Last news in Fakti

5 Февруари, 2019 15:39 5 288 42

Toyota пусна абонамент за автомобили

  • toyota-
  • kinto-
  • абонамент

В Япония заработи нова абонаментна платформа на Toyota. Kinto предлага автомобили срещу месечна вноска, мобилни услуги, покупко-продажба на употребявани коли и сервизно обслужване. За разлика от други производители Toyota ще използва бонусни точки като в компютърните игри.

Клиентите на Kinto ще могат да се възползват от две нива на абонамента. Kinto One позволява ползване на някой от моделите Prius, Corolla Sport, Alphard, Vellfire и Crown за срок от три години. Месечната вноска варира от 46 100 до 99 000 йени (€367-€788), а от есента изборът на автомобили ще стане по-богат.

Второто ниво Kinto Select дава достъп до 6 модела на Lexus. Месечната вноска е 180 000 йени (€1 433), като в нея са включени застраховка, данък, разходи за регистрация и техническо обслужване.

За най-успешна абонаментна програма в момента се смята Care by Volvo - само за първите четири месеца след старта ѝ шведите са успели да продадат чрез услугата целия планиран обем на абонаментите за година напред, а списъкът с чакащите е пълен до края на 2019-а.

Програмата предвижда абонамент за нова кола с включени данъци, застраховка и техническо обслужване, като клиентът може да сменя автомобила на всеки 12 месеца. Седанът S60 излиза $750 (+657) на месец, а кросоувърът XC40 - $700 (€613).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    5 35 Отговор
    хахаха за да не си загубят малкото останали,бягащи клиенти
  • 2 Рено Каптур

    12 39 Отговор
    Поне да им бяха красиви и издръжливи колите и самата услуга щеше да има смисъл. Статистиките за последната година сочат че някои европейски марки, в това число Рено са В ПЪТИ по-качествени, комфортни и динамични автомобили от скучните тойоти. Жалко, поредната марка отишла по дяволите. Ама те никога не са и правели интересни коли де...
  • 3 турбо s

    7 24 Отговор
    по-добре по-стара премиум кола, отколкото тия нови пластмаси

    Коментиран от #19

  • 4 Renault

    7 34 Отговор
    нищо не може да се сравни с новите рена като цена-качество. те са на върха в момента!

    Коментиран от #10

  • 5 Renault Talisman

    8 41 Отговор
    от както си купихме с жена ми Рено Талисман и Рено Каджар се родихме. Смея да твърдя, че притежаваме най-хубавите коли в момента в България, дори и имам подозрения, че и в цяла Европа. Хора не се лъжете, купете си Рено, няма да съжалявате!

    Коментиран от #8, #34

  • 6 ЕвроЗона

    8 3 Отговор
    На там върви всичко, абонамент за да им плащаме кредитите! Всичко ще завърши в ръцете на банките на края...
  • 7 Ново

    8 4 Отговор
    Това го има и се нарича наем или както сега е модерно "rent a car"
  • 8 Рено Каптур

    8 25 Отговор

    До коментар #5 от "Renault Talisman":

    И аз съм много доволен от моето Рено, колега. Мога да ви поздравя за хубавия избор на автомобил и да ви пожелая със здраве да им се любувате!

    Коментиран от #9, #39

  • 9 Renault

    4 13 Отговор

    До коментар #8 от "Рено Каптур":

    Благодаря, колега! Безаварийно!
  • 10 Бат Колю

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "Renault":

    Приятелю, аз също карам Рено в момента, ама я ми дай Рено аналог например на Шкода Супърб 3 L&K 4x4 2.0 TSI 280 к.с. бензин, DSG7, че нещо не го виждам? Да не говорим, че Талисман Комби, Сценик/Гранд Сценик 4 и Espace V дилърите у нас не предлагат...

    Коментиран от #12, #13, #24, #30

  • 11 Бат Колю

    27 5 Отговор
    Иначе много ме кефи един човек да пише от няколко ника и сам да си отговаря....ама всеки сам си е сайбия!
  • 12 Renault

    4 24 Отговор

    До коментар #10 от "Бат Колю":

    Рено не се натискат да са във всеки сегмент защото нямат нужда. Имат достатъчно продажби и правят само класни коли и джипове. Те просто нямат конкуренция.

    Коментиран от #14, #37

  • 13 Рено Каптур

    4 16 Отговор

    До коментар #10 от "Бат Колю":

    аз не съм един и същ човек с колегата, питай тия от сайта да го докажат а доколкото шкода, не ги харесвам изобщо защото немските двигатели са ужасни винаги се чупят и са за беге мутрички които избиват комплекси. Друго си е вече доказал се издръжлив френски мотор като 1.5 дци например
  • 14 Бат Колю

    10 3 Отговор

    До коментар #12 от "Renault":

    Да, човече, продажби си имат, но губят клиенти като мен, защото някои модели на конкурентите ги отвяват, защото нямат например Талисман комби с 2.0 Tce, 4x4 и автомат, защото най-мощното в Колеос е 2.0DCI, а нямат автомат с двойно предаване и т.н. Няма лошо в малките двигателчета, но трябва да има и опция за по-яки мотори - клиентът сам ще си реши какво да вземе. Аз например голяма лимузина с 1.6 не ща, дори и да е с пет турбини

    Коментиран от #16

  • 15 ???

    16 4 Отговор
    Не разбрах,тези толкова "хубави" Рена,кога са станали марка номер ?!?
  • 16 Рено Каптур

    1 15 Отговор

    До коментар #14 от "Бат Колю":

    ами аз карах нисан патфайндър и е с 3.0 dCi и е истинско животно като го настъпех и наказвах тия големите бмв джипове х5, х6 а на магистралата на газ ми гореше около 5 само, че е много скъп за подръжка, защото е голям джип и е премиум за това минах на нов и хубав автомобил, който да ми върши работа ефективно

    Коментиран от #18, #23, #25, #26, #40

  • 17 Жоро

    1 11 Отговор
    Хора купете си РЕНДЕ
  • 18 Бисер

    12 2 Отговор

    До коментар #16 от "Рено Каптур":

    Много ти е харчел 3.0dci ,мислех че разхода е 3л.-3,5л. на 100 км. Хахахаха.......
  • 19 фактите

    17 4 Отговор

    До коментар #3 от "турбо s":

    поредния разбирач най-добрата кола е новата на 0 км пробег.Бягай с тия прениум марки и модели.Само от подръжката си на загуба.

    Коментиран от #20, #38

  • 20 турбо s

    8 13 Отговор

    До коментар #19 от "фактите":

    новата кола си е чисто набутване. Веднага и пада цената и губиш много пари. По улиците не те уважават с нова кола от масовите марки. Всеки има респект към s класа, 7-мица и т.н, ако си с нова кола, шкода например никой няма да ти остъпва, а на черна панамера 2011 например никой не смея да се заяде.

    Коментиран от #27, #29

  • 21 замислете се

    12 2 Отговор
    само ви лъжат с тия лизинги за нови автомобили, плащате луди пари и уж в гаранция и като се счупи това било извънгаранционно, онова били ... дерат ви кожите
  • 22 Каптур

    4 11 Отговор
    всеки си решава дали да плаща абонамент на сервизите за тойота или да избере чисто ново Рено и да забрави що е то сервиз
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Антон

    8 9 Отговор

    До коментар #10 от "Бат Колю":

    Същата скръб е и при тойота. Няма избор от двг, няма добър автоматик, всъщност автоматика е същия като този от преди 15 год.няма 4Х4 , няма хубави екстри....единствено трябва да ни топли че е тойота и че продават много. Ама то и много джибри се пие по селата ама не значи че е по-добро от хубавото малцово уиски.жалки жълтури.
  • 25 Бръм

    9 4 Отговор

    До коментар #16 от "Рено Каптур":

    300 глупости в минута с това рено! Наказал си на марко макарите... Па газ, пък dci, па 5/100...лалала... Дечко!
    Точно пък този умрял мАтор.... Смех!
    Я елате със седни ми на к....., с каптур, пък аз с мечо и да видим колко сте вървежни! Смех!
  • 26 Бачо Киро

    18 1 Отговор

    До коментар #16 от "Рено Каптур":

    Я ни обясни как точно трилитровия дизелов Pathfinder си го карал на газ и горял 5/100, че ми е много интересно.

    Коментиран от #28

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Каптур

    0 8 Отговор

    До коментар #26 от "Бачо Киро":

    виж го в интернета там има видео материали

    Коментиран от #31

  • 29 Язе

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "турбо s":

    Ти разчиташ на колата да те опази?Понеже явно си мишоче,разчиташ на колата за да изпълниш.Дори да е така,като слезнеш и те видят що за плъх си,два токата и си готов.Поне изброените от теб модели имат голям багажник и може след сблъсъка на интереси да си акаш скрит в него.Поредния никаквец който разчита на колата да му добави см под кръста.
  • 30 АLFA Q 4

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бат Колю":

    ЗА ТSI то,,, ДВА ВАРЕЛА МАСЛО
  • 31 Бачо Киро

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "Каптур":

    Стига говори глупости, хлапешки работи... . Дизел не се конвертира, трябва да се преправя всичко - намаляване на компресията, свещи... Пропан се ползва за инжектиране при дизелите, не се кара на газ... Карал бил 3.0 дизел на газ, че му и горял 5/100... Вземи го настрой, че гори много, другите горят 3/10...

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 123

    3 0 Отговор
    Брей, как се обръща палачинката! До вчера беше Тойота срещу Германия, а днес вече е Рено срещу всички! За мен са нормални коли, с нищо не превъзхождаше другите, освен дизаин може би, ама това е до вкус! Не са хич евтини, защото като им добавиш екстрите които са стандарт в другите, и става 'б*х го и Реното'!
    В този ценови диапазон е по добре КИА, по евтини, с повече екстри, а и с по голяма гаранция!
  • 34 Жълта кола

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Renault Talisman":

    "Обичам тъ Пено щъ зема"Разликата между твоите "КОЛИ" и скучните Тайоти е като от тука до Слънцето.А не забравяй Японите го виждат първи като изгрява.Друг е въпроса че си купил две коли на цената на една.Нищо лично Прощавай!
  • 35 321

    6 0 Отговор
    Нещо коментарите ми намирисват на скрита реклама на Нескафе, пардон Рено. Не е лошо Реното и напоследък дизайнът много се подобри. Обаче, както някой беше писал, какво точно ще ме накара да си го взема вместо Шкода например, която мисля е доста по-качествена и има повече вариации. А и цената е почти същата. Някак си чехите по умеят да правят коли от французите. Иначе, идеята за този абонамент не е лоша, но ако се направи сметката излиза, че е по-добре да си караш на лизинг и накрая да си купиш колата или да я подадеш. Пак ще плащаш толкова, ама ще има нещо срещу това.
  • 36 Коментара

    2 0 Отговор
    Като прочетеш коментарите, все едно си чел в. 200_та вица. Статията една, коментира се дуго. До вчера половината спамери бяха на една румънска марка, днес на същата ама с френско лого... Трети пък обяснява, че Патфайндъра бил премиум?! Шъ мъ скъсъти, мъ честну! Мнението ми е, че и сега си го има това, както коментира "Ново" викат му "rent a car".......
  • 37 Пламен

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "Renault":

    Абе капути какво ми обяснявате рено било по добро от тойота. Сега карам меган И съм доволен ,но преди имах Авенсис комби и просто спор няма Тойота превъзхожда рено по отношение здравина експлоатация вървене и разход . 2.2 д4д ми даваше 4.1 разход а мегана 1.5 пак толкова. Само че му се моля да набере и макс 160км а тойотата направо скачаше и до 230км не се замисля
  • 38 Пламен

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "фактите":

    Съгласен съм новото е ново ,ама за мен най хубава е служебната ;)
  • 39 Ти си психично болен

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Рено Каптур":

    Лекувай се
  • 40 Ей психопат

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Рено Каптур":

    Хапчетата си забравил тия дни,да не те връщат скоро в Иван Рилски
  • 41 Гост

    1 0 Отговор
    Рено Кофтор мухаха
  • 42 Като гост

    1 0 Отговор
    Много просташки реклами на Рено.