ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Реално всички материали от които е направена колата са тук и те струват не повече от 1000евро. Друг въпрос е, че при подобни коли се плаща не за ламарини, пластмаса и 3-4 м2 кожа, а за име!
Като моне през конвейера на Дупница и й спретнат един Врачански тунинг, ще стане като нова, а като й бучнат километража наполовина и ето ти супер колица "нов внос". Щом обявата е снета от сайта след седмица колата ще се появи в мобиле, при това с вип марка.
това няма как да стане от един удар. и няма никакво доказателство че е Aston Martin на мен гумата ми се вижда прекалено тясна, освен ако не е смачкана до неузнаваемост. и обявата била свалена от сайта .. аз мисля че това е пълна измислица
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Клаус
11:47 13.09.2012
2 СОТО ГРАНДЕ
11:55 13.09.2012
3 comment
12:48 13.09.2012
4 Цветомир Попов
13:52 13.09.2012
5 иван иванов
16:18 13.09.2012
6 Тошко Станчев
16:25 13.09.2012
7 бил
То си личи - отвсякъде!
17:22 13.09.2012
8 ..........
20:05 13.09.2012
9 nnnmnm,,
21:30 13.09.2012
10 манчо
22:52 13.09.2012
11 Борис Георгиев
23:23 13.09.2012
12 mojo
01:58 14.09.2012
13 aha
10:39 14.09.2012
14 pavel
17:40 14.09.2012
15 Itso82
18:16 14.09.2012
16 ххххххххххх
22:10 14.09.2012