1 Август, 2019 10:05 3 908 10

Да спреш КамАЗ с голи ръце (ВИДЕО)

  • камаз-
  • инцидент
Да спреш КамАЗ с голи ръце (ВИДЕО) - 1

Статична камера за видеонаблюдение фиксира една интересна случка, завършила благополучно. Става дума човек, който успява да спре един КамАЗ-65117 с голи ръце. Камионът, който по невнимание е оставен не на скорост тръгва по инерция, а водачът, първоначално се опитва да влезе в кабината.

След като не успява, той започва опити да спре 24-тонния камион и... успява точно преди тежкотоварната машина да се удари в едно съвсем не евтино Porsche Boxster. Най-вероятно машината е спряла сама, защото едва ли има толкова силен човек, който да успее да я удържи с голи ръце, но все пак видеото е любопитно. Вижте го.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миро

    22 0 Отговор
    Егати якия тип. И як късметлия. :):):)

    Коментиран от #5

  • 2 no name no face no number

    21 1 Отговор
    Никога камион с въздушни спирачки не се оставя на скорост.
  • 3 Ддддд

    12 8 Отговор
    Провьрвяло му е...А що има Поршета в тази уж гладна страна бе Бориславо? Кьде си госпожо Попова...?

    Коментиран от #7

  • 4 Да бе

    9 2 Отговор
    Нещо много замъглено стъклото пред шофера. Фейк за трупане на гледания в тубата.
  • 5 Бесен Язовец

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Миро":

    Какво му е якото бе, ти верно ли мислиш, че този човек е спрял многотонния камион със сила и с голи ръце, недей да бъдеш така наивен и да кълвеш на тези евтини сензационни заглавия. Изгледай още веднъж внимателно видеото и обърни внимание, как камиона, който беше спрян на надолнище и потегли сам, пак сам си изгуби инерцията, понеже точно там където са паркирани леките коли, вече започва нагорнище,
  • 6 Мордекай

    8 3 Отговор
    Клипа си е нагласена историйка , камиона спира със натискане на спирачки , личи си на видеото , ушанките са направили театро.
  • 7 Опа русофилче

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ддддд":

    1- леката кола не е Порше, а Nissan Z370
    2- в София също се срещат скъпи коли, но това съвсем не означава, че всички българи са богати и няма сиромаси.
    3- Москва е отделна държава в държавата и не бива да се съди по нея за общото благосъстояние на всички 146 милиона руски граждани.

    Коментиран от #8

  • 8 jdm

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Опа русофилче":

    Какъв нисан те гони тебе. Това е порше.
  • 9 Ееееее

    2 5 Отговор
    Не го ли познахте, това е Путкин .
  • 10 Ивайло

    6 1 Отговор
    Чист късмет - премина през бордюр на портала и той задържа задните колела и уби инерцията!!! Като гледам шофера как му се влачеха обущата, надали той го е спрял!!! Тея двамата с колите трябва да почерпят и да палнат по някоя свещ в църквата, че са се разминали буквално на косъм!!! ;)))