Last news in Fakti

3 Август, 2018 13:03 4 146 7

Бясно преследване по китайски

  • преследване-
  • нарушител-
  • китай

"Свирепа" гонка между шофьор на ултракомпактен автомобил и полицаи заснеха очевидци в китайската провинция Анхуей. Преследването продължило 12 километра, като през цялото време върху покрива на количката се возел един от стражите на реда.

Мъжът с автомобилчето привлякъл интереса на полицаите, след като спрял на тротоара. Когато му поискали книжката за проверка, той предпочел да се скрие и натиснал газта до ламарината.

Плановете му за светкавично бягство обаче били осуетени от скромните възможности на моторизираната табуретка, която карал. Още преди да ускори до максималните 60 км/ч, на покрива на количката успяло да се метне едното ченгетата, а другото го подгонило с мотоциклет. Преследването приключило, когато нарушителят свил по селски път. Полицаят на покрива не е пострадал. Инцидентът се разследва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    2 1 Отговор
    По-скоро са му помагали, онзи отгоре се е качил за тежест на тая сапунерка. Ако са го гонили онзи на мотора можеше да слезе да го хване пеша, това едва вдигаше 5км
  • 2 Чайната

    13 0 Отговор
    Смеете се на китайците, но там дупки по пътя няма, и знаците не са изпоклепани с лепенки на ЦСКА.....

    Коментиран от #4

  • 3 Христо

    3 1 Отговор
    Разходка в парка.
  • 4 айде

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "Чайната":

    Чудни са им пътищата, особено като свиха към село ли е град ли е...

    Коментиран от #6

  • 5 onq s konq

    5 5 Отговор
    Китай заслужи световното уважение с не 1 и 2 неща,но между по-важните са че 1/Всякакви технологии по света могат да се КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО,след което вече спокойно може да се продава "нищо" под формата на "нещо" на тънка лайсна.2/ Че може да се живее със шепа ориз на ден,даже и да остава за следващия.
  • 6 Чайната

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "айде":

    Селския да, но къде тук имаш 3 ленти само в едната посока, НОРМАЛНА канавка, че и засадена градина от двете страни? А наще селски пътища, те са си ясни, може би дори черния китайски път да е по-равен.....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.