговор

    До коментар #7 от "Слави":

    Тази кола бмв си е имала своя звезден миг. Но вече е морално остаряла. Защо всеки път сравнявате в днешно време старите коли с новите...бмв е премиум марка. Да, издържал е до днешно време модела, ама корейските са нови коли, с повече екстри, по надеждни. И с правилна експлоатация след 17 години могат да бъдат пак в употреба, нищо, че не е премиум марка. Глупавото ти сравнение е същото каъо да тръбиш, че оригиналната нокия 3310 е по корава от съвременните смартфони. Така е, но не си я купуваш и да караш с нея. Купуваш си китайски телефон, маскиран като някаква премиум марка и му се радваш ;)

    Коментиран от #20, #75

  • 19 Лексус

    24 13 Отговор

    До коментар #17 от "filo":

    Ти пък нищо не каза. На малките деца, както и на повечето по големи, но все пак с детско мислене, им са промити мозъците, че имаш ли бмв, си голяма работа. Ама то това идва от същите промити мозъци на родителите им, както и масовата психоза да гледат и подражават на чалгарски клипове и манталитета на каращите такива коли. Почти няма родител, който да купи чистп ново бмв на детето си. Скъпа кола. Ще му вземе по нормална кола, ама нова и надеждна. А то като порасне, и печели достатъчно дай Боже, да си вземе нова премиум кола, било от друга марка.
  • 20 Никой

    55 18 Отговор

    До коментар #18 от "Лексус":

    Сравнението ти е неуместно. Нова кола за 20-30 бона от нисък клас е много много по-зле в сравнение с 3ка на 10-15 години, която като нова е струвала 80к. Не отричам прогреса, но това не е достатъчно време за толкова бурно развитие по отношение на динамика, безопасност и комфорт. Не можеш да сравняваш пласмасов кош при който трябва да доплащаш за неща като ел прозорци с от последните е46ци, които имат 3-4то поколение тракшън контрол, 6 еърбега и големи дискови спирачки на всички 4ри колела. Не можеш да сравняваш кола направена главно за градски скорости с такава, която е замислена от завода да седи спокойно на аутобана с 200. Лошата слава на такива коли идва заради лошо поддържани екземпляри. За цената на целия този кеф можем да поспорим, защото частите не са толкова скъпи, а е46 са сравнително надеждни ако знаеш за какво да гледаш. От друга страна новата кола идва с брутално обезценяване и високи данъци. А пък за кефа от каране на кола с правилно замислено окачване по планински път няма да ти обяснявам. Там нов бюджетен кошник няма шанс.

    Коментиран от #24

  • 21 filo

    21 6 Отговор
    Колега, както ти самия написа БМВ е премиум марка, заедно с мерцедес и ауди и това не е нищо ново. Разбира се това са коли направени преди всичко за хора с възможности и е нормално хора, които са голяма работа да си купят БМВ, ане КИЯ. В нормалните държави само хора, които са голяма работа карат премиум марка според предпочитанията си.

    Коментиран от #27

  • 22 Гоуст

    64 9 Отговор
    От толкова много селяндури, ме е срам да си купя БМВ...а вече и АУДИ

    Коментиран от #86

  • 23 Петър

    51 36 Отговор
    Бмв - моделите са изпреварили времето си!
    Говорите за корейските колици,да добри са но я се качете във една 5-серия е-39,кола на 20+ години ,говорим за запазен автомобил(колкото и трудно да е вече да се намери) Комфорта който ще ти даде самото поведение на пътя,детайлите в купето са несравними,нищо общо със корейските боклуци на които след 10000км започват да им скърцат корите,и таблото щото са пластмасови.Дори и старата седма серия е-32 е по-добра от премиум корейската количка със смешния 2литров двигател,който по нанагорнището крета едвам едвам а е кола на 4-5 години ,а вземете една 3ка 2литрова със редовия 6-цилиндров мотор ,е-30 да това е кола над 30 годишна,ако е добре подържана ще ви направи смешни със вашите хюндайчета и тем подобни смехотворни колици.Бмв е кола за ценители и във най старата 5тица да влезеш и във най новата ,то пак ще откриеш харизмата ,комфорта,и радоста от шофирането.Със здраве и да знаете по-добре старо БМВ,от колкото нов кенеф Опел,форд,рено,пежо,алфа ,китай,бургас и т.н.

    Коментиран от #26, #30

  • 24 Лексус

    16 4 Отговор

    До коментар #20 от "Никой":

    Минуса не е от мен. Съгласен съм. Но често правилната поддръжка на такава кола излиза като цена повече от самата кола. Почти не се сещам кой ще даде такива пари за стара кола, освен истински фен с възможности. Това са единици хора, с възпитание и няма да си тормозят моторите до макс за да се фукат. Също така искам да питам, защо е нужно да се сравняваме с аутобаните в германия и , че една кола трябва на 200 да стои стабилно. Тул такава скорост убива, не само защото пътя не става, а и както казах по горе, един истински фен ще си кара такава поддържана кола бавно и с кеф. Ще си я щади. А такива не срещаме, следователно това, което казваш, не, че не е вярно, но за нашите ширини не е прието.

    Коментиран от #29, #117

  • 25 Msux

    22 7 Отговор

    До коментар #17 от "filo":

    Нещо ти има , малко се обезценявала??! ... 150 бона нова, след 5 години е 40 хиляди?.
    Много са малко моделите които са скъпи и не се обезценяват толкова много и са главно спортни модели. Пример Митсубиши Ево струваше 90 хиляди като нова в момента в германското мобиле най-износените и старите от последното поколение струват 60 хиляди а са на 10 години. Mercedes W140 също трудно му пада цената S320 бензин в Германия ги гледам по 15хиляди евро, не знам тука как ги докарват на 8-9 хиляди лева, но държи доволно цена. Хонда Сивик 8генерация държи цена - кола която е струвала 28 бона като нова след 10-12 години струва 10 което в този клас си е постижение. Тойота Ленд Крузер държи цена. Това е много обширна тема, но БМВ не държи ама никаква цена. Ако ще си взимам премиум задължително на 5 години и на 1/3 от цената.
  • 26 Лексус

    21 6 Отговор

    До коментар #23 от "Петър":

    Ей такива като тебе изпреварват колите, които се движат бавно, но в ограниченията, и поставят на риск останалите участници в движението. Не се съобразяват, и се муслят за безсмъртни. И преди да му кажеш аз кскво карам, карам бърза и нова кола, ама не поставям на изпитание възможностите на околните. Щадя си колата и живота, и държа да стигна невредим, накъдето пътувам.
  • 27 Msux

    24 4 Отговор

    До коментар #21 от "filo":

    Втория ми коментар е пак до тебе защото говориш пълни глупости. Не съм от София (в град наблизо), мога да ти кажа, че хората които имат пари не ламтят задължително по премиуми, наскоро един бинзнесмен купи един парцел в града който струваше 1.5млн, а кара Форд Фокус 2008-2009та. Всичко си е до възпитание, цели и приоритети. Гледам мойте набори, че като си взимат кола, я взимат до парите които имат, от много време мога да карам хубава кола за БГ стандартите и премиум , но никога не бих си го позволил, предпочитам да ги инвестирам , отколкото да ги вкарам в кола която след няколко години ще я продам за скраб и ще си цокам палците.

    Коментиран от #31, #46

  • 28 Ники Д

    20 19 Отговор
    изключително проблемен автомобил за покупка втора ръка е този модел на БМВ. неособено качествена изработка, най-вече при интериора, както и традиционните проблеми с електрониката, прегряването на двигателя и многобройни течове. изобщо крайно непрепоръчителен, освен ако не си някои монтър, които може сам да си я поправя. карал съм такава и много добре знам за какво става въпрос
  • 29 Никой

    9 5 Отговор

    До коментар #24 от "Лексус":

    Всяка кола иска поддръжка. Всеки според възможностите си избира модел, двигател и т.н. Не е чудно, че е46 е разпространена, защото предлага множество различни вариации. Сравнително достъпна докато по-старите е30 и е36 вече се поддържат от истинските маниаци. Има хора, които харесват стари коли и аз съм един от тях. Щом искам що горе качествени материали, сглобка и динамика бих си дал парите за стара лачена кола, отколкото нова от нисък клас, която е просто средство за придвижване от А до Б. Разбирай това както искаш. Една кола направена за каране с 200 ще се държи добре и в ситуация, където бързата реакция и стабилност са от голямо значение. А такива ситуации се случват ежедневно дори да караш с ограничението.

    Коментиран от #33

  • 30 Пешо се обърка

    23 25 Отговор

    До коментар #23 от "Петър":

    Е30 с шестак двигател и си цар на пътя!!!!!Ми с моята "пластмасова"кошница те правя смешен където поискаш.И не е шестак а е четири цилиндъра.Къде ги сравнявате тия морално остарели гнилочи с новите коли.Това е типичнпто мислене на Ганьо,в случая Петър.Харизма,удоволствие от шофирането-ти ще се жениш ли за нея,ще спиш ли с нея.Комфорт в бмв 3 серия от къде?Че е широка колкото опел корса ли.Теснотия до шия.Писанията ти показват колко си изостанал в автомобилно отношение.Радвал се той на Е30 и 5 серия от преди 30години.

    Коментиран от #53

  • 31 Никой

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "Msux":

    Както го каза, всичко е до приоритети. Всеки има различни тръпки и неща за които с кеф си дава парите. Не можеш да съдиш другите, че харесват коли, докато ти ги приемаш просто за превозно средство.
  • 32 нагазаки

    9 2 Отговор
    Къде е коня да са разцвили от кеф.
  • 33 Пешо се обърка

    16 7 Отговор

    До коментар #29 от "Никой":

    Проблема е ,че не всеки купува това което може да поддържа.Гледа евтино пък и бмв е46,взима и при първия проблем олеле.Да те запозная със собственик на такова бмв който изтърбуши всички филтри,купува гуми втора ръка от olx и при първия проблем тегли кредит за да го оправи.Повечето са така но има и изключения.
  • 34 papur

    8 2 Отговор
    Тез Курейци са луди дават 7 години гаранция на возилата си!Баварците колко дават незнам не съм чул.За всеки влак си има пътници момчета що са бийте като гладиатори!

    Коментиран от #43

  • 35 Хакуна Матата

    11 25 Отговор
    Най-големия боклук на пазара - бмв...
  • 36 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "OOF":

    Каква корейска кола си карал,че е смях в залата!?
  • 37 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "OOF":

    Каква корейска кола си карал,че е смях в залата!?
  • 38 3792

    18 4 Отговор
    Как лъжат с километрите... с моята 4-годишна кола минах 140к вече, пък тез ми продават 15-25 годишни на по 110к.... а с предната минах 130к за 2 години, главно в Германия. Няма как да ми внасяш немска кола и да е на малко км.
  • 39 L7S90

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    Грам не разбираш от Автомобили

    Коментиран от #44

  • 40 L7S90

    5 1 Отговор
    Прост Народ сте тук само се Фукате прост Народ
  • 41 Аксел

    25 4 Отговор
    В България БМВ е силно компрометирано от селинджъра който е масов потребител на марката.
  • 42 80 процента

    62 8 Отговор
    Е46 за 5000
    + китайски ауспух Ремус
    + китайски ксенон тип електрожен
    + сини диоди на номерата и пръскалките
    + чип за 20 коня отгоре
    + джанти Оz 18 от Продавалник
    + спортни гуми Пирели от Продавалник ДОТ 2010
    + 20 год. тънко... пишк...овец
    + руса кифла
    + 200 вата "касетофон" на Pioneer и хитовете на Пайнер

    = на запознанство със Свети Петър
    + милиционерско мучене по телевизиите и поредното вдигане на глобите.
  • 43 БМВ

    7 6 Отговор

    До коментар #34 от "papur":

    2 години стандарт +3 години доплащане.
    КИА - 7 години стандарт
    Тойота имат и 8.
  • 44 Марио

    7 10 Отговор

    До коментар #39 от "L7S90":

    Аз не разбирам от автомобили😂😂😂😂Иде се разходи някъде.Знаеш ли колко години съм се занимавал с автомобили.Ти не разбираш от автомобили.Случайно да 3маш някакви представа от двигатели.Всеки,който поне малко разбира знае,че двигателите на хюндай са много здрави.По-некапризни са от BMW.Но не карам хюндай а карам рейндж роувър 3 ще си взимам BMW.Карал съм много коли а жена ми кара хюндай.Знам на почти всички марки проблемите.Кола карам не повече от 4 години.След това я продавам.Така че имам опит с много марки
  • 45 Дългия

    14 13 Отговор
    Здрасти,
    не виждам смисъл феновете на БМВ да спорят с другите за качеството.Разбира се,че кореиските са по читави и без проблеми,затова са таксита.Ако едно БМВ го опънеш на такова каране 2 години и Надин.Сменил съм 3, като едното бе седмица 2008 г.никога повече няма да взема тази марка прехвалена работа.Скъпи части и чести ремонтирана.

    Коментиран от #61, #72

  • 46 filo

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Msux":

    Колега, глупости говориш ти, защото никъде не съм казал, че всички хора с възможности си купуват скъпа кола, а още по малко съм имал впредвид твоята персона. Просто говорех по принцип, а не конкретно за някой. Относно това дали БМВ се обезценява или не и с колко, всеки може да си провери и сам да установи кое е вярно и кое не.
  • 47 Кокалйе

    6 7 Отговор
    Тва са най-куците конйе от сите марки,лада 5тица го убива отмъ.
  • 48 асдасд

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    Има много 15, 20 годишни коли на БМВ, да нормално е да имат проблеми и всичко го има в интернет.

    В сравнение корейските не издържат толкова затова няма как да има проблеми.
  • 49 асдсад

    10 7 Отговор
    Няма как да си фен на автомобили и да кажеш, че корейските коли са хубави. Това все едно моделка да носи дрехи от Илиенци

    Коментиран от #50

  • 50 Марио

    4 8 Отговор

    До коментар #49 от "асдсад":

    Еми здрави са корейските автомобили.Тш не разбираш и затова така говориш
  • 51 яожаяо

    8 5 Отговор
    Има си едни статистики на ТЮВ Германия . Та там корейските автомобили съвсем не са най-здравите , а освен това от най-здравите до най-калпавите автомобили разликите не са в пъти а в проценти. Ако бяха в пъти винаги най-хубавите автомобили щяха да са коли на годината . Да ама не. Весели празници.

    Коментиран от #52

  • 52 кирилица

    13 11 Отговор

    До коментар #51 от "яожаяо":

    Не че нещо ама не могат всички таксита да се объркат и от 10 години да карат само трошливи Хюндаи и Кии. По едно време караха яко Шкоди и Фолксвагени ама вече не. Защо спряха да ги карат като цената е същата като на корейските? Ми щото се трошат и не излиза сметката. А в ТЮВ една изгоряла лампа се води 1 дефект и една гръмнала скоростна кутия пак е 1 дефект. Пробег не се взима под внимание също така. Еми мерси за такава класация, предпочитам сам да си правя изводите вместо да вярвам на някакви немски манипулации, особено след като хванаха ADAC да умножава по 10 резултата на голф.

    Коментиран от #67, #68

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Stefko 88

    7 7 Отговор
    Е да е36 боклук му с боклук изгни и тези които нямат пари (селските келеши) за кола няма да си купят 5серия а ще се редят на опашка за е46, Ауди а3, голф4, Хюндай купе, рядко някоя астра г купе заради по-новата година . Разбира се всичко до 2-3000 на кредит и то ако са истински гъзари. Просто така се нареждат с времето нещата. Колкото е богат народа такива му и селските дупета дето си мислят, че като са им сини габаритите в София ще ги гледат с възхищение и трепет е сърцето.... Между другото забелязали ли сте , че без значение от марката щом колата е от селата задължително има някаква циганийка по нея то ще е лепенка...диодче...затъмнено стъкло с евтино фолио....и подобни селски изцепки предизвикващи смях и съжаление.
  • 56 Дрисльото

    6 13 Отговор
    Най- циганската кола. Купете си кола бе хора , не майтап на колела.

    Коментиран от #57

  • 57 repair all

    1 4 Отговор

    До коментар #56 от "Дрисльото":

    Евтина,защото причинява висок процент смъртност след 9 годишна възраст ако не се заемете с предното окачване което е доста скъпо,но по добър вариант от W203 Mercedes.
  • 58 Колата е

    8 13 Отговор
    Купи Форд и бъди човек горд.Никви ядове с форда
  • 59 ауууууу

    11 16 Отговор
    Само българин може да предпочете изхвърлено БМВ на 15 години , пред нова кола от магазина, било то нисък клас.Аз съм си харесал Шкода Рапид, 25 000 лв и нищо не може да ме накара да си купя употребявано БМВ на место Шкодата. Смятам да я карам мин 10 год , пък нека да е пластмасова.Догодина ми свършва един заем и се мятам на Рапид,червен,бензин.

    Коментиран от #81

  • 60 Колездача

    7 12 Отговор
    Браво! Само да побързат да ги карат повечко време докато не е паднал снегът, че после с градският транспорт!
  • 61 Антон 1

    2 6 Отговор

    До коментар #45 от "Дългия":

    Щото си ги вземаш в края на бизнения им път , сигурно !
  • 62 Пешо се обърка

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Мерц":

    Тук се коментира статията а не личните ти преживявания.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 tarzio

    13 3 Отговор
    Не бъркайте корейските автомобили с японските. Японските са найстина здрави, корейските са бледо копие.
    Що се отнася до БМВ Е46, сравнително здрав автомобил но опорочен от българските селяни и цигани.

    Коментиран от #94

  • 66 kircho

    18 4 Отговор
    Купих си Е46 320d от 2004 преди почти 2 години. Взех я с някакви проблеми, на неизвестни 190 хил. км, супер оборудвана за малко пари. След първоначалните ремонти, само нафта, масло и каране. Ходя с нея 2 пъти на ски, предстои ми трето ходене. Като има половин метър сняг не я карам, щото не е танк. Повече от това ... няма какво да желая. И за друго освен баварка няма да я сменя. Весело посрещане на Новата година и наздраве.
  • 67 гост гост

    6 9 Отговор

    До коментар #52 от "кирилица":

    Mоите уважения,но ще ти повярвам,че корейските са най-здрави,когато ми покажеш 3 циганина с такива.А ромите карат коли,които издържат без никаква поддръжка-BMW-та.
  • 68 Антон 1

    10 2 Отговор

    До коментар #52 от "кирилица":

    Значи в западна Европа много са се объркали тъпите таксиметрови шофьори , щото нещо от около 30 години карат само немски коли ! Преди двадесет години даже само w124 и w123 !
    Ама те са глупави с нисък стандарт !
    То иначе нашите и Тико караха доста време , ама добре , че изборът на таксиметров автомобила БГ , не е атестация на здравина !
  • 69 hyundai

    4 4 Отговор
    Имам hyundai и30 от 7 години направи 150000 хил км засега държи :)

    Коментиран от #78

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 сталин

    11 2 Отговор
    Много мразите БМВ. Аз имам БМВ и го знам днес един с Опел Вектра с повече ръжда от ламарина ме изпревари в градски условия неправилно поне със 100 кимолетра в час .Ама нали все БМВ-етата са ви виновни не е до колата а до келеши без мозък и пари да си ги подържат .Айде някой от вас да каже кой си е купувал 4 нови гуми ,дискове и накладки като си е купил новата кола на 20 години .Защото лично аз съм го правил на всяка кола която съм купувал.

    Коментиран от #76, #96

  • 72 Дискретен герой

    5 2 Отговор

    До коментар #45 от "Дългия":

    Пич, честита коледа!! Чуваш ли се какво говориш?!? Къде извън пределите на Булгаристан си виждал таксита Хюндай и подобни пластмаси от сорта????
    Предполагам за съжаление не си ходил в нормалните държави да видиш кво се кара за такси...
    Пак и да сравняваш БМВ и Хюндай по какъв то и да е начин, меко казано трябва да си луд!!!
  • 73 Alex

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Марио":

    Не мога да се съглася че Не са безопасни! Аз имах челен сблъсък в дърво с Е46 с около 50-60км/ч и колата пое удара - аз даже не го усетих толкова силно. За щастие бях и без драскотина - колата тотал.
  • 74 1124

    5 1 Отговор
    Бях негативно настроен към марката, докато не реших да я пробвам.Преди 8 години си купих 325 Е90 и я притежавам до ден днешен.Карам я през уикендите и смело мога да заявя,че БМВ са страхотни автомобили!
  • 75 Реалноста

    8 4 Отговор

    До коментар #18 от "Лексус":

    Няма как да сравняваш каквото и да е BMW с каквато и да е друга кола , освен с MB или AUDI. Щом го правиш става ясно колко ти е сив и тежък и жалък живота.
  • 76 onq s konq

    7 1 Отговор

    До коментар #71 от "сталин":

    Понеже питаш кой си е купил нови 4 гуми като си е купил колата и отговарям:АЗ-предни Континентал 235/45/17,задни Ханкок 245/40/17./общо 1000лв/.На същата кола като на картинката-само че черна.204 коня,дизел,6 цилиндъра,комън рейл,производство 2004г.Карам я вече 5-та година.Та след гумите се започна:предни накладки с дискове,предни носачи,демпф. шайба,маховик,съединител компл с помпа и смяна масло на скор. кутия,термостат,вискосъединител,антифриз,фарове комплект и смяна ел инсалация от халоген за ксенон,усилвател 800 вата,рамки на стъкла на предни врати ...общо 6000лв.и цената й бе 12,стават 18.До тук.Гори ми 700 ГРАМА МАСЛО на 10 хил. км и без проблем стигна 240/км.ч с ОБИКНОВЕНА НАФТА мин година на магистралата при Белокопитово.И питам-ТОВА ЦИГАНСКО БМВ ЛИ Е?...ИЛИ "СТАРА ЧАНТА,НО ЛАЧЕНА":)

    Коментиран от #79, #97

  • 77 Доктора

    3 2 Отговор

    До коментар #70 от "LEGIONARIVS":

    За комплексари като теб има терапия. Колеги практикуват психическа, а аз физическа, пълен контакт. Дава резултат от един сеанс. Е , има странични ефекти като напикаване нощно време но си струва.
  • 78 Кольо

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "hyundai":

    Тя и жигулата на съседа още държи
  • 79 сталин

    7 2 Отговор

    До коментар #76 от "onq s konq":

    И аз съм ги сменял ,почти всичко което каза но не ми се пишеше.Просто много ме дразни отношението на невежите към БМВ. Имам една Е36 тица която ми е стъпила на над 10 хиляди но си ме кефи и си я потджържам (зимата върви на умирачка нарочно я изкарвам да гледат как Бмв то не върви зимата).

    Коментиран от #82

  • 80 TSFH

    11 4 Отговор
    Лошо БМВ няма.
    Има некадърни и бедни шофьори.
    Това общо взето е заключението.
    Аз от 7 г. имам Е60 и съм супер доволен.
    Страхотна машина.За е46 също не мога да кажа нищо лошо.Карал съм няколко доста запазени екземпляра.
  • 81 filo

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "ауууууу":

    Абе колега, ти чувал ли се какво ми говориш бе. Петнадесет годишно е 46 е пет бона, а нов рапид поне двадесет хилки. Аман от неграмотници.
  • 82 onq s konq

    4 4 Отговор

    До коментар #79 от "сталин":

    Пропуснах да спомена че ПО ДВИГАТЕЛА НЕ СЪМ ПИПАЛ НИЩО-ПЕРФЕКТЕН Е!Аз и преди всичко заради него я купих,защото като я пробвахме при покупката останах очарован.Но си ги знам 7 литра Кастрол всяка година/толкова събира картера/ плюс 4 вида филтри/ около 300 и нещо лв.Данък 274лв,застраховка ГО и т.н.А как върви БМВ със задно предаване през зимата ли казваш?Ами наистина никак защото е достатъчно ниско и ще заоре още на втория метър,затова и го държа в гаража докато се стопи снега.Даже нямам и зимни гуми.

    Коментиран от #84, #115

  • 83 Иве

    8 2 Отговор
    Колата се използва в бг за избиване на комплекси при младите.
  • 84 papur

    5 1 Отговор

    До коментар #82 от "onq s konq":

    Макар че не си истинския кон си уникален негов имитатор браво само БМФ опааБМВ
  • 85 БМВ

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    Всяка кола е по здрава от бмв а са най търсени защото българия прелива от роми а всеки от тях кара какво БМВ

    Коментиран от #88

  • 86 БМВ

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "Гоуст":

    Така като кажете... Какво ви е срам? Сигурно селяндурите си купуват чисто нови БМВ-та? Отиди и купи ново БМВ и тогава ела и напиши този коментар!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Дани

    2 3 Отговор
    Изобщо да не сте посмяли да сравнявате скапаните корейски и китайски таралясници дето след 10год експлоатация са изгнили с немските марки като Bmw,Mercedes,Audi i Wv,немците купиха Lambo,i Rolls,i Bugatti,каде ми сравяваш тъпите жълтури с немеца

    Коментиран от #93

  • 90 Дани

    3 5 Отговор
    Изобщо да не сте посмяли да сравнявате скапаните корейски и китайски таралясници дето след 10год експлоатация са изгнили с немските марки като Bmw,Mercedes,Audi i Wv,немците купиха Lambo,i Rolls,i Bugatti,каде ми сравяваш тъпите жълтури с немеца
  • 91 ГМО продукт

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Babareca":

    Мерцедес Бенц 190.Това е вечната кола.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Марио

    3 2 Отговор

    До коментар #89 от "Дани":

    Мойто момче бъркаш много.Къде е ламбо къде е нормална кола.Корейските автомобили нямат нищо общо с китайските.Нищо не разбираш така като гледам след това изказване.Като нямате опит защо коментирате.Корейските автомобили са много здрави но аз лично не бих взел за мен поради много причини.
  • 94 Марио

    4 0 Отговор

    До коментар #65 от "tarzio":

    Имал съм инфинити чисто ново,а жена ми хюндай.От хюндай сме много доволни.По-здраво е от инфинитито.Сега като купи BMW ще видим как ще е
  • 95 бай гошо

    5 0 Отговор
    я да видим сега колко собственици са си махнали дпф-а на печките? щото бая вОни след тях, иначе другите са еколози ,те са на Газзз..........демек гъзари хаххаа.....??!!

    Коментиран от #104

  • 96 Язе

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "сталин":

    Както на старата така и на по новата ми кола всичко от посоченото от теб се взима ново.Освен тенекета и дреболии за старата се взимат от морги и колеги.
  • 97 Язе

    4 3 Отговор

    До коментар #76 от "onq s konq":

    Кола 2004год и да ти стъпи почти на 20хил.лв.???? Гори 700гр на 10хил.км?Бегай го това кюмбе.Не съм имал кола на която да и доливам масло.Никога.За тия пари си взимам върната от лизинг и си свиркам.Да ти кажа ли приятел каква кола си взе за тия пари от Германия със всички екстри?Предишния собственик е поръчвал всичко,абсолютно всичко.Дали той се е минал или ти?Не вдига 240 но не това му е целта.

    Коментиран от #98

  • 98 onq s konq

    4 1 Отговор

    До коментар #97 от "Язе":

    Е нека не драматизираме-още не е стъпала на 20 хил,амо то по малко се трупа-мин. месец например си взех нов акумулатор 100 А/ч,,следват маркучи на пред. спирачки щото са напукани,а и водната помпа тр да проверя, пък ако й няма нищо ще я сменя ей-така-от яд:)Напролет пък твърдо съм решил да й сложа чип за още 40 коня отгоре при най-добрия майстор естествено.Но ...истината е че всички тия "подобрения" ги правя за да не мисля колко много искам една ПАНАМЕРА С НАД 400 КОНЯ/2011год/,ама ги нямам тия пусти 100 хил.
  • 99 амг

    3 7 Отговор
    Най-големите боклуци бате..Те не бяха спукани казанчета на антифриз, късащ се заден мост проблемни ел-перки тракащи ваноси ,разход на масло тракащи ДИСА клапи при М54 .За дизелите им ,не ми се говори пукане на бутала на поразия,падащи вихрови клапи и какво ли не ....За ръждата няма да говорим..

    Коментиран от #105

  • 100 100

    4 2 Отговор
    До 99.Забрави спуканите пластмасови водни съединения, алуминиеви носачи, светещият постоянно чек и др.
  • 101 Облака

    4 5 Отговор
    Е36 е по читавата тройка
  • 102 форда

    1 0 Отговор
    Някакви замалеемвета :)
  • 103 Mercedes

    3 2 Отговор
    До като си купувате стари коли по на 15 год.така ке е.
  • 104 БЪЛГАРЧЕТО

    3 1 Отговор

    До коментар #95 от "бай гошо":

    Гоше прикривай си злобта. Злоба+ немотия+ простотия е много лоша комбинация.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 ВАГ

    7 0 Отговор
    Абе тролове какво ви пука кое колко е здраво?!!!...като ви чета коментарите нали карате само нови коли па и жените ви ...имате кинти ,ферарита,ламборджинита ..по две,три ...
    Човек с пари не го интерисува кое се чупи ...аман от тролове с коли за по 3 бона.
  • 107 гощо

    2 1 Отговор
    Имах такава преди 10години! Много лабава ходова част,другото беше ОК!
  • 108 Uflaf

    6 3 Отговор
    Всеки уважаващ себе си циганин търси точно тази кола . Слиза от каруцата с краденото и хоп до кръчмата с Бе еН Вето или до голямата махала в Синдел.
  • 109 САМО НОВО БМВ СТАРО НЕ

    3 6 Отговор
    Този модел е точно на 20 ГОДИНИ ! Вие луди ли сте да ни занимавате с АНТИКИ ? Мястото му е в музея ! Най продавания бил иначе в Бг хаха - що не си прочетете първо критичните статий за Бг ,че сме на първо място в Европа по стари таралясници и тогава да ми правите реклама на 20 годишни наредени гнили курници ,които нормалните европейци са изхвърлили още преди 15 години ! Знаете ли кой кара стари бмв-та - сиромасите които нямат пари за нови или поне 2-3 годишни ама изкат да ги видят хората че имат заветния ганьовски статус да имаш баварец карай ,че е 30 годишен :))) Старо бмв бих си купил единствено някое от М серийте или лимитирана серия на алпина и такова бмв ще ми седи в гаража и ще се припалва веднъж на седмица или месеца .

    Коментиран от #114

  • 110 tedavenger

    3 3 Отговор
    Забелязал съм, че старите коли ги хвалят само хора, които не са карали нови. Технологиите се развиват толкова бързо, че 10г. разлика се усещат драстично. Да не говорим за електрическите. Там нещата са несравними като усещане.
  • 111 Пурко

    1 0 Отговор
    Точно този ръняк става само за скраб........
  • 112 Women

    4 1 Отговор
    След 10 г шофиране(активно) и 12 автомобила-всякакви марки-резултатите лично за мен са: в момента съм на форд фокус,1,6. Бива , сравнително комфортна, разход-ок, 5 на 100, не ме остави на пътя, всеки ден по 100км поне. Предходната -бмв, 2,8, 193 коня , стара, на 15г, луда работа, ама тръпката, ех... несравнима.
    Просто зависи за какво ти трябва колата. За три години имам изминати над 300000 км и ми трябва „добиче” да издържи. Но бмв-то ме направи шофьор. Просто споделих впечатления...
  • 113 ееееее

    7 0 Отговор
    Всеки му се кара нова кола,ама като сме бедни какво да караме,естественно стари кошове
  • 114 бмв е34

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "САМО НОВО БМВ СТАРО НЕ":

    абе човек имаш ли идея какво е бмв изобщо това
  • 115 ААА 8

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "onq s konq":

    Сега вече ми светна , защо си имаш и кон.
  • 116 bmv e46

    5 0 Отговор
    Ако си намерите читаво,добре поддържано бмв е46 не е за изпускане вземете си го.добра кола е с 16 цола джанти фабрично,климатроник,вози добре стабилна е на пътя.Е разбира се че новата кола си е най-добре ама с наще заплати и доходи новата кола е възможност за малцина.А пък коя марка е най-добра-различни хора различни предпочитания.Наистина бмв има по скъпа поддръжка,но пък това се компенсира от возия и комфорт.По евтиния вариянт за евтина и що годе здрава кола е опел астра,вектра или фолгсваген поло голф-говоря за възможностите на обикновенните хора дето си вадят парите с труд.А тия новите коли кредити,лизинги каско и т.н.тва е за друга категория хора,в България няма нищо сигурно,днес имаш работа утре нямаш.Моето лично мнение е по-добре стара, но запазена кола от по-висок клас отколкото нова дачия или кия.Съмнявам се че поддръжката на новата кола ще е по-евтина.Били сме Ганьовци българите,ами като не искат да съм Ганьо Балкански да ми плащат като на западняк и стандарта на живот на обикновенния човечец да го вдигнат,пък и наще високо квалифицирани работодатели да вземат да инвестират в модернизация и в персонала си е не както сега правят в експлоатация и шуробаджанащина.Аз карам бмв е46 и съм доволен,отношението към мен да стане като западно европеец и ще си купя последния модел на бмв.
  • 117 Браво

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Лексус":

    Браво, такае
  • 118 Краси

    1 0 Отговор
    Прави са тези който казват че бмв е по слабо от корейците кое бмв ще извара милион километри че не мога да се сетя няма такова не е имало и няма да има а такива фантазира който твърдят обратното не знаят какво говорят а в България такива колкото щеш
  • 119 Даката

    0 0 Отговор
    Цял ден си карам БМВто, оглеждам се к какво да видя?Ми то край мене всеки втори с БМВ,а не с КИА или Хюндай.Защо ли? А може би няма запазени 17 годишни корейци изглеждащи по този начин затова!