Last news in Fakti

26 Юни, 2019 11:10 12 621 20

Новото лице на Audi Q7

  • audi-
  • q7
Новото лице на Audi Q7 - 1

Компанията Audi обнови своя луксозен кросоувър Q7. В продажба обновеният вариант ще се появи през есента на тази година, а любопитното е, че германците са освежили не само външността, а са поработили и върху съдържанието на колата.

Новото лице на Audi Q7

Екстериор

Радиаторната решетка вече е по-широка и разполага с вертикални ламели, като в резултат на това въздухозаборниците в бронята са слезли по-ниско и вече имат вертикална ориентация. Последните са подчертани и с ефектни кантове. Фаровете също са нови и са снабдени с допълнителна диодна секция.

Новото лице на Audi Q7

Накладките на праговете са релефни, а задните светлини също са нови. Впечатление отзад прави и новата хромирана лайстна, която свързва двете задни светлини. Екстериорните промени не са глобални, но са напълно достатъчни, за да освежат визията на кросоувъра.

Новото лице на Audi Q7

Интериор

В салона има повече и по-значителни промени. Сега, в централната конзола са интегрирани два големи дисплея, а от Audi заявяват, че салонът е станал по-просторен. Това едва ли ще се усети толкова, защото увеличението е само с 11 мм.

Новото лице на Audi Q7

Всъдеходът получава навигация MMI и система Audi connect, която предоставя всевъзможна информация, като се започне от ситуацията на пътя и се стигне до приложения за Amazon Alexa. Новото Q7 има и система Car-to-X, в която Х означава връзка с градската инфраструктура в реално време.

Новото лице на Audi Q7

Двигатели

Обновеното Q7 ще разполага и с два нови турбодизелови двигателя, както и с нов бензинов мотор. Всички ще получат 48-волтова система и ще се превърнат в т.нар. меки хибриди. От компанията все още не оповестяват ТТ данни за новите агрегати. През септември, когато ще бъде лансиран модела на пазара ще станат известни и цените.

Новото лице на Audi Q7


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    23 15 Отговор
    малко простовата ми се вижда
  • 2 ПНСД

    42 9 Отговор
    Има ли екстра когато настигне автомобил да дава къси-дълги докато автомобилът отпред "изчезне". За един комплексиран приятел питам с 10 годишнo Q7 на бърз кредит взето!
    п.с. веднага да продадете DPF-а тъкмо ще има парички за менте чанта на тъпата кифла и уискенце на Candy ;)

    Коментиран от #19

  • 3 Гост

    15 11 Отговор
    Тук важи поговорката за лисицата и гроздето не че аз мога да си я купя в момента но не злобея и не отричам че е страхотен автомобил свръх комфортен и проходим справка тестовете в y tube
  • 4 Oxxa

    8 15 Отговор
    Ste bade sastiat bokluk kato predniat.
  • 5 Super Ausstrahlung

    8 7 Отговор
    Sieht echt cool aus! Майстори са на дизайна спор няма.
  • 6 Друг сектант

    24 14 Отговор
    Не притежава изтънчения лукс и класа на Дъстър, колкото и да са се постарали
  • 7 AUDI

    6 3 Отговор
    Доста по-добре от актуалното , което малко по-ръбато и грубовато ми идва. Q-то си е Q и без първата генерация , която събира вода :D
  • 8 BMW X9

    20 4 Отговор
    Успешно конкурира грозните големи бъбреци на бмв-то с тая огромна решетка. Някаква мода да вграждат шредери в предниците ли има в автомобилостроенето?!

    Коментиран от #17

  • 9 Va60

    15 3 Отговор
    Някой и друг светодиод и нова лайсна отзад и това ли му е новото

    Коментиран от #13

  • 10 ttt

    17 6 Отговор
    Ауди правят най-добрия дизайн в момента. Не съм им супер фен, но новите им модели ми харесват повече от тези на МВ и BMW.

    Коментиран от #15

  • 11 Много добре

    15 5 Отговор
    Много е красива ! Честито на бъдещите собственици !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ввв

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "Va60":

    А добро утро,ти не знаеш ли мотото им от години-Virsprung durch facelift
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Нов джип

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "ttt":

    Ако се наредят 10 джипа на 10 различни марки произведени 2019 ще е много трудно да кажеш кой е най-красив.
    Мощностите и разни ускорения могат да се сравнят, но останалото си е чисто субективно.
    Някой се подмокря като види бъбреци на капака, друг мерник, трети нещо на японски или корейски производител. Това Ауди специално е много красиво, но от толкова време се произвежда почти без промяна във фасона, че доста ми е омръзнал да го гледал, без дори да съм се возил в него. Но пък е супер отвътре и сигурно ще е голям кеф за каране. Просто не мога да кажа че отвън е нещо уникално, при положение че от толкова години го има в много близък до този му вид.
  • 16 Фен-д

    1 4 Отговор
    Никва разлика въф фейси гъз
  • 17 ВладислаВ Христов

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "BMW X9":

    Отрадна ми коментара.
  • 18 Хипермен

    3 2 Отговор
    Чуден, китайците много ще го харесат...
  • 19 Коментара

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПНСД":

    Дай контакт на тоя твой приятел. Ще му пратя код за активиране на желаната функция ... един Vag-Com и за десет минути е готов. Значи като засече нещо отпред през дистроника автоматично минава на къси-дълги! Много доволен ще остане и нЕма да се хАби с лостчето...
  • 20 В е л и к и я

    1 1 Отговор
    Като интериор Номер 1 в момента , но си е факт че принципно си е боклук като всичко останало което се произвежда през 2019 .. !