Last news in Fakti

3 Януари, 2018 11:21 5 322 14

Новата G-Klasse идва на 15-и (ВИДЕО)

  • mercedes-benz-
  • g-klasse

От Mercedes-Benz официално обявиха, че премиерата на новото поколение на култовата G-Klasse ще се състои на 15 януари тази година. Към момента визията не е разкрита напълно, но за новата G-Klasse се знаят доволно много неща. Известно е например, че дизайнът ще бъде направен в същия "квадратен" стил, в какъвто е разработена и сегашната генерация.

Във вътрешността на автомобила обаче нещата ще са коренно променени и там водачът и пътниците ще се озоват в царството на разкоша. Вместо аналоговите прибори ще са налични дисплеи и виртуална реалност, волан със сензорни бутони и специалната тъчпад шайба за управление на системата Comand. Амбиентното осветление ще е с 64 различни цвята.

В качеството на опция ще се предлага уникалната Burmester с 16 високоговорителя. Салонът ще е много по-просторен, особено на широчина. Отзад за краката на пасажерите ще бъдат добавени 15 сантиметра пространство. Интерес представляват и трите бутона на арматурното табло, служещи за блокаж на диференциалите.

Последното ясно показва, че новата G-Klasse си остава истински всъдеход, въпреки че отпред вместо цял мост вече е налично независимо окачване. Това пък обещава доста по-приятна "езда" на асфалт. От компанията разпространиха интересно видео, показващо ни точната дата на премиерата. Вижте го.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    10 19 Отговор
    Поредното безсмислено кубче, проходимо било, ама кой кара такава скъпа кола в калта?
    Това е камионче за фукня пред хотел Маринела и на яхтените пристанища!

    Коментиран от #3

  • 2 МУТРА

    23 7 Отговор
    Най-хубавия жип на свето!
  • 3 Ей китаецоо

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    Ей китаецоо,кисело ти е грозденцетоооо!Джипа си е уникален и единствен по рода си дизайн,освен него и Тойота Ланд Куризър не останаха други такива!Ако не можеш да приемеш ,че има и немски и корейски ватомобили по света,недей да четеш новини,ще ти е по леко!

    Коментиран от #7

  • 4 Гошо

    8 11 Отговор
    За много по-малко пари може да се вземе една УАЗ-ка, ще е също толкова забележима и елегантна, колкото този прескъп УАЗ с емблема на Мерцедес.
    А и истинския УАЗ е много по-проходим.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Plameni

    11 4 Отговор
    G 500 4х4 2 просвет 450 мм.422 кс. 3 100% блокажа,понижаващи предавки ,стабилизираща система 4Matik, по два амортисьора за милесекунди преминава от режим офроуд в комфорт .
    Уаз 469 просвет 210 мм. 75 кс. без блокаж, понижаващи предавки.
    Според вас, кой е по -проходим?
  • 7 Японеца

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ей китаецоо":

    Забравил си Нисан Патрол, а това за гроздето важи за теб!
    Г-класа е безумно скъпа, а ма ти си маркетингово починено нищо!
    Кланяш се на нещо, което никога не можеш да имаш!
    А класа и Ц класа караш, за 6000лв. турбо дизел.
    Ау, колко ти е сладко гроздето пале!
  • 8 Plameni

    3 1 Отговор
    Дай данни с какво Нисан превъзхожда Г клас
  • 9 БОКО

    0 0 Отговор
    По принцип това най-прилича на джип,но да не забравяме за задкормилното устройство!
  • 10 onq s konq

    2 1 Отговор
    Ще представя едно малко по-различно мнение за "проходимост".С УАЗ-ката или "Нивата" може да се издрапа през всякаква кал и камънаци до заветната бара за улов на риба,раци и прочие,а ако закъса МПС-то,веднага ще довтасат група цигани с 1-2 коня и срещу някакво мижаво заплащане ще те извлекат дори и на връх Еверест.Управлението на возилото от снимката с цена 250-300хил обаче красноречиво говори за "свръхпроходимост" на водача в КОНКУРЕНТНИ ВОДИ и паркирането му пред суперскъпарско заведение е яркото доказателство.А до това паркомясто никоя УАЗ-ка не може да стигне-просто е невъзможно:)
  • 11 Horror

    4 4 Отговор
    Тази седмица статиите за Мерц направо са страховити в буквалният смисъл.

    Първо беше А клас грозотия до шия, после Р-клас направо ме накара да потреперя а сега и отврата Г-клас направо ужас, абе тея мерцедес могат ли да правят нормални коли ???

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Кореаца

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Horror":

    Нема да се ядосваш.Купуваш си един Мерц и не да го гледаш а да го караш.Гледането остави на бедните.
  • 13 Японеца

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Horror":

    Писачите явно са пристрастени към немските кенефи, опс премиуми за безумни пари и рекламират ли рекламират!
    А си карат таралясници за по 7, 8 бона и се мислят за голяма работа, а е вярно, че А3 е малко А8, оттам е самочуствието.
  • 14 190

    0 0 Отговор
    Бенца си е Бенца които него харесва да него разглежда и толкос