30 Август, 2018 15:40 9 920 9

Rolls-Royce, който се продава у нас за над милион

  • rolls-royce-
  • phantom-
  • mobile.bg
Rolls-Royce, който се продава у нас за над милион - 1

Повечето хора, когато преминават през обявите за автомобили втора ръка, винаги търсят нещо конкретно. Не са малко и тези обаче, които разглеждат обявите не защото търсят автомобил, а от чисто любопитство и интерес към автомобилите. Именно за тях сега ще акцентираме на една интересна обява, която открихме в най-големия сайт за коли у нас. Става дума за един Rolls-Royce, който се продава от MGT Auto Performance. Това е най-новият Phantom, с пробег от само 2000 км (по данни от обявата), който се предлага са сумата от 1 039 700 лв. Можете да видите обявата ТУК.

Rolls-Royce, който се продава у нас за над милион

Самият модел и по-конкретно новото поколение на Phantom беше представено през 2017-а, но реално продажбите му започнаха през тази година. Осмото поколение на Rolls-Royce Phantom отново разчита на исполинския 6.75-литров V12 с два турбокомпресора, но мощността е увеличена на 563 к.с., а въртящият момент е нараснал до 900 Нм. Автоматичната скоростна кутия се доставя от ZF и има осем предавки, които могат да се сменят в зависимост от показанията на спътниковата навигация. В интериора практически няма детайли от изкуствени материали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    6 0 Отговор
    CUKOVSKI незнам колко нули виждаш да е написано за километри но е 2000 хиляди не двеста явно за теб са като 200 хиляди
  • 3 НекъФ Пич

    8 1 Отговор
    Последно не разбрах "Публикувано във факти.бг: Това е най-новият Phantom, с пробег от само 2000 км" или "Публикувано във факти.бг: Самият модел и по-конкретно новото поколение на Phaeton беше представено през 2017-а". Phantom или Phaeton ?
  • 4 Transporter

    2 3 Отговор
    Тьрся ,,Ролсче,,с манивелка-пикапче и две бали люцерна дьн стои гладно хайванчето!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Потребител

    4 2 Отговор
    Колко живота требва да се живее за да се плати туй чудо?
  • 7 Maxi

    5 1 Отговор
    Посочената цена в обявата е без ДДС, а само с него може да се купи например БМВ Х5 М 2017 г. 575 к.с. Но за всяка стока си има купувач и желанието на една част от хората да показват богатството си и егото си.
  • 8 Б Бенчев

    4 2 Отговор
    Ааа ,любимата кола на социалистите ( това са тези ,които защитатват трудещите се ,бедните и онеправданите).
  • 9 Ленин

    0 0 Отговор
    Какво му цъкате минуси на #8? И аз имах Ролс.