24 Февруари, 2020 15:53 7 930 9

$6000 за снимка върху Ferrari

  • ferrari-
  • california-
  • снимка-
  • вандализъм-
  • instagram

Трима тийнейджъри нанесоха щети за $6 000 (€5 456), след като се покатериха върху Ferrari California, за да се снимат в "гангстерски" пози в Ел Пасо, Тексас, съобщава KFOX14. Секунди след геройството компанията отпрашила в зелена Kia Soul.

Собственикът на италианската суперкола Ричард Стрийп разбрал какво се е случило на сутринта и веднага подал жалба в полицията. По-малко след това мъжът получил съобщение с линкове към Instagram-профилите на младежите, където били публикувани техни снимки от фотосесията върху предния капак на "ферарито".

Въоръжени с тази информация, полицаите бързо открили вандалите. Стрийп разказва, че родителите на единия от тях се извинили за поведението на сина си и изразили готовност да покрият част от щетите по колата.

"Някои се трудим усърдно. Борим се за добра работа и образование. Спазваме правилата, за да можем да си позволим онова, което харесваме", казва разстроеният собственик. Стрийп се обърнал за експертиза към представителство на Ferrari, където изчислили, че ремонтът на драскотините и вдлъбнатините по предния капак на "калифорнията" ще струва поне $6 000.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръъъът

    27 2 Отговор
    Now we will see, do horses eat beans!!!!!! Гансгтерчета............

    Коментиран от #2

  • 2 Сanible corpse

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ръъъът":

    Иначе казано:the horse felt in the river
  • 3 Ивайло

    42 0 Отговор
    Айде сега тия мамини синчета, дето се правят на гангстери да им теглят един хубав бой и да полагат принудителен труд, за да си платят за нанесените щети!!! Само така ще разберат, че всичко си има цена, че има някакви граници и норми на поведение и че парите не растат по дърветата!!! Човека си е купил колата, за която е мечтал и сега едни дришльовци да му я съсипят!!! Ако бях в неговото положение и ако ги бях видял така върху моята кола, щах да стрелям на месо, както би било редно в Тексас за нарушаване на частна собственост (а и в доста други щати)!!!

    Коментиран от #5

  • 4 Borislav Popov

    4 0 Отговор
    Пак като не са се покатерили на покрива....
  • 5 Име

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ивайло":

    Боя почти е сигурно, че ще го отнесат. За принудителния труд, едва ли. Но родителите им ще платят. И пак идваме до боя :), за по $2000, доста ще да е.
  • 6 Коmapak

    16 1 Отговор
    Да си публикуваш компромат в профила си.! Колко трябва да си тъп? Същата простотия като се качиш върху ферари.Малко са щетите... 😊

    Коментиран от #8

  • 7 Imam Nissan Micra

    2 0 Отговор
    Тази кола би трябвало да е застрахована .
    Защо се притеснява собственика , всичко се оправя, но малките келеши трябва да бъдат наказани
  • 8 Jezza

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Коmapak":

    То ако не го публикуваш, се губи смисъла на снимката.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.