23 Септември, 2019 12:00 4 642 5

Буря удави представителство на McLaren

  • mclaren-
  • представителство-
  • дилър-
  • тексас

Тропическата буря Имелда, която удари югоизточното крайбрежие на щата, предизвика наводнения и причини смъртта на петима души, е потопила дилърски център на McLaren в гр. Хюстън, съобщават от британската компания.

Под вода са се озовали суперавтомобили от моделите 570S и 720S с базова цена $195 500 и $284 000. Представителството на McLaren обаче е избегнало щетите с потенциален размер над $3 000 000.

След като водата се оттекла от паркинга пред представителството, колите се оказали слабо засегнати. От McLaren Houston съобщават, че повечето от тях не са получили сериозни повреди вследствие наводнението.

Макар да не достигна мащабите на ураган, тропическата буря Имелда нанесе огромни щети на Тексас. Върху южната част на щата се изляха валежи от 1.1 метра, което наложи евакуацията на няколко хиляди души.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обърнете внимание

    25 3 Отговор
    Коли на такива колосални цени стоят навън.Тук дори и най бюджетните модели са на закрито,но за Американците явно и най скъпите коли са просто вещи на които не се кланят.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Боко джамбазина

    13 2 Отговор
    Главанаци ! Такива коли държат ли се на открито ? Е да ни ги дадат да ги пазим с брат Шиши, ние знаем как !
  • 3 Xa xa xa

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Обърнете внимание":

    Че колата е вещ като обувките ти захаби ли се фърляш само в бг се кланяте на купчина ламарини а кори има за по 100 еврака... ама нали ко ше кажат другите тряа да е мерцедес за 20 бона....ей така ви минава живота на изплащане на некви тъпотии
  • 4 Komapak

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Обърнете внимание":

    Имат си дебели застраховки. Колкото до това дали няма повреди доста се съмнявам. Тези коли са доста капризни във всяко едно отношение. 12 красавици преброих....
  • 5 5488

    1 1 Отговор
    Тези коли и без това са пословично ненадеждни, та не е голяма загуба.