Last news in Fakti

11 Април, 2019 17:58 5 145 12

Жена се уплаши от паяк и катастрофира

  • паяк-
  • катастрофа-
  • пътнотранспортно произшествие

Жителка на малкото градче Кайро в щата Ню Йорк по чудо се отърва само със счупен крак, след като изгуби контрол над управлението на автомобила си заради... паяк. Жената забелязала насекомото докато шофирала с висока скорост, паникьосала се и пуснала волана от ужас.

Колата се блъснала в дувар край пътя и ако се съди по снимката от местопроизшествието не подлежи на възстановяване. Пострадалата обяснила на пристигналите полицаи, че изпитва силен страх от паяци и буквално се вцепенила, когато видяла малкото насекомо до седалката си.

От полицейското управление в Кайро призовават настойчиво водачите да превъзмогват фобиите си и в подобни ситуации да отбиват край пътя, преди да търсят начин да се спасят от мнимата или реална опасност, тъй като от това може да зависи не само техният живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    15 4 Отговор
    Спайдърмен я е изплашил.
  • 2 сектант

    9 6 Отговор
    това не е така - аз бях до нея и паяк нямаше ама змията със сигурност я видя!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 jambazina

    24 1 Отговор
    Патрулките най-много плашат хората. Някои даже при ограничение 80 например хвърлят котва на 40-50 като видят куки или камери.
  • 5 никси

    5 1 Отговор
    а един паяк карал мотор пистарка ,и като му влезнала една муха в окото та направил 300 поразии хихихи .
  • 6 Кикимора

    12 0 Отговор
    Не знаех , че и в Америка има дувари!!!
  • 7 тъпчев

    4 0 Отговор
    Паяка не е насекомо.
  • 8 kjl

    5 2 Отговор
    Просто сутринта е забравила да си изпие успокоителните. Те там, в райската държава са на мода. Ако нямаш фобии и не пиеш успокоителни си демоде.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ивайло

    4 0 Отговор
    А паяка добре ли е, да не е пострадал??? Хахахаха!!! :)))
  • 11 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Странна е женската психика и реакцията им понякога е далече от нормалния човешки разум.Имам колега шофьор който си има златно правило : "Със кола близо пред овца и близо зад жена не се преминава !!" И пояснява: "Овцата като върви напреко на пътя, нея нищо не я смущава,тя спиране не знае и ако преминеш близо, ще я блъснеш. При жената е почти същото. Тя върви напред, в един момент вижда колата и.. уплашена / може би инстинктивно някак си/.прави 2-3 крачки назад !? " Друг случай от моят дългогодишен стаж като шофьор и помощник-шофьор. Пътувам с млада жена - шофьор. Аз съм на седалката до нея. Скоростта ни е около 70 км/ч. Завой - остър . Моята шофьорка намали доста, до 40-50 км/Ч. След завоя - " сложна пътна обстановка" - две цигански каруци са спрели една до друга далеко, на около 150 метра. "Водачите " им / че и циганките в тях / разговарят усърдно - обменят информация. Вместо да натисне съединител, да изключи от скорост, да натисне спирачка и да спре- разстояние бол, а ние се движим бавно, какво мислите , че направи " моят шофьор " ? Свива си краката в коленете, доста близо до гърдите, закрива с две ръце очите си и крещи : " Оле-е-е, ще се блъснем" Само успях да дръпна ръчната спирачка до последно и хванах волана. Колата - пикап "Варшава"-спря на около 40-50 метра от каруците и двигателя угасна. Ако някой ми го разкажеше това, сигурно нямаше да му повярвам ! Че колко му е - ако има страх от паяци / арахнофобия / , да блъсне колата. ГОЛЯМА СЕНЗАЦИОННА
  • 12 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    НОВИНА !! В нашият язик са останали много турцизми и ние /и аз/ ги използваме без да се замислим. Така се получава и с "дувар" - зид, стена Ролята на медиите е, да чистят язика ни от тях. Не бива да ни ги повтарят и натрапват.