14 Февруари, 2020 16:37 7 180 89

Tesla Model 3 Performance срещу Audi RS6 (ВИДЕО)

  • audi-
  • tesla-
  • rs6-
  • model 3-
  • драг-
  • състезание

Достатъчен ли е целият наличен въртящ момент от 0 оборота на новата звезда в любителските състезания на 402 метра Tesla Model 3 Performance за победа над едно от най-бързите комбита в света? Отговор на този въпрос дават Тиф Нийдъл и YouTube-каналът Lovecars, където бившият водещ на Top Gear и Fifth Gear се изявява напоследък.

"На книга" електромобилът има категорично предимство с ускорение от 0 до 97 км/ч за едва 3.2 секунди. Бруталният RS6 Avant "лепи стотака" за 3.6 секунди. Състезанието се провежда на мокра писта, но и двете коли имат четири задвижващи колела.

"Аудито" обаче разполага с по-висока мощност - 441 кВт/600 к.с. срещу 340 кВт/462 к.с. Освен това немското комби струва почти двойно повече.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    30 4 Отговор
    браво Касабов
    вдигна ми духа
    но тази кола е супер кола рс6
  • 2 az #Победа75

    21 8 Отговор
    ТеслА за Тесла! :))
  • 3 гöст

    30 10 Отговор
    Тесла губи единственото състезание в което има шанс, дайте ми въже да се обеся... (хахахахахаха)

    Коментиран от #66

  • 4 110

    16 7 Отговор
    Не виждам кой средно интелигентен човек ще се учуди от резултата, все пак мощността е бързината, за което се извършва определено количество работа. Работа по определение е преместването на тяло с маса x на разстояние y. По-голяма мощност, по бързо извършена работа - а именно стигане до финала.

    Коментиран от #85

  • 5 коко

    33 9 Отговор
    Много е яко аудито.Дух на истинска реална кола,Теслата стои много синтетично като лаборатория.
  • 6 43664

    13 30 Отговор
    От кога драговете се правят на мокра писта и не в ludicrous mode!?!?
    Смешна работа, оше малко ще почнат под вода да правят драгове дейва и смешниците. Ако ше правят коли да правят, ако не да ходят в на майка си..

    Коментиран от #8, #89

  • 7 Komapak

    23 3 Отговор
    Само да отбележа, че RS6 няма абсолютно нищо общо с останалите дизеляци на марката. Бензина прави чудеса! 😊
  • 8 46634

    16 3 Отговор

    До коментар #6 от "43664":

    А докато почнат тестове под вода, пляс пляс педалите, пляс пляс педалите, водно колело хахахахахаха

    Коментиран от #9

  • 9 43664

    6 6 Отговор

    До коментар #8 от "46634":

    Испляскал си легена май дейва и гейшата

    Коментиран от #10

  • 10 666

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "43664":

    На сестра ти много и хареса изпляскването

    Коментиран от #88

  • 11 Да де

    14 24 Отговор
    Освен това Ауди струва двойно повече! До тук с коментарите. И то при положение че електрическите са скъпи, а бензиновите евтини. Само сервизите за първите 100 хил. км. на това Ауди ще са по - скъпи от Тесла.

    Коментиран от #13, #67

  • 12 bmw

    26 16 Отговор
    Нищо изненадващо.Теслата е кенеф.

    Коментиран от #64

  • 13 Бачо Киро

    22 4 Отговор

    До коментар #11 от "Да де":

    Е ти в тая модел 3 същите неща ли получаваш? Тя цената да не е на киловат бе байно? Къде си тръгнал да сравняваш РС6 с модел 3 и искаш да струват еднакво... Ми Нисан Лийф и той е електрически, теслата що е по-скъпа? По твоята логика всичко което е по-скъпо от Нисан Лийф е оскъпен боклук... Егати идиота... Същия като бастуните, според които Тайкан не струвал, понеже бил по-скъп от Модел Ес, все едно ускорението 0-100 е единственото нещо.... Едното е Порше, другото седан... Всяко си върши предназначението... Цените са според клиентелата, не според продукта.

    Коментиран от #16, #19

  • 14 Николай

    20 5 Отговор
    Айде на зарядното, че още 2 старта и трябва да вадим А3 1.6 на газ!
  • 15 Зомби с квадратно чело

    12 3 Отговор
    Хайде пак драг, абе няма ли един смелчага да я пусне тази перформанс на истинска писта( не на някое смешно летище) да я видим какво може.?

    Коментиран от #17, #71

  • 16 Боби

    9 10 Отговор

    До коментар #13 от "Бачо Киро":

    Така ли бе пич? А какво да кажем за мощността 600 к. с. срещу 460 к. с.! Или това не е важно? А да пусним тогава Аудито срещу Римак?

    Коментиран от #18, #20, #27, #39

  • 17 Бачо Киро

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "Зомби с квадратно чело":

    Ми нищо особено не може, да не мислиш, че не е пробвано... Щяха ли да пропуснат да бият барабана? Отделно карането им е неутрално, като каруца... Що мислиш Тайкан струва колкото Порше турбо Ес? Щото се кара като порше, не като Тесла. Дори Крис Харис го потвърди, а той има доста точно мнение и не подслажда нещата. Както каза Харис "тази кола няма никакво право да тръгва, спира и завива така с нейните почти 2.4 тона". РС6 е ясна от години, колата е на друго ниво в сравнение с Модел 3. Трябва да престанат да сравняват несравними неща само защото електричката има подобно ускорение, 0-100 не е единствената и дори не най-важната характеристика на един автомобил.
  • 18 Бачо Киро

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "Боби":

    Ми пусни го бе, да не съм правил аз теста? Нали такива като теб дето се прехласват по 0-100 стойностите са решили да го направят и са разбрали, че драга е и след 100кмч... Никой нормален човек с РС6 няма да се пъне срещу Римак, но достатъчно Тесла идиоти се пънат за щяло и нещяло понеже 0-100 времето им изглежда като панацея... Като загубят и почват оправданията като теб...
  • 19 Боби

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Бачо Киро":

    Гледай едно яко видео на Римак, ще ти хареса!
    https://youtu.be/fWrUl3uemb4

    Коментиран от #21, #22, #28

  • 20 Бачо Киро

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Боби":

    Между другото тоя дето е правил теста се е надявал на по-леката Тесла да свърши работа, ама тц. Между другото Е-класата също пребива перформънса, а тя има абсолютно същото съотношение мощност / тегло като модел 3 перформънс. Ама АБСОЛЮТНО СЪЩОТО! Въпреки това електричката губи. Аудито има лек плюс в това съотношение, да са внимавали... Та не гледай само конете, гледай и килата.

    Коментиран от #25

  • 21 Бачо Киро

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Боби":

    Римак е отвъд всяко измерение. Страхотен автомобил, но и парите му са неземни...
  • 22 Бачо Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Боби":

    Гледал съм няколко пъти серията, имам абонамент за Амазон Прайм. За жалост на края на епизода Хамънд запали точно тоя Римак. Колата вече не съществува.
  • 23 Я виж

    7 3 Отговор
    Брат качеството на интериора си личи и по снимките.Немеца не случайно иска повече пари за качеството в луксозната кола.За мен са номер 1 в автомобилостроенето.Да първоначално е скъпо но който си го позволи знае каква тръпка го очаква.Теслата след годинки смяна на батерията която е скъпа.За мен електричните не са оная революция при двигателите която човечеството очаква.Ел. колите са претоплена манджа, нищо революционно с напълно нови идеи непознати на човечеството.Желая да видя нещо наистина непознато за нашия ум както са открили примерно телефона, телевизията, електричеството,за такъв вид новости мечтая ,а не Ел. коли които са доказано вредни за планетата.
  • 24 Факт!

    6 16 Отговор
    Екстра обаче Аудито замърсява въздуха а температурата се покачва.Сиреч само забраната ще изтрие ФВ от картата.Никакви двг в градовете и тоя тест остава без значение.

    Коментиран от #29, #62

  • 25 Боби

    6 11 Отговор

    До коментар #20 от "Бачо Киро":

    Бачо, Модел С 100 Д ще го мине това Ауди! И Ауди РС4 не може да изпревари РС6. Но Модел 3 изпреварва РС4 и Модел С изпреварва РС6! А Модел С Плейд ще мине и Тайкан. Но да дочакаме да излезе.
  • 26 Honda NSX

    4 13 Отговор
    Да се пробва Алудито с Honda NSX щи стани за смях
  • 27 Антиелектрика

    13 2 Отговор

    До коментар #16 от "Боби":

    Ами защо до сега сравнявахте модел S с над 700 к.с. с коли с 500-600 к.с.? Ускорението зависи от мощност (въртящ момент), тегло и сцепление. Физиката си е физика и няма значение дали е електричка или ДВГ.
  • 28 Антиелектрика

    8 3 Отговор

    До коментар #19 от "Боби":

    Абе стика с този Римак, не проумя ли, че изгоря? Освен това времето му на Ринга го би едно аматьорче в ДВГ кола с 420 к.с.
  • 29 Антиелектрика

    12 3 Отговор

    До коментар #24 от "Факт!":

    Затопля се портфейла на измамниците, а такива като теб бленуват за диктатура. Утре ти ще ревеш, че са ти вдигнали тока и са му шибнали 1 лев акциз.

    Коментиран от #30, #31

  • 30 Боби

    2 5 Отговор

    До коментар #29 от "Антиелектрика":

    А ако са хибриди Плъг-ин всичко е точно? Доста електрички вече са продадени в други държави. Би ли дал факти за тези държави че тока се е повишил след като са продадени повече ел.коли? Иначе така, действаш със заплахи - ей ще ви дигнем тока!
  • 31 Боби

    4 8 Отговор

    До коментар #29 от "Антиелектрика":

    Не съм чул в Холандия да са им вдигнали тока или Германия (макар, че там не са много). И само не изпращай статията за зарядните Йонити, това не е повишение на цената на тока на хората!

    Коментиран от #32

  • 32 Антиелектрика

    7 3 Отговор

    До коментар #31 от "Боби":

    Я кажи кога електромобилите достигнаха 80-90%? Няма да е лошо да прочетеш, че тока е акцизна стока и още утре могат да и вдигнат акциза, колкото си искат.
    Я виж колко струва сега kWh в Германия, пък тогава разправяй колко е евтино.

    Коментиран от #33

  • 33 Боби

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "Антиелектрика":

    Виж колко струва сега? А колко струваше преди? Защо след като според теб, не може да се произвежда достатъчно електричество всички започват да произвеждат Плъг-ин хибриди? Защо според теб Плъг-ин няма проблем, а за ел. коли е проблем. При положение че средното разстояние за Европа е 48 км. дневно и един Плъг-ин би ги изминавал с една батерия, се набляга толкова на Плъг-ин при положение че те изразходват много повече енергия от ел. кола! При 30-40 процента повишен разход при хибрида в сравнение е електричка, замърсяванията от производство на ел. енергия също ще са с такъв процент повече. Защо за хибридите има ток, а за електрическите не?

    Коментиран от #42

  • 34 Вариатор

    10 5 Отговор
    Човека от Теслата каза едно ..Това е супер супер яко Ауди .....
    Благодаря Тесла РС6 е друга бира....Тук шансовете не са много!
    А и да след още 4-5 старта мисля ,че и 1.9тди на чип ше я опляска хаххахха
  • 35 ВАГ

    11 6 Отговор
    Погледни салона (материалите и качеството) във салона на РС6 и после погледни седалките на Тесла хахаххаххаха нееееее стига заболя ме стомаха от смях егати евтиния сбирщайн хахаххаха
  • 36 Бай Салам

    10 5 Отговор
    "Тази кола изглежда супер страхотно....Тази кола е чудовуще,,,,,,,, Каза човека от Теслата за РС6 и ОЩЕ че Тесла ЛЪЖЕ !!! Тесла дава време на този модел 3,2с до 100 а Ауди 3.6 клейминг....Как в реалния живот 3,6с е по бързо от 3,2с а Тесла ??? Ние знаем как Тесла винаги лъже относно динамич ите показатели...Ооооо бедна Тесла

    Коментиран от #38

  • 37 RS6 Avant 4.0T 600hp 800Nm

    7 5 Отговор
    РС6 4литра Битурбо 600+конски сили,800нметра ,куатро и лаунч контрол?!?!?
    Резултът не е ли очевиден още преди старта? А НЕЩО за аутобан максимално натискане в продълже ие на 50-100-150км??Ооооо Тесла още има време да настигнеш мощните коли с конвекционални двигатели
  • 38 Боби

    4 7 Отговор

    До коментар #36 от "Бай Салам":

    Ооооо Бай Салам! Салам ли си, мезе ли си. Ама не виждаш, че пистата е мокра което не води до добро сцепление на гумите. До колкото виждам при Тесла са по-малки което мисля е дало този ефект на който толкова се радваш. Не дадоха времето за което са взели разстоянието, за да се сравни с други тестове които са правени.

    Коментиран от #40

  • 39 Байчо

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Боби":

    А не купи ли Порше всички свободни акции на Римак и стана втория по порция собственик на Римак???
    А да знаеш случайно ,че във ВАГ няма по близко работещи марки от Ауди и Порше който са братя???
    А да знаеш ,че следващото Р8 се разроботва също със Римак??? Как да знаеш като не четеш а само пишеш...Така ,че срещу ВАГ да изкарваш ВАГ звучи малко смешно а???
  • 40 Стига ве

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "Боби":

    Бобчо айде давай със овцете ,че останаха без Пастир...Не си губи времето тук явно е ,че от Автомобили НЕ РАЗБИРАШ!!!!

    Коментиран от #43

  • 41 Месла

    12 5 Отговор
    Месла както винаги със извинения!!!
    То пътя бил мокър,то вятъра духал насреща ,то батерията не била във оптимална температура,то гумите били студени хаххахахаха
    Аййй стига а....скучни и жалки оправдания от недоносен авто производител..
    БРАВО РС6 !Браво Ауди така прави истинския автомобил излиза и размотава тоя Тостер на колела във пух и прахххххх. Хората са казали " Бий да те Уважават"

    Коментиран от #44

  • 42 Антиелектрика

    8 4 Отговор

    До коментар #33 от "Боби":

    Не мога да ти схвана целта. Първо се оплакваше, че едната била по-мощна, а когато Теслата беше по-мощна всичко беше наред.
    После се радваше на някакъв Римек, който изгоря и не може да бие на Ринга кола с 3 пъти по-малка мощност.
    Сега пък не виждаш, че тока има акциз, а ми разправяш за някакви плъгин хибриди.
    Освен всичко, гумите пък били виновни.

    Коментиран от #46

  • 43 Боби

    5 8 Отговор

    До коментар #40 от "Стига ве":

    Намерих тест на Ауди РС6 с времето. На четвърт миля има време от 11.5 секунди, Модел 3 от предни тестове има време от 11.8. Така че Ауди РС6 изпреварва с 0.3 секунди на четвърт миля. Модел С 100Д минава това разстояние за 10.8 сек. така че е далеч напред.
  • 44 Боби

    3 6 Отговор

    До коментар #41 от "Месла":

    😂😂😂😂😂 Гумите били студени?? Виж кой загрява гуми! https://youtu.be/UmiZ6ayCBB0. А и за тези които споменаха по-нагоре за 3-4 пускания и празна батерия, да забележат времето с което взима разстоянието, всеки път едно и също време, даже и след всичките стартове.
  • 45 Стига ве

    11 3 Отговор
    Боби знарм ,че харесваш Свети Илон НО айде стига извърта всичко само и само да докараш Теслата по бърза а?!?!Тичай във статиите за Тесла и се само.....Тук не вървиш Аудито просто унижи твоя Тостер на колела

    Коментиран от #48

  • 46 Боби

    2 6 Отговор

    До коментар #42 от "Антиелектрика":

    Ти ми напиши, защо се правят Плъг-ин хибриди и започват да ги налагат масово и за тях намират ток а за електрически вече тока ще скача?

    Коментиран от #52

  • 47 Бай Тошо

    5 0 Отговор
    Кон със кокоша сравняват
  • 48 Боби

    2 4 Отговор

    До коментар #45 от "Стига ве":

    Не, започнаха да излизат хубави електрички. Супер е тази новата Шкода. Излиза също Полестар (Волво) които са доста добри конкуренти на Тесла. Така че не се кланям на никого.
  • 49 Ооо боже

    11 4 Отговор
    А когато биеш Тесла на Ужжж нейната дисциплина какво после остава?!?!?!Нищо!!!- един евтин салон,една постоянно тревожеща със пробега си батерия ,непрестани проблеми със качеството на изработка и те това..............Е за какво тогава човек купува УЖ екологичен автомобил за производството на който се замърсява колкото 10години замърсява автомобил със конвенционален двигател.??.........Дебилите никога няма да свършат по тази бедна земя....

    Коментиран от #63

  • 50 Хахахаха

    5 8 Отговор
    А ти кво предлагаш да караме пушещи тракалници докато не измрем всички от рак ли?

    Коментиран от #53

  • 51 Кибика

    8 1 Отговор
    РС6 сериозна машина.Голям ластик направи
  • 52 Антиелектрика

    7 2 Отговор

    До коментар #46 от "Боби":

    Ти това сериозно ли го пишеш?
    Случайно да знаеш, че те имат двигател, за да си зареждат батериите?
    За това наистина не знам како точно питаш и дали изобщо вдяваш какво ти пиша?!

    Коментиран от #54

  • 53 Антиелектрика

    9 2 Отговор

    До коментар #50 от "Хахахаха":

    Тоя пък ще измира от рак. То защото хич не може да развиеш рак от отровите на батериите и силното ЕМП.
    Хитрите политици разчитат на такива като теб, вместо да се търси на първо време алтернативни горива и масово залесяване.

    Коментиран от #57

  • 54 Боби

    2 5 Отговор

    До коментар #52 от "Антиелектрика":

    Кое, кое? Бензиновия двигател зарежда батерията? Така ли са Плъг-ин? Да има такъв модел, но този тип са хибрид са 1-2 марки. При почти всички към скоростната кутия е свързан ел. мотор. Но ДВГ също има връзка с колелата и не зарежда батерията. Тя се зарежда от мрежата и енергията при спиране на автомобила. Само Мицубиши Оутландер ДВГ зарежда батерия и там няма връзка с колелата, а работи като агрегат. Не си запознат.
  • 55 архимед

    3 3 Отговор
    Само Чък Норис може да умножава по нула. При нула оборота, въртящия момент е нула. Слаб две, касабов
  • 56 RS 6

    6 2 Отговор
    ВИДЕХТЕ ЛИ КВО СТАНА ЕЛЕКТРОМЕРИ СМЕШНИ.ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ.
  • 57 Хахахаха

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "Антиелектрика":

    Ми не не можеш.

    Коментиран от #59

  • 58 Язе

    4 1 Отговор
    Е не е истина.Аудито го Утрепа в неговата дисциплина.На писта не искам да знам какво ще е.Поне час и половина на ринга преди миксера.Госта да не е отпуска?хаахахахах
  • 59 Антиелектрика

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "Хахахаха":

    Точно такова непознаване на материята, едва ли е пример за подражание. Жалко.

    Коментиран от #60

  • 60 Хахахаха

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "Антиелектрика":

    Знчи спираме цигрите а не спираме дизелите.Що?

    Коментиран от #61

  • 61 Антиелектрика

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "Хахахаха":

    А кой ги субсидираше до преди 10 години, както сега електричките?
    Като искат да ги спират, да им платят на хората електричките или поне да им сложат газови уредби
  • 62 Анонимко

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Факт!":

    То щото електричките не замърсяват? Хахахах сигурно като се правят батериите не се замърсява? Сигурно после като се рециклират старите не се замърсява? Хахахха ама много сте заблудени. Един съвременен двигател цапа юного по-малко от колкото мърсотията отделена за производството на една батерия, а за рециклирането и после да не говорим. Много лесно ви промиха мозъците с тея перални. Са както им направиха едно не пълно зареждане 50 еврака и ше видиш как ще намалеят пералните по пътищата.
  • 63 Ти чуваш ли се?

    3 5 Отговор

    До коментар #49 от "Ооо боже":

    Кой би Тесла на неин терен? Два пъти по скъп и по-мощен автомобил с ДВГ. После споменаваш евтин интериор. Ами какво очакваш за два пъти по-малко пари? Но какъв е изводът в крайна сметка? Електромобилите вече са по-евтини, ако търсиш определени показатели. Два пъти по-евтини.
  • 64 LISAN

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "bmw":

    КАТО Е КЕНЕФ ЗАЩО НЕЩАСТНИЦИТЕ ОТ БМВ НАТИСКАТ И ТЕ ДА ПРЕВЯТ ЕЛЕКТРОВОЗИ

    Коментиран от #65

  • 65 Коmapak

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "LISAN":

    Бъркаш. Не се натискат а държавата ги натиска.
  • 66 мразя руските говеда

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "гöст":

    Ти четеш ли въобще какво пише неграмотно мекере ? Теслата е с 150 коня по-малко и е два пъти по-евтина от Аудито !
  • 67 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #11 от "Да де":

    Аудито е скъпо, защото е луксозно. Теслата е пластмасова американска Дачия.

    Коментиран от #68

  • 68 Да де

    1 3 Отговор

    До коментар #67 от "Гост":

    Аудито използва ДВГ което е евтино за производство а Тесла батерия, която е скъпа. Аудито използва бензин 3 лв. литъра а Тесла използва ток 20 стотинки кВч. И пак 2 пъти по-евтино.

    Коментиран от #69

  • 69 Зомби с квадратно чело

    4 1 Отговор

    До коментар #68 от "Да де":

    Ама Аудито и Теслата до България ли дойдоха да се заредят???
    А ако бяха в ОАЕ?
    Ако бяха в САЩ?
    Цените на горивата и тока са субективни и са държавна политика.

    Коментиран от #70

  • 70 Да де

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Зомби с квадратно чело":

    С това съм съгласен. Това което е изгодно се кара. Не вярвам там където е евтин бензина, да търсят алтернативно гориво.
  • 71 TSLA

    3 5 Отговор

    До коментар #15 от "Зомби с квадратно чело":

    Мрън-мрън, дрън-дрън
    Jaguar I-Pace е състезателно такси на Нюрбургринг и статията се казва: "Електромоторите на Jaguar се оказаха по-ефективни от V8" / Там пишат "двата бензинови модели се оказват с празен резервоар само след три обиколки, то батерията I-Pace може да издържи четири, дори 6 обиколки на Ринга"
  • 72 Зомби с квадратно чело

    2 1 Отговор
    Ти ме уби даже застреля ако кажем ринга е 25 км за 3 обиколки 75 км.
    Да кажем че резервоара му е 75литра значи 100л/ 100 км :))))). Е те Ф1 едва ли харчат толкова :))).

    Коментиран от #73

  • 73 Така е

    2 1 Отговор

    До коментар #72 от "Зомби с квадратно чело":

    Така е, човека ти го пише вярно ама си зомби и така. Намерих статията, не я бях чел. https://insideevs.com/news/389618/i-pace-laps-nurburgring-more-times-v8/

    Коментиран от #74, #75

  • 74 Антиелектрика

    3 2 Отговор

    До коментар #73 от "Така е":

    Наглостта и лъжите ви край нямат!
    Ето как пада с 25% батерията на миксера за 11 минути на обиколка:
    https://www.youtube.com/watch?v=3KMpYMZF-BE
    А ето кога влизат да зареждат при DTM на Ринга - 7-ма обиколка при състезателно темпо и доста по-бързи времена:
    https://www.youtube.com/watch?v=qRaTom2Nlw4
    Така, че отново се опитвате да лъжете по най-ахмашкия начин!
  • 75 Зомби с квадратно чело

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Така е":

    Инсайт ЕВ е няма нужда дори няма да отворя тази рекламна статия.
  • 76 некойси

    1 3 Отговор
    Голяма радост голямо нещо ... направили 600 коня звяр, дето потребява 10 пъти повече енергия, за да може да бие Теслата.
    И въпреки всичко докато развърти мотора първите няколко секунди Теслата тръгна напред.
    Що не го сбягат с някой електрически супер кар, вместо със семейния автомобил?

    Коментиран от #78

  • 77 Ей значи

    0 0 Отговор
    Мамини убавци, големо мерене на патки 😂 на правото и първокласник ще раздава газ, то вече всичко е толко автоматизирано, че само натискаш педала и държиш геврека, ае да ви видим на писта, или на някой извън населен път, и за теслата да кажа че при цялата газ много бързо ще угасне 😂 сами можете да си отговорите проста математика, ае лек ден!
  • 78 Антиелектрика

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "некойси":

    Браво, успя да подобриш рекорда по абсурдност в едно мнение.
    Значи седанът на Тесла със звучното име Permormance не е състезателен автомобил и за това КОМБИТО на А6 трябва да се сравнява със спортна електричка, така ли?
    За пореден път се уверявам, че електрофилите сте облъчени!

    Коментиран от #79

  • 79 😂😂😂😂😂

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "Антиелектрика":

    Пусни това супер спортното комби с Модел С. Пак ще пишем след това.

    Коментиран от #81

  • 80 😂😂😂😂😂

    2 1 Отговор
    Модел 3 изпреварва РС4, Модел С изпреварва РС6. Точка.

    Коментиран от #82

  • 81 Антиелектрика

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "😂😂😂😂😂":

    Нали пищеше, че Теслата била 150 к.с. по-слаба. Сега пък искаш да пускаш Аудито срещу 150 к.с. по-мощна Тесла.
    Цялата ви работа е измекярска.
  • 82 Антиелектрика

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "😂😂😂😂😂":

    Каква точка, като модел S е от класа на 8-цата?
    Ти имаш ли кола изобщо?

    Коментиран от #83

  • 83 😂😂😂😂😂

    0 2 Отговор

    До коментар #82 от "Антиелектрика":

    Така е Модел С е в този клас и бие всички. ТОЧКА. Модел 3 не е в класа на РС6 а в РС4. https://youtu.be/8I-6_H0haAw

    Коментиран от #84

  • 84 Антиелектрика

    4 0 Отговор

    До коментар #83 от "😂😂😂😂😂":

    Нямаш кола и книжка, щом първо подскачаш за по-малкото мощност, а не знаеш, че в този клас никой не прави 770 к.с. ДВГ.
    Неграмотен пубер си, ТОЧКА!
  • 85 Коментара

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "110":

    Всеки средно интелигентен човек знае, че когато говорим за автомобили вторият по важност фактор е масата на автомобила.....ами модел 3 е малко над 1800кг, а КОМБИТО (ХD XD XD) е малко на 2100 ...както се казва смЕтай си интелигенте.... Честно казано не го очаквах в предвит на масите, аеродинамични характеристики итн, НО все пак става дума за Ауди! XD XD XD. Видях също, че в някои коментари се възмущават от цената. Значи като сложите на кантара RS6 и Model 3, първия остава на земята а другия стои високо-о-о-оооко вдигнат поради факта че не струва и тези пари които му искат в момента....във всяко едно отношение. На RS6 може да се опъне единствено Сектанта с Дъстара, но и там съмнително...
  • 86 Тошето

    0 0 Отговор
    Някой знае ли колко тежи всяка от колите? По-тежката на дъжд е ясно, че ще е прецакана.
  • 87 Тошето

    0 0 Отговор
    Някой знае ли колко тежи всяка от колите? По-тежката на дъжд е ясно, че ще е прецакана.
  • 88 43664

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "666":

    Бегай го смучи на баща си ве гейзер!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.