Last news in Fakti

9 Април, 2019 18:28 3 332 6

С McLaren в мола

  • mclaren-
  • 675 longtail

Собственик на McLaren 675 Longtail ще трябва да се раздели с любимата си играчка поне за известно време след крайно неумел опит да намери място за паркиране в подземен гараж. Снимка на британската екзотика, заорала с нос при спускане по една от рампите между етажите, публикува на страницата си във Facebook чешкото списание Pro Driver.

Мястото на нелепия инцидент не се уточнява, но ако се съди по снимката, най-вероятно е паркинг в търговски център. Не става ясно и защо шофьорът не се е възползвал от системата за повдигане на каросерията за преодоляване на препятствия.

На пръв поглед щетите изглеждат козметични, но следите от работни течности говорят за повреди и по механиката на McLaren-а. Между 2015 и 2017 г. от модела 675 Longtail са произведени 500 купета и още толкова спайдъра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ей Факти

    34 0 Отговор
    Претопляте манджи от миналата седмица.
  • 2 Ей Факти 2

    25 0 Отговор
    С тази снимка, илюстрирахте статия за някакъв тъп китаец.
  • 3 Ей Факти 3

    21 0 Отговор
    Как да не знаете къде, нали казахте че е китаец преди няколко дена?
  • 4 Факти

    5 1 Отговор
    Ей Галфон налибтрябва да препечатваме неща за да моем си изкарваме хляба нали че останем без работа иначе.Не мое ли се сетиш.
  • 5 Брат

    2 0 Отговор
    Тъкмо да напиша коментар, че се излагате, ама веднага се усетих. Няма, няма. Уж тоя китаец сложил на своя глава броня от 670. Ама няма бе, няма нищо да пиша. То и за какво? Вие няма да се промените. Единственият резултат досега е, че известно време имах забрана да публикувам коментари. Това се случи, след като се бях "зачудил" колко ли е 3/4 от възрастта на редактора ;) по-старите колеги се сещата за тоя виц :)
  • 6 Запознат

    3 0 Отговор
    fakti.bg- винаги точни и проверяващи информацията си. Еталон!