Last news in Fakti

21 Февруари, 2012 10:57 19 992 94

Новото BMW 3er е вече у нас

  • bmw-
  • 3er-
  • виа интеркар-
  • twinpower turbo-
  • efficientdynamics

 

Българската премиера на новата баварска тройка беше доста нетрадиционна. Тя се състоя в конната база на село Рибен и бе организирана от оторизирания BMW дилър ВиА Интеркар. Шестото поколение на емблематичния за марката седан, който е и най-продаваният премиум-автомобил на света, за пореден път налага стандарт за спортен дух, елегантност и комфорт. За първи път новото BMW 3er се предлага в три модификации – Sport, Luxury и Modern, които включват внимателно подбрани дизайнерски елементи. Всяка от тях идивидуализира модела.
 
BMW е първият производител, който предлага осемстепенна автоматична трансмисия в премиум сегмента на средния клас. Компактната скоростна кутия е с максимално оптимизиран коефициент на полезно действие, което води до по-нисък разход на гориво и намалени вредни емисии. Технологията EfficientDynamics допълнително понижава радхода на гориво, като най-голяма роля играят системата Auto Start Stop, включена в стандартното оборудване за всички модификации, както и регенерацията на спирачната енергия.
Освен настройките COMFORT, SPORT и SPORT+, новият Driving Experience Control позволява и избор на режим ECO PRO, който осигурява допълнителен потенциал за икономия на гориво при всички модели. Системата BMW ConectedDrive пък предлага уникална комбинация от асистиращи системи по отношение на мобилността за новото BMW Серия 3, както и нови стандарти в системите за забавление и информация в автомобила. При въвеждането си на пазара новото BMW Серия 3 Седан ще се предлага с четири култивирани, икономични и еластични двигателя, всички с новата технология BMW TwinPower Turbo. 
 
Всички двигатели ще могат да се оборудват както с шестстепенни механични скоростни кутии, така и с уникалния осемстепенен автомат на ZF. От есента на 2012-а ще има и хибридна версия ActiveHybrid 3. Интересен факт е, че новото BMW Серия 3 е избран за най-красивия автомобил за 2011 година. Това сочи анкета, проведена сред автомобилни фенове от цяла Европа. Допитването се организира за 27-ми пореден път от спортния канал Eurosport и Международен автомобилен фестивал и в него са взели участие 73 000 души.
 
Стартовата цена за новата баварска тройка е 56 990 лева, като в нея са включени BMW SERVICE INCLUSIVE в рамките на пет години или 150 000 километра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клаус Лешке

    3 1 Отговор
    Уаааааааау, е.аси яките фарове. Фен съм на БМВ, обаче, ако продължават да се променят само козметично във времето, ще изостанат още повече откъм дизайн, в сравнение с конкуренцията... Една баба, колкото и да я пудриш, не я правиш модел от "Виктория сикрет", така ли е?
  • 2 ML 320 CDI

    3 2 Отговор
    голям красавец е :) :p
  • 3 Колин

    3 3 Отговор
    Колата е уникална и цените спрямо екстри и качество са много добри
  • 4 бмв

    2 2 Отговор
    Същото е като моето бмв 318 от 2005г
  • 5 бмв фен

    1 2 Отговор
    Стига вече оф оф пак на нищо не прилича какаво е това излагате ме
  • 6 baihui

    2 4 Отговор
    Защо лъжат така?!? Как може да пишат в таблицата за моделите 320, 328, 335i , че дават среден разход за същите, съответно: 6.1, 6.4, 7.9 литра за 100км. Не знам тези от БМВ, за прости ли ни имат?! Тези двигатели дават среден разход от 10, 15 и 20 литра бензин за 100 км. Всички познаваме добре тези двигатели, карали сме ги и знаем техните възможности. Наистина много вървят, но и много горят !!!

    Коментиран от #10

  • 7 ее ай ся!

    2 1 Отговор
    ти добре ли си ве бай?
  • 8 SVADA

    1 2 Отговор
    Започва да се забелязва в коментарите на феновете на марката недоволство относно ''революционните екстериорни изменения" на ''новата тройка". Гледаш, гледаш и се чудиш какво му е новото на тоя нов модел (външно), така като са я подкарали следващата нова 3-ка ще се различава от тая, да кажем, по 2-вата нови цвята които се предлагат за купето и новата форма на огледалата.
  • 9 BMW

    2 2 Отговор
    това 7.9 на 100 за 335i ми прилича по-скоро на минимален разход при 90км/ч отколкото на среден. Карам е46 330Ci convertible и в София особено сега при скорошните супер отрицателни температури ми даваше 15, на дълъг път карайки доста бързичко е около 9, което според мен е доста добре, но под 8 среден си е чиста проба лъжа.
  • 10 Даниел Петков

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "baihui":

    @6 Пич живеем във 2012г!Те на мерцедес S63 AMG със 544кс градско дава 15/100,а тук говорим за някакви 184,245,306кс...!

    Относно темата:Не мога да разбера...толкова сме завистливи,че нямам думи!Сума ти си хора харесват и одобряват новата 3-ка,ама вие тука големите професори НЕ!Ама съм сигурен,че от тука пишещите няма такъв,който да взима над 1500 лв на месец!Айде със здраве! :)
  • 11 инж.Денчев

    2 1 Отговор
    На всички, които карат стари БМВ-та с висок разход ще кажа: Хора поречете в някои от по-старите статии на Мобиле за баварската концепция EfficientDynamics и тогава оспорвайте разхода на гориво на новите БМВ-та. Ако имате възможност да тествате някое от тях, няма нужда и да четете литература. Ще се убедите сами, че новите БМВ-та определено са икономични.

    Коментиран от #13

  • 12 BMW

    2 1 Отговор
    Така е. Когато нещо е добро, оставяш само еволюцията да работи. Затова карам само BMW. И 15 годишно да е, не се чувстваш ощетен спрямо най-новите модели. А за доходите - за щастие има истински коли и за хора с доходи под 1500лв, сещате се не говоря за нова Тойота Ярис :) Жалкото на този най-нов модел е, че единствено 335i е с 6 цилиндъра, иначе колата заслужено е спечелила наградата за най-красив автомобил.
  • 13 Даниел Петков

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "инж.Денчев":

    @11 ОПРЕДЕЛЕНО са икономични!

    Давам пример:бмв 520 е39 бензин,150кс,2000 кубика 1999г на 450 000 км дава 12/100 градско
    Бмв 535д ф10 x drive със 315кс и 3000 кубика,градско го дават 7,1/100,но във България под 9/100 няма да падне,което за 315кс и 2000кг е много нисък разход...+това от 0 до 100 за 5,5сек...!
  • 14 nikito_blend

    2 0 Отговор
    Едно време дизеловите двигатели бяха доста по скъпи от бензиновите. Сега не е така. Това ми харесва. :)
  • 15 Клаус Лешке

    4 0 Отговор
    За разхода, ще ви кажа, че е повече от нереалистичен. Всеки който има бмв и го кара в голям град знае истината.
  • 16 Методи Методиев

    4 0 Отговор
    Автомобилните производители дават данни за разхода на гориво установен по една единна европейска директива . Данните се получават при симулативни условия в производствена среда. поради това се получава и разлика в посочените данни за разход от производителя и реалните такива при ежедневна експлоатация. Ослед това за реалния разход влияние оказват фактори, като пътна настилка, качество на горивото,начин на каране на водача, моментни температури, натовареност на автомобила и т.н. Но колеги по сравнителни данни направени през 2010 година на 10 марки в Германия BMW е една от марките, която при тези тестове е дала най-близки показатели до тези посочени от производителя. Пожелавам на всеки да има възможност да си купи нова кола независимо каква марка, защото това е истинско удоволствие.

    Коментиран от #19

  • 17 VAYK

    2 1 Отговор
    новите БМВ са с много нисък разход! Които говори наизуст, черпи впечатления от коли преди 2003г. Колкото до 8 - степеният автоматик Ауди 4 имат от 2009г.
  • 18 Чемшира

    4 4 Отговор
    Тия 3-ки са много селски коли
  • 19 hienata

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Методи Методиев":

    @16 100% съм съгласен с теб, бих добавил и зависимостта на разхода от това в коя бензиностанция зареждаш. Прави ми впечатление,че показаните цени са много ниски , сигурно това е за базово оборудване. На есенния панаир в Пловдив беше изложено 120d (184к.с) цвят "слонова кост"и цената на изложения модел беше 73 000лв.
  • 20 георги костов

    3 1 Отговор
    управлявам БМВ.Новото БМВ има по добри динамични качества. Бих желал водачи на МПС-БМВ да дават мнение.Аз съм доволен, макар и остаряващо 316i все още се държи много добре по хубавите пътища на нашата мила татковина.Новото е скъпичко за мен но всяка хубост си заслужава цената.
  • 21 Джунейт Мехмедов

    1 4 Отговор
    външния вид е супер зле !

    Коментиран от #24

  • 22 ХИТЛЕР

    4 2 Отговор
    поредния скъп боклук с много сензори лампи4ки и грешки 4естито на направили глупоста да го вземат тва недоразумение..имам бмв но никога ПОД4ЕРТАВАМ НИКОГА НЯМА ДА КУПЯ КАКВОТО И ДА БИЛО ТАКОВА.като искате икономия и евтино шофиране сложете си метан за 3000лв на всяка кола и ще карате градско за 10лв без значение колко го натискате и колко гори на бензин,стига с тези ужким високотехнологи4ни и развалящи се глупости направени само и само да отидете в сервиза и да им оставите па4ката с паари..и стига с тези извинения 4е еди кво си еди как си производителите наро4но правят грешки за да вземат парите на хората или ако е безплатно хората да си казват ауууу колко са загрожени за нас дали сме 50к евра и те ще ни сменят безплатно лампи4ката на мига4а защото моторът не иска да запали...много високотехнолиги4ната барака кара още с лампи с нажежаема жи4ка а не сложат диоди и защо ли/защото се води ултра гъзарска екстра и трябва да ви накарат да се бръкнете с още 3к евра за екстрата
  • 23 baihui

    1 3 Отговор
    Колега Петров, ти карал ли си БМВ? Аз съм карал 320i и 525ix, вярно по-старички с 8-9 годинки, но те двигателите са едни и същи, никаква разлика. Горят си здравата, няма какво да се заблуждаваме. Тези новите са същите лапачки. Да, уникално здрави автомобили са БМВ и като двигатели и като окачване, но минусът им е , че не са икономични в бензиновия си сигмент. Дизел БМВ-вече е перфектния автомобил. Бърз, динамичен, здрав и супер икономичен. Имах 730д и ме е яд , че се разделих с него. Уникална кола... Лек и хубав ден !
  • 24 The Bear

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Джунейт Мехмедов":

    @21 - не знам ако на това казваш зле, кое ти харесва
    И защо се произнасяш когато зняеш, че на повечето хора това им харесва - вкусове различни, твоят явно не е като на останалите - що трябва да хулиш...
    До всички които казват че това не е реален разход - @16 е обяснил много ясно. Аз само ще допълня, че разходът много зависи от водача - разходът е право пропорционален на гъ.арията. Споделям само, че с една и съща кола (Пежо 406 HDI комби), на едно и също разстояние - Бургас-София-Бургас съм постигал среден разход (проверяван при пълнене на Ромпетрол) и 4,5 л/100км и 6,5 л/100 км - различно беше карането, като вторият път времето общо в двете посоки беше с 30 минути по-малко - не си струваше...
    Освен това в тестовете на Аутобилд, тестовият разход на БМВ винаги се различава по-малко от обявеният отколкото при други марки в сравненията... Най-големи разлики най-често показват АУДИ (въпреки че ми бяха любима марка).
  • 25 KRISSS

    2 4 Отговор
    Не мога да разбера как всеки един модел на БМВ всяка година е избиран за най-красив автомобил... Чета статия за 7 серия-според еди коя си организация и еди каква си анкета(примерно подбрани хора от БМВ форумите) и излиза че е най-красивия автомобил. В друга статия същото за 5 серия, тук пък за тази 3-ка.... Айде моля ви се пишете по реалистични статии... Ако става за въпрос новото Ауди РС4 е 10000000 пъти по красиво от тая 3-ка... Новият МЛ също... И БМВ имали най-много продажби... айде де.. броят и другите продадени автомобили които са заедно с БМВ.. Ами айде бройте Ауди заедно с Порше, Ламборджини, Бугати, Бентли.... Прави ми впечатление че БМВ и техните фенове лъщат най-много от всички...
  • 26 papagal

    1 0 Отговор
    haide koito ima pari da si kupuva,te garcite taka praveha evropomo6ti i gazariq s mercedesi :D
  • 27 nemo 84

    1 1 Отговор
    mnogo e iako
  • 28 хаха

    2 1 Отговор
    БМВ винаги се различава по-малко от обявеният отколкото при други марки в сравненията... Най-големи разлики най-често показват АУДИ (въпреки че ми бяха любима марка).
    хаххааххахахаххахххахахаххахаахахаххахахахаха
    браво колега
  • 29 fisk

    1 2 Отговор
    Вървите на зад с информацията. Преди 5 дена го видях във Варна по пътя. :)

    Коментиран от #30

  • 30 Даниел Петков

    1 2 Отговор

    До коментар #29 от "fisk":

    @29 Не може да си го видял като мисля,че ще се продават от 1 март!
  • 31 БББББ

    2 3 Отговор
    да, добре, кола 306 коня ще ти даде смесен разход от 7,9, яко лъжат ми се струва
  • 32 ahaha

    1 3 Отговор
    Da gotina vizia kakto vinagi, no razhoda? Tazi tabli4ka hah..hahah. Na benzinovite do 2000cm3 dobavete 3-4 litra minimum otgore na srednia razhod, nad 2000cm3 dobavete 10L otgore i 6te ste blizo do realnia razhod. Na dieselite dobavete 3-4L sredno su6to! Govorim bez nastupvane, ako go karate leko e tova. A ako burzi4ko i tuk tame gas po svetofarite gori 30-40L/100!

    Коментиран от #37

  • 33 bmw hater

    1 3 Отговор
    още един турбо кошница от БМВ
  • 34 dmxl

    3 0 Отговор
    купете,карайте и тогава коментирайте
  • 35 baluk

    2 1 Отговор
    ne moga da povqrvam chisto novo bmw za 70 bona a az se pre**ah kato si kupih chisto nova kaptiva za tiq pari...

    Коментиран от #36

  • 36 Даниел Петков

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "baluk":

    @35 Пич найстина си се прецакал,ако найстина си си купил каптива за 70 000 лв!
  • 37 BMW

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "ahaha":

    @32 Пич ти някога карал ли си BMW? 30, 40, наистина хаха. Моята изобщо не я щадя и 15 стига зимата, лятото съм на 13.5 максимум в София, а съм с 3 литра двигател. Помисли малко преди да говориш глупости!

    Коментиран от #62

  • 38 некои некоиси

    0 0 Отговор
    ahaha
    (гост)
    абе ти чуваш ли се като ги пишеш тия неща 30\40 на 100 хахахахаххаххх човека кара 3 литра двигател 231кс. и харчи 7 извън града и 13 в него
  • 39 ааа

    4 0 Отговор
    Хора не спорете, не се карайте:)))Миналата година си купих 3-ка 2010 2000 кубика дизел.Дилъра от които я взех ми обяснява ,,ще ти гори максимум 5 на 100 в града ,а извун градско до 5,5-6.Казах си ,брейй спечелих от тото.Като погледна разхода в момента и ми става лошо.Колата гори 13-14 градско, изван града около 9-10 зависи.Така,че тея митове 3 на 100 ,4 на 100 на някои друг ,а и между другото ,колата си е нова на 27000 км е.Айде живи и здрави!!!

    Коментиран от #44

  • 40 некои некоиси

    0 1 Отговор
    2000 кубика дизел е 163 коня и неможе да гори толко ,закарай колата на диагностика
  • 41 ааа

    2 0 Отговор
    ее моята е 177 ,малко по новичка е :))))
  • 42 OX MALE

    1 0 Отговор
    Какво невероятно представяне на новата 3-ка, можеха да го направят на някоя нива, щеше да изглежда доста по добре...
  • 43 BMW

    1 1 Отговор
    Абе разбирачи според вас разхода на гориво от конските сили ли зависи?
    ха-ха-ха............ Напълни се тази нещастна държавица с отворковци!
    И кога (повечето от вас) сте виждали BMW та коментирате бе?
    Карайте си там икономичните тоалетни и не се занимавайте с неща за които не можете и да сънувате !!!!!!!
  • 44 hienata

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "ааа":

    @39 Миналата година с 3-ка 2010 2000 кубика само,че бензин, по магистрала "Тракия" с колегата се опитахме да и изкараме някое бутало (как се кара чужда кола да знаеш) и ни даде среден разход 12/100, същата кола в София показваше моментен разход почти навсякъде (повече от 60 не сме вдигали) под 10/100, за сравнение веднъж се пробвах да поддържам 160 с Опелчето и ми даде разход 12/100, а разликата в конете и килограмите е повече от два пъти. Авенсиса също вдига разхода (почти 10/100) при 160км, но жена ми успя да постигне 5/100 с него (при това в София),така че всичко зависи от големината и тежестта на десния крак.
  • 45 минко

    1 1 Отговор
    до администраторите; господа престанете с тези статии само за мерцедс,бмв,колите на баг,иматолкова хубави френски и японски коли и те са много по доступни за нас.
  • 46 520 зендер

    1 0 Отговор
    Тъкмо се пребирам от Варна-среден разход 7.5 на сто нафта от Е39 530Д.
  • 47 520 зендер

    0 1 Отговор
    минко-Премиум френски автомобил няма.Ето и един аргумент.Рено искат мерцедес да им кажат как да правят лимозина от висок клас че последния им вел сатис обра точките за откачен автомобил.
  • 48 тенко

    0 0 Отговор
    до 520 зендаер, а марката,,БУГАТТИ,,според теб каква е....
  • 49 520 zender

    0 0 Отговор
    А сега по темата.Лошо-шестаците са на изчезване при новия модел.Е аз зная че такава е тенденцията но като човек който обича да има повече цилиндри в двигателя си ми е мъчно че доминират четирицилиндровите мотори.Поне за мощност са го издокарали.Но какво виждам-един така да се каже бедняшки модел-316Д.Според мен след 10 години ще е много актуален в бг.
  • 50 520 zender

    0 0 Отговор
    тенко-Бугати е супер луксозна и спортна марка според мен....
  • 51 тенко

    0 0 Отговор
    да така е,но и пежо 607,за годините си мн добра кола е цитроен ц6 и французите првят коли ,не като нас да сглсбяме китаиски
  • 52 520 зендер

    0 0 Отговор
    Е аз за нас не ми се говори-ние сме такива завистници комплексари и злобари че....Не ме разбирай погрешно-френсксите коли си имат своя философия .Само изразих мнение а то е че обичам немски премиум.Не се съгласявай с мен.
  • 53 Мирослав Марков

    0 0 Отговор
    kato nqma pari za gorivo zakvo mi gi pokazvate teq...
  • 54 оги

    2 0 Отговор
    Знаете ли какво забелязах този сайт е пълен с мишоци който само завиждат и коментират който си нямат на представа за тези коли...вие самите знаете че ви харесват тези коли ама като нямата пари и завижате като не сте карали БМВ Мерцедес Ауди и недей те да коментирате ...
  • 55 nestorov

    0 3 Отговор
    ogi ,karal li si leksus ,infiniti ,akura ,peugeot,bentli,4e da govori6 sme6ko
  • 56 оги

    1 2 Отговор
    nestorov ти карал ли си лексус инфините акура бентли аз съм карал само пежо 406 1999 година пелен кенеф а ти карал си тези марки който си ги изброил тези марки не си ги видял и на съня си за какво ги споменяваш.
  • 57 оги

    1 0 Отговор
    взел да ми сравнява бентлито с ауто оуууу пич я се стегни малко едното е 60 бона другата е 200-300 бона ;)
  • 58 оги

    2 2 Отговор
    Да кажа нещо за задръстените хора не ми сравнявайте японската барака с немското БМВ когато е била основана и правила коли 1912 японците си бъркали в носовете до 1950 година ;)
  • 59 do 520

    1 0 Отговор
    халдито ми 4.2 бензин дава извънгардско 10 нормално каране
  • 60 BMW WC

    1 1 Отговор
    Какво се хвалите с нисък разход, като в сервиза оставяте по една шапка с пари всеки път. Хем ги галите тези коли хем се чупят. Гледайте си пътя, а не разходомера!

    Коментиран от #64

  • 61 ML320

    0 1 Отговор
    Тия 3-ки са много селски коли
  • 62 Maurice

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "BMW":

    @37 318d ли караш??
  • 63 пича

    2 0 Отговор
    дааааааа , не е лоша кола .Само се чудя , защо бе се хвърляте да хвалите БМВ.Повечето карате 1,6 1,8. и то модели от 94-5.Направо ме отвращава мисълта , че ще карам бмв.
  • 64 оги

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "BMW WC":

    @60 а ти какво караш че се оплакваш от бмв че е горял нормално е да гори 2.0 кубика бензин гори 12 с каране като човек а не като дядо а а да не говорим за вървежа ще карам истинкса марка 2.0 кубика бензин 150 коня който да ми гори 12 вместо като вас да карам 1.8 който да ми гори 11 на 90 умрели коня ;)Грозна е била тая кола вие си нямате предства за тази марка и качеството му .
  • 65 VVV

    1 0 Отговор
    Който не оценява 3 та серия толкова разбира и от коли!
  • 66 bavarec

    0 2 Отговор
    v cial sviat se znae 4e bmw e nomer 1!razbira4i deto ne sa se ka4vali na bavarka umuvat ta umuvat.karam 5-ca,2002g.193konia.spriamo neia vsi4ko e keneffff...mo6t,sila,barzina,4udoooo...
  • 67 razbirach

    1 0 Отговор
    Поредният боклук с цена около 70000 лв.?!? Е аз не плащам данък обществено мнение и такъв кош не ми трябва. Тези автомобили са за комплексарчета. А тези който си мислят, че БМВ са читави автомобили, просто не са карали нищо друго... Все пак трябва някой и тези да ги купи, нали??
  • 68 За № 63 Пича

    1 0 Отговор
    Ей Пич, Това , че в твоето блокче сте се събрали само социално слаби изгладнели не означава , че всички са такива.
    ИЗЛЕЗ НА УЛИЦАТА И ВИЖ КАКВИ БМВ-та КАРАТ ХОРАТА БЕ. НО ЛАПНИ 1-2 ВАЛЕРИАНЧЕТА ПРЕДИ ТОВА, ЧЕ И ЗЛОБИЦАТА ТИ МАЙ Е ГОЛЯМА
  • 69 razbirach

    0 0 Отговор
    Ей пич, аз карам джипки с големи гуми и стоя над главата ти като спрем на сфетофата. Оставям на такива като теб да карат БМВ, да избягват всяка дупка, да буксуват през зимата и да не могат да намерят място за паркиране защото не е разрит снега. Карай смело колата ти която става само да се появиш пред кварталното кафене и да приказвате глупости със съмишленици. Плащай солено за неща който не струват и пукнат грош.
  • 70 _I_zaRazbiracha

    1 0 Отговор
    Това че не можеш да си го позволиш не го прави боклук, №67 Карай си гробницата на 25 год (най-вероятно 190 или 124) и си трайкай ;)
  • 71 razbirach

    0 1 Отговор
    Към No. 70 - Хич не позна!!! Аз немска кола съм карал и тази грешка няма да повторя. Те са за такива като теб, момче мое....
  • 72 _I_zaRazbiracha

    0 0 Отговор
    №71 - ОК! За колите няма как вс да са на едно мнение, но не мога да разбера за какво като не ти харесва колата четеш и правиш негативни коментари за нея... карай си Hilux (с десен волан). А ако все пак човек търси има и X-drive и няколко Х БМВ с "големи гуми"...Живи и здрави и безаварийно на всички, независимо какво карат!!!
  • 73 оги

    2 0 Отговор
    _I_zaRazbiracha ОТ завист го правят защото сами знаят немската сила и красота и като не може един човек да стигне това ниво и плюва а тука 95 процента не са карали немска кола и не знаят издражливостта им и си говорят глупости плюват само новините кадето са свързани с немските коли еййй ядосвате ме вече немците като правиха качествени коли вие не знаехте дори какво е КОН и каруца аз толкова опит имам с колко много коли и както аз и мойте приятели спряхме на немски машини първата ми кола беше голф 2 сега карам голф 5 а дане говоря колко коли съм карал и съм се возил колкото един собственик на автосалон не е виждал на всеки един му текат лигите за БМВ ама като няма г.. да го купи еи така ще шари по коментарите ;)
  • 74 БМВ

    1 0 Отговор
    карам вече 5 години BMW3 серия и мога да кажа че досега по здрава кола не съм имал
  • 75 _I_zaRazbiracha

    0 0 Отговор
    оги, напълно съм съгласен с теб - не на всеки има "г.." да хвърли пари за хубава кола, а коментри може да си шари по цял ден. И излезе ли нещо ново се почват глупостите...
  • 76 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    kak moje da pliuete tova BMW neznam.kolata e super.
  • 77 Дошо до ОГИ

    1 1 Отговор
    Не се пали много.Когато бях ученик такива като тебе (толкова неграмотни), никой не ги зачиташе за нищо сега се отваряте навсякъде като някакви капацитети.То ти личи, че караш само Голфове.То бива да си неграмотен ама чак толкова направо е срамно.Човек, който не познава елементарни пунктуационни правила говори за качество....Какво доживяхме......

    Коментиран от #78, #79

  • 78 hienata

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Дошо до ОГИ":

    @77 Дошо, по-принцип си прав,но човека поне пише на български, ти кажи какво мислиш за тези които крият своята неграмотност с "маймуница". До колкото ми е известно у македонско славянски език се пише с "маймуница" . БМВ -то е страхотен автомобил, но просто не е за нас. Тук много имат уж нови БМВ-та (в мечтите си), но не ми е ясно кога ги карат,след като по цял ден са пред компа.
  • 79 оги

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Дошо до ОГИ":

    @77 дошо като не знаеш от каде пиша и какви условия имам за писане моляте запази си коментарите.Аз пиша само и само на кирилица от поклоността ми към този език и то с помоща на гоогле в лаптопа ми има само два езика английски/немски така че недей скачай с тези твойте учителски коментари много ги знаем такива като теб който са големи знайковци ама работят за 400-500 лв.
  • 80 Путин

    0 2 Отговор
    @оги, писането ти е много грозно. Съжалявам пич, не се чете. Може да си червив от пари, но думите ти нищо не струват. Това няма нищо общо с тоя автомобил, който е чудесен, макар предните фарове да не ми харесват. Лаптопа ти имал английски...ами сложи си кирилица. Сложи и някоя запетайка в тоя Гугъл. Не знам как става, защото е под достойнството ми да ползвам операционни системи без кирилица, дори да разбирам всичко, ама щом си сложил точка и главна буква в долния си коментар, значиима начин. Липсва желание. Или и ти май я претупваш, както всички български работодатели.
  • 81 оги

    2 0 Отговор
    @ Първата ми работа ще е да си оправя това с българския език до сега не ми е трябвало кирилица и затова не съм го закарал да го оправят,а работата не е в това да слагам запетайки или точки.Аз съм учил в българия само 4 години от 4 клас до 8 по принцип може да не ми пука за езика и каквито и да е работи но го правя от уважение и любовта ми към българкия.Баща ми е немец а майка ми е българка така че може сами да ме разберете.За 4 години обучение много добре знам българкси език така че веднага недейте скачаите върху това с писането на коментари прочетете и другите коментари и тогава говорете на мен,като не може да коментирате с други коментари тръгналисте да се правите на учители по български език.Цялата ви работа е в това че вие сте полудяли от кризата и все се гледате да се обиждате да плювате хубавите неща който ги нямате и да кометирате работи за,който си нямате и предства и не сте ги виждали.
  • 82 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    tova BMW e dobro
  • 83 Клаус Лешке

    0 3 Отговор
    Поредната безлична баварка...

    Коментиран от #84

  • 84 ВИП АМГ

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "Клаус Лешке":

    @83 za teb shte napraviat model po tvoi dizain nese pritesniavai.
  • 85 Клаус Лешке

    0 1 Отговор
    Слепци ли сте бе хора? Не виждате ли, че това е стария модел с нови фарове... какво ми се правите на толкова впечатлени ?

    Коментиран от #87

  • 86 520 zender

    1 1 Отговор
    Гошо-карай там брат квот си искаш-остави ни нас балъците да си караме бмв-тата и да ги караме към сервизите.Към всички тарикати-КАТО НЯМАТЕ ПАРИ ЗА БМВ ИЛИ ЗА ПОДРЪЖКА,ПО-ДОБРЕ СИ КАРАЙТЕ АСТРИТЕ ИЛИ НЯКОИ ДРУГИ НИСКО-БЮДЖЕТНИ АВТОМОБИЛЧЕТА -АМИ НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ ЧЕ НЕЩО СЕ ЧУПИ И СТРУВА МНОГО.АСИМИЛИРАЙТЕ ФАКТА ЧЕ КАТО КАРАТЕ ПРЕМИУМ СЕ ОЧАКВА ДА ПЛАТИТЕ ПРЕМИУМ-ОТ МЕНЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ -ЗЕНДЕРА.

    Коментиран от #91

  • 87 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "Клаус Лешке":

    @85 sloji si ochila be .
  • 88 520 зендер

    0 1 Отговор
    Късен часас е-мани ребрата ве пич-дразниш всички освен ако не меислиш че си геимър.Ти остави нас дали сме слеупци ами си карай фиестата и акъл не давай-нямаш този капацитет-не се натискай...
  • 89 Антон Нанков

    1 1 Отговор
    328 mi izglezda strahotno. ot 2.0l 4 cilindara vadqt 245 konq.
  • 90 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    bmw znaiat kak se praviat avtomobili.
  • 91 Клаус Лешке

    0 1 Отговор

    До коментар #86 от "520 zender":

    @86 Абе Зендере, ти като такъв гъзар, защо караш стари бмв-та? Може би си фен на кандидат ретро автомобилите? Какво се хвалиш, че можеш да си позволиш да купуваш скъпите части за дъртата ти кола? Къде ти е логиката.??? Парадираш, че можеш да си позволип да поддържаш БМВ, а в същото време БМВ-то ти е от най- евтините таралясници на пазара. Гъзарите не карат стари брички!

    Коментиран от #93

  • 92 zaiadliviat

    1 1 Отговор
    do 91 abe Goshe ti naiasno lisi che po dobre star mercedes ili bmw ot kolkoto nov klozet ot VAG ili frenski taraliasnik.
  • 93 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #91 от "Клаус Лешке":

    @91 e kolegata pone kara rasov nemski avtomobil a ti samo pliuesh.
  • 94 иван Койрушки

    0 0 Отговор
    ne sam spetz ama bezli4no bmv niama.