Last news in Fakti

22 Юли, 2020 10:39 10 349 14

Пичове, къде ми е колата?

  • toyota-
  • camry-
  • обява-
  • съобщение-
  • алкохол

Стълбове и дървета по улиците на американския град Минеаполис осъмнаха окичени с листовки, в които собственик на изгубена Toyota Camry моли за помощ за намирането ѝ. Колата изчезнала след пиянска вечер и човекът не можел да си спомни къде е паркирал.

"Може да съм спасил живота Ви или детето Ви, но сега не мога да си намеря колата", гласят обявите. "Напих се здравата, паркирах някъде и ме откара приятел. Смятаме, че съм я оставил някъде в северната част на окръг Ханепин, на някоя улица в жилищен квартал. Ако знаете нещо за нея или сте я виждали, обадете се на Люк или Мелиса".

Листовките са илюстрирани със снимки на хибридно Camry от 2007 г., паркирано напряко на тротоар. Собственикът обещава награда, но не уточнява каква е тя. Площта на окръг Ханепин е над 600 квадратни мили (1 554 км2) и има над 1.1 млн. жители, така че локализирането на изгубената Toyota надали ще бъде лесно.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миро Антонов

    28 6 Отговор
    Ако досега тумба черни рапъри не са налазили Камри-то му и джиткат необезпокоявани из улиците. Или пък вече предприемчиви автоджамбази не са я разфасовали на парчета-верно ще му е трудно да си я намери.

    Коментиран от #2

  • 2 досмих

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "Миро Антонов":

    В голяма грешка си,колега!! Цената на такава кола от 2007 г. е към 3000долара,... 1.И не си струва " да джиткат с нея",като рискуват 3 години на топло в пандиза,ЗА ТАКАВА ТРОШКА!!!2.А и разфасоването и ще струва пак толкова,че там цената на човекочас труд е 120-150 долара!! Кажи ми за колко часа се разглобява кола-двигател,брони,седалки,ауспух,окачване,резервоар....НЕ СМЯТААААШ ДОБРЕШ!!!

    Коментиран от #4, #11, #14

  • 3 TOP MEGA ULTRA

    15 4 Отговор
    Новината на седмицата!!! Това промени нашето ежедневие безвъвзратно! Американец се напил като свиня и не знае къде е паркирал (явно е карал пиян). Ако беше паркирал докато е трезвеник щеше да си спомня къде е трошката.

    След такива новини благославям автора на този парцал и оставам благодарен, че съм бил обогатен от тази най-важна информация.
  • 4 Миро Антонов

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "досмих":

    Много насериозно се вземаш...досмих или както там ти е името ти. Какъв човекочас те гони като ценоразпис,при положение,че непознати разфасоват колата?! И как разбра,че Тойота Камри е трошка-сигурно си карал такава година-две,че толкова да си заблуден...а за твое сведение,един автомобил се разфасова за около три часа-от двама души.Най-нужните неща:брони,фарове,врати,компютър,еър-беци.За какъв ч.п ще свалят резервоара?

    Коментиран от #6

  • 5 някой си

    2 2 Отговор
    Не знаете по отпадъците колко такива коли има тук ! И частите им са за " без пари " . Моля не бъдете тоикова първосигнални !
  • 6 смях

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Миро Антонов":

    Сигурно и г-н Досмих е попрекалил с чашките и е седнал зад клавиатурата. ха-ха-ха
  • 7 Спри са за бога човече

    3 3 Отговор
    "там цената на човекочас труд е 120-150 долара " - ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО СИ НАПИСАЛ, ЗНАЧИ ЗА 6-8 ЧАСА ВЗИМАТ $ 1000 ДНЕВНА НАДНИЦА ? ! ? !

    Коментиран от #9

  • 8 Бом Бок е бил

    6 0 Отговор
    Алкохола не прощава.
  • 9 досмих

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Спри са за бога човече":

    явно имате нужда от ПРОСВЕЩАВАНЕ и разяснения, колеги!!!....Цената на ЧОВЕКОЧАС наистина е 100-120 долара-във автосервиз!!! Но така е ,като не загрявате ,че понятието ЧОВЕКОЧАС се отнася за сервизен ценоразпис... А, за 3000 долара,или 5500 лева не се ли купува наистина втора ръка КАМРИ от 2003 год.в България??? И,НЕ БИЛО ТРОШКА?? Сигурно вие карате ВСЕ ПОДОБНИ КОЛИ от тези години и ЗА ВАС Е ОБИДА ДА НАРЕКАТ 18- ГОДИШНА КОЛА ТРОШКА!!Вземате го много навътре и присърце-КАТО ЛИЧНА ОБИДА!!! Прочее-БЕДНА БЪЛГАРИЙО!!/ и такива нейни синове.../

    Коментиран от #10

  • 10 СХУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "досмих":

    Колегата "досмих" е прав НЕПРОСВЕТЕНИИИИ...Ето ВИ оферта за продаване на Toyota Camry===фирма :MAIN AUTO тел.0897074340==от Пловдив...Цената е 7 хилки,но колата е от 2005 год, 2.4 бензинка
  • 11 Иван

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "досмих":

    Ти си паркирай колата някъде в предградията, пък после разправяй " само 3 хил $ струва". Да не мислиш, че на някой му пука?! А в половината камиони и бусове ще влезе даже само с бутане. Един румънец преди 3 години цяло БМВ х6 беше наврял в собствения си бус и си се връщал към Румъния, когато май австрийската полиция го спряла. Не помня точно вече. Т.е. стига ти само да отвориш вратата, да освободиш от скорост и колата е пътник. Дори цяла и неразфасована колата може да бъде управлявана в продължение на години, без някой да се усъмни, че е крадена, стига да не нарушават правилата...
  • 12 123

    1 0 Отговор
    Това е яко :)
  • 13 Вуйо

    0 0 Отговор
    Кой ми сра в гащичките
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.