16 Декември, 2019 13:58 3 092 8

Вижте на какво е способен новият Land Rover Defender (ВИДЕО)

  • land rover-
  • defender
Вижте на какво е способен новият Land Rover Defender (ВИДЕО) - 1

Френското издание L'argus публикува едно интересно видео, показващо ни тест на новото поколение Land Rover Defender. Зад волана на автомобила с висока проходимост е главният инженер на JLR Майк Крос. Всъдеходът е от т.нар. предсерийни екземпляри и е от модификацията 110 P400. Под капака на този автомобил е монтиран редови шестак с обем от три литра и мощност 400 конски сили.

Максималният въртящ момент е 550 Нм. Компресорът е електрически, а системата - 48-волтова. Този агрегат работи съвместно с осемстепенната ZF автоматична трансмисия, която предава момента и към четирите колела. Ускорението до 100 е 6.1 секунди. Вижте повече за новия всъдеход, продажбите на който са насрочени за втората половина на 2020-а.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Масон

    12 2 Отговор
    Защо така скърца?
  • 2 Бачкам в Мото Пфу Веее

    22 5 Отговор
    Ммм, анекдот на колела за прости комплекирани богаташи! Тея станаха конкурент на китайците по дефекти и проблеми във всички възможни детайли! Сигурно са прецакали всеки път по една кола, за да направят клипа. Всяка смяна на камерата, може да е бил друг автомобил. Това е кола за богати наивници, хранещи се от завист на тези, които не разбират от коли. Капан за суетата. Който си е имал работа с Ленд Роувър ДЕФЕКТЪР ще ме разбере...
  • 3 тия не знаят

    9 2 Отговор
    Кой е автопилот номер 1,тенесист номер 1.футболист номер 1,джудист номер 1,лъжец номер 1 сикаджия номер 1.Е тоя е напът да ликвидира един хубав народ. КОЙ е той?
  • 4 Сахара

    19 0 Отговор
    Не видях нищо впечатляващо !
  • 5 тъпчев

    14 0 Отговор
    Аз по тези места и с жигулито ще мина.
  • 6 Нафърфорий

    12 1 Отговор
    Старият си беше класика, това е недоразумение!
  • 7 Ссг

    3 0 Отговор
    Смехххххх
  • 8 WRC/WRX

    0 0 Отговор
    Ала Бала