10 Юни, 2020 14:37 14 311 11

"Нощната" версия на Mercedes-Maybach S 650

  • mercedes-benz-
  • s650-
  • night edition-
  • maybach

Ексклузивният седан ще се конкурира с Bentley Flying Spur и ще се произведе в серия от едва 15 екземпляра

"Нощната" версия на Mercedes-Maybach S 650 - 1

В американската моделна линия на Mercedes-Benz се появи ексклузивна версия на седана Mercedes-Maybach S 650, наречена Night Edition. Изпълнението е достъпно само за моделната 2020 година, а целият тираж е едва 15 екземпляра. От обичайната версия „нощната“ S 650 се различава по декоративни елементи, изработени от въглеродни влакна, както и по цената, която е 242 950 долара.

"Нощната" версия на Mercedes-Maybach S 650

Основните визуални разлики на Mercedes-Maybach S 650 Night Edition са елементи от въглеродни влакна, заден спойлер, направен от същия материал, тонирани ковани 20-цолови джанти и цвят на каросерията Obsidian Black в комбинация с двуцветна кожена тапицерия от напа. В допълнение, кожените постелки за пода и багажника са включени в оборудването на седана, а предните кресла и на други места в интериор има емблеми Night Edition.

"Нощната" версия на Mercedes-Maybach S 650

Списъкът на стандартното оборудване на  S 650 Night Edition, наред с други неща, включва подсветка в салона с 64 нюанса, инфотейнмънт комплекс MBUX с два 12.3-инчови дисплея, предни и задни седалки с отопление, вентилация и масаж, проекционен екран и др. Също така, има удобни задни седалки с наклон на облегалката от 43 градуса, съраунд система Burmester и система за нощно виждане.

"Нощната" версия на Mercedes-Maybach S 650

Mercedes-Maybach S 650 Night Edition се захранва от 6,0-литров V12 с два турбокомпресора. Агрегатът развива 630 конски сили (1001 Нм) и е сдвоен със седемстепенна автоматична 7G-Tronic Plus трансмисия. От нула до 60 мили в час (97 километра в час) седанът се ускорява за 4.6 секунди.

"Нощната" версия на Mercedes-Maybach S 650

Електронният ограничител на скоростта сработва на скорост 250 километра в час. Цената на лимитираното издание S 650 Night Edition стартира от 242 950 долара, което е с 40 400 повече от обикновения S 650. Основните конкуренти на седана на Mercedes-Benz са Bentley Flying Spur и Rolls-Royce Ghost.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    21 12 Отговор
    Почти "Волга"?
  • 2 HitDobavki

    15 22 Отговор
    Няма да може да се пребори с конкурентите! Не му достига ексклузивност и ръчна изработка!
  • 3 Факт!

    11 8 Отговор
    Тия ще почнат ли да си изпълняват това което сами са си гласували за 95г. въглероден диоксид на километър или не?!
  • 4 302

    16 8 Отговор
    Мустанг бос 302 от 69та пренаправен от филиал на форд с модерни технологии вътре и 9 литров v8 с 900 конски сили е на такава цена. браво, мерцедес. ха ха ха
  • 5 Митьо

    15 4 Отговор
    Винаги Мерцедес, пред всякакви английски дивотии!!!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Ганьо Митьовски

    15 5 Отговор

    До коментар #5 от "Митьо":

    Митьо отдавна няма английски марки, а са собственост на германци, ама ти откъде да знаеш ... нъл тъй селски?!?
  • 7 Оня с коня

    2 6 Отговор

    До коментар #5 от "Митьо":

    Да бе да BMW e нумбир уан баце от мен го запомни! А що се отнася до английските марки в немат база за сравнение с любимият ти мерцедес.Не се излагай поне язи съм заклет фен на БМВ ако не знаеш ке ти кажем но пред английските марки като Ролс Ройс,Ягуар ,Рендж Ровера шапка свалям те са уникални ама са по-скъпи от БМВ дори та за мен са недостижими за да им бъда фен.

    Коментиран от #8

  • 8 дилър бг

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "Оня с коня":

    Ролса е собственост на БМВ, Ягуар и Рейнджа ги съсипаха индийците, а Бентли са част от ВАГ групата! Всяко дете го знае това!

    Коментиран от #9

  • 9 Оня с коня

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "дилър бг":

    Абе без значение кой на кого е собственност баце въпроса е че правят стойностни и класичесси автомобили като Ролс Ройса Бентли примерно къде можеш да сравняваш Ролса с Мерцедес било то и Майбаха?Ааа Като стана приказка за собственност да ти кажем само Волвата се окендзаха като ги продадоха на китайците еее това бяха класически автомобили символ на здравина качество и безопасност баце а сега са поредните еднодневки като френските точно.
  • 10 Димитър

    3 2 Отговор
    Искам две
  • 11 Елизабет 2

    5 1 Отговор
    А има ли версия за следобеден чай, отдавна търся а никоя марка не предлага.