22 Януари, 2019 11:12 6 481 7

Хванаха шофьор с рекордните 5 промила алкохол в кръвта

  • алкохол-
  • автомобили

Това се случва в Украйна и по-конкретно в Киевска област, където местната полиция спряла водач на лек автомобил за проверка. След направената проба с дрегер се оказва, че шофьорът има рекордните 5 промила алкохол в кръвта, което се равнява приблизително на литър водка.

Това споделя във Facebook заместник-началника на полицията Алексей Билошицкий. По думите му, патрулът е спрял лек автомобил с марка Renault, който се движел буквално от бордюр до бордюр по пътното платно. Първоначално полицаите помислили, че на водача му е прилошало, но след като спрели колата установили, че напротив - било му много весело.

Полицаите споделят, че човекът трудно е стоял на краката си и е говорел почти нечленоразделно. Изпратен е в изтрезвителното, след което ще бъде съден по бързата процедура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сектант

    5 7 Отговор
    ами то реното само си кара, откакто взеха автономност ниво 5 от дачия вече много дръпнаха франсетата, за разлика от някои други италиански субсидии дето не можем и марки да ги наречем вече

    Коментиран от #7

  • 3 Чичо

    7 9 Отговор

    До коментар #1 от "кккк":

    Да се, но рекорда в Русия се държи от англичанин (Санкт Петербург, 2017, декември) - 6.6 промила. Отгоре на това, като го спрели куките, налетял на бой. За което като предястие получил 15 денонощия в кауша. А какво (колко) е било основното "ястие", сещай се сам. Там прошка няма.
  • 4 Радо

    8 1 Отговор
    Въпросът е вече кой ще достигне пръв границата от 1% алкохол в кръвта, докато шофира.
  • 5 БОБИ КОЧА

    6 1 Отговор
    Това си е направо кръв в алкохола, ха ха!
  • 6 куку руку ку

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "кккк":

    Много искате Украйна да последва Крим! Все я пращате в Русия.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.