Last news in Fakti

22 Август, 2018 13:42 16 551 14

Най-евтините 5-годишни всъдеходи на рама в България

  • great wall-
  • hover h5-
  • ssangyong-
  • kyron
Най-евтините 5-годишни всъдеходи на рама в България - 1

С течение на времето т.нар. автомобили с висока проходимост стават все по-малко, за сметка на кросоувъри и SUV-та, които се водят вече като коли с повишена проходимост. Истинските всъдеходи се характеризират с няколко основни факта. Те са на рама и в зависимост от модела разполагат с блокируеми диференциали и понижаващи предавки.

Най-евтините 5-годишни всъдеходи на рама в България
SsangYong Kyron

Сега решихме да проверим кои са най-евтините всъдеходи на рама в България, като определяме възраст от максимум пет години. Оказва се, че у нас се предлагат два такива всъдехода, които са на що-годе прилична цена. Те обаче съвсем не се славят с добро качество на сглобката. Това са SsangYong Kyron, от който има и по-стари екземпляри и Great Wall Hover H5. На какви цени се предлагат у нас, вижте ТУК.

Най-евтините 5-годишни всъдеходи на рама в България
Great Wall Hover H5


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    13 30 Отговор
    Не е Вярно това дето пише .. Прието е автомобилите с висока проходимост да се наричат SUV .... С напредването на технологийте .. много от нещата в старите джипки станаха излишни , вече електрониката ти блокира колела или преразпределя въртящ момент ... повечето SUV се вдигат .. карал съм Нисани Патрул, Терано по пресечен терен карал съм и Cayenne .. ми разликата е че Porsche - то се кара много по лесно комфортно ... и ти е жал за него ...

    Коментиран от #4, #8

  • 2 competition

    55 8 Отговор
    Изложените два модела (марки) автомобили в тази статия са Възможно най големите боклуци в световната история на автомобилостроенето!
  • 3 борислав

    21 13 Отговор
    Н5 на китайците е сполучлив и удобен автомобил за всякакво пътуване.Достатъчно проходим , широк и добре обезшумен. Сглобките са на ниво и колата си струва, особено с фабричния инжекцион .
  • 4 Технологий

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ники":

    Неграмотник

    Коментиран от #7

  • 5 Мадета от Чайна

    9 8 Отговор
    Китайски трошляци, по-грозни няма!

    Коментиран от #14

  • 6 майстора

    5 2 Отговор
    те и истинските коли са на "рама" .. шаси или както искате го наричайте ...
  • 7 Ххххх

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Технологий":

    Ха ха, Технологий Древноримски
  • 8 Иван

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ники":

    Пич, не се излагай! Говориш пълни глупости. SUV - Sport Utility Vehicle (можеш сам да си го преведеш). Нищо не е станало излишно, просто започнаха да се произвеждат паркетници като въпросният Cayenne, който е на базата на Q7 и е един от най-лошите офроудъри. Електрониката ти помага единствено да не се убиеш на пътя (за където са предназначени SUV) и да излезеш от някоя лека киша зимата. Пробвай един Land Cruiser и друга песен ще запееш. И преди да се почне "гроздето е кисело" и тем подобни аз съм с Land Cruiser, на сина ми съм взел Cayenne да си вози гаджетата. Но Поршето не става за гората, повярвай ми.

    Коментиран от #10

  • 9 Н76

    4 5 Отговор
    Каквито и да са тези коли, пак са по-добри от бмв. Бмв е марката на пошляците.

    Коментиран от #11

  • 10 нмазил

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Абе, перко, ти веднъж поне пробвал ли си да сложиш на Cayenne гуми за офроуд(рошави) и да я пробваш дали е паркетник? Не си, затова трай и поне си пусни някое клипче - има. Съответно и land cruidser да имаш, ако му сложиш магистрални гуми, то нищо няма да направи на офроуд. Хамстер!

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Н76":

    Каза го въшльото с 25+ годишна Опел Корса!
  • 12 Бумеранг

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "нмазил":

    Ей такъв един Кайен поминалата зима го вадихме от преспите с една Нива. Явно представите ти за някои неща са много размити. А ако наистина си вкарал Кайен на офроуд ....... Поздравления....явно парите ти не са от работа.....за другото се сещай сам!
  • 13 Иван

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "нмазил":

    Много обичам такива отворковци, дето в youtube гледали някакво клипче... В Cayenne-a работи перфектно Quattro системата, която обаче е адаптирана за пътищата. Не се прави на голям разбирач, като никога сигурно даже не си се качвал. Междуосието е голямо, няма истински бавни скорости - това са едни от основните условия за добра оффроуд машина. А да слагам рошави гуми на Кайена просто няма как да стане. Аз както и 99% от притежателите му никога няма да го заведат на истиснки оффроуд 1-во, защото имам друга кола за това и 2-ро, защото не му е там мястото.
  • 14 Kyronn is the best

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мадета от Чайна":

    Имал ли си kyron че се излагаш или чу от браточеда на пра баба ти