1 Септември, 2020 10:21 6 138 8

Продава се спортен автомобил... Zazerati!

  • zaz-
  • тунинг-
  • zazerati
Продава се спортен автомобил... Zazerati! - 1

Тази странна доработка се продава в Украйна, като подобренията ѝ са дело на гаражен майстор, който след завършване на тунинг проекта, кръщава колата Zazerati. Както се досещате, играта на думи е от ZAZ и Maserati.

Продава се спортен автомобил... Zazerati!

Основата е от гърбава ZAZ-ка, а от италианските супер автомобили няма взето нищо. Продавачът обаче твърди, че е вложил в проекта много труд и пари и съдейки от снимките не може да се спори с това твърдение.

Продава се спортен автомобил... Zazerati!

Автомобилът разполага с 1.8-литров бензинов четирицилиндров двигател, който е заимстван от Volkswagen Golf, както и с редица други екстериорни и интериорни подобрения. Цената на това Zazerati е 7500 долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    7 12 Отговор
    Да постави мотор от Мазерати и го вземам за тези пари
  • 2 умилен

    23 1 Отговор
    Ми ,много е сладко - факт.
  • 3 ЗАЗ

    25 1 Отговор
    Браво на пичовете! Не забравяйте ,че ЗАЗ значи Завод за Автомобилни Змейове!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Уестия

    18 1 Отговор
    Добре е направен ЗАЗА.......:) Заплаха Автомобилите на Запад....... :)
  • 6 болид

    10 4 Отговор
    Това късото нещо с 1.8 мотор не може, да се вкара в пътя.

    Коментиран от #7

  • 7 МВР

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "болид":

    Че 1.8 голям мотор ли е ?
  • 8 Matrix

    6 0 Отговор
    Приятели! Мотора 1.8 не е голям , но да ви кажа, че това нещо с такъв двигател ще набира по-бързо от мотоциклет. Преди 30-тина години в Русе се присмяхме на един пич с такава ЗАЗ- Ка, която трябваше да бутнем за да запали, но чудото стана след това- колата избръмча и се изправя на задни гуми чухме звука на вартбург и разбрахме Какво се е случило, така че ако това нещо е с такъв двигател 1 и 8 от volkswagen и е дори само 90 коня , те са доста за него. Не зная дали някой е виждал скоро такъв автомобил, защото аз го помня от моите детски години, а вече карам шестото десетилетие и не зная какви са били техническите му характеристики но съм сигурен, че не тежи повече от 600 кг. и не съм убеден дали са си моя SLK ще успея да го дръпна. Въобще не се шегувам, защото си спомням какво видях тогава. Казвам го за да дам реална и трезва оценка за нещата, защото съм карал (достатъчно )мощни автомобили , не повече от 400к.с. , но съм убеден , че това нещо ще направи много корави автомобили смешни, естествено само на старта, но това няма да преча на някой супер изтупани пичове да станат за резил 😃.