Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 12:57 63 534 346

"Как ще бягам?! Тая кола е 500 коня, а тоя @й - 100, бе, идиоти!" (ВИДЕО)

  • tesla-
  • model x-
  • полиция-
  • конфликт

"Как ще бягам?! Тая кола е 500 коня, а тоя @й - 100, бе, идиоти!" (ВИДЕО) - 1

Остър словесен конфликт с полицаи, заснет от собственик на Tesla Model X с видинска регистрация на софийската улица "Черковна", набира популярност в социалните мрежи. Видеоклиповете са качени в Instaram-профила bulgaria_car с предупреждение, че скоро ще бъдат изтрити.

Авторът на видеозаписите, който се представя като Милен Милчев Върбанов, негодува, че е спрян безпричинно. В кадър се вижда полицай, който отказва да се представи, но твърди, че шофьорът на "тѐслата" се е опитал да избяга от проверка.

Милен Милчев Върбанов отхвърля твърдението с аргумента, че автомобилът му е с мощност 500 к.с. и патрулката със 100 коня не би могла да го догони. Мъжът говори на "ти", нарича полицаите "идиоти" и смята, че му завиждат за скъпия автомобил.

Собственикът на "тѐслата" отказва да бъде тестван за алкохол и наркотици, тъй като бил мюсюлманин и не употребявал подобни субстанции. От последния клип става ясно, че конфликтът ще бъде разрешен в районното управление.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    509 56 Отговор
    Видински бек, това видин, монтана, лом, сливен.....

    Коментиран от #37, #185, #188, #192, #201, #253

  • 2 Просто човек

    171 431 Отговор
    Тея тъпанари, дето бият хората и само реват за пари, не заслужават уважение... Вероятно ти завиждат, но ти ги подмини с презрение, те това заслужават...
    #ОСТАВКА!

    Коментиран от #151, #277, #331

  • 3 А8 на гаС

    534 19 Отговор
    Бая хора в тази държава си мислят,че са много важни.

    Коментиран от #345

  • 4 Дългият

    593 41 Отговор
    Този тиквеник ако беше в някоя...Бяла държава дали щеше да се държи по този начин.Дори и да е прав не може да държи такъв език...В САЩ за къде къде по малко такива стават история...На този парите му дават гооолямо его...

    Коментиран от #97, #228, #310, #325, #344

  • 5 участник

    531 33 Отговор
    Тоя "гамен" с теслата е надрусан,,!!! Ако се държи така с полицай в цивилизована държава,знае ли какво го чака, ама нали сме България ..?

    Коментиран от #18, #147

  • 6 Ченге

    347 21 Отговор
    Бой,бой,бой,бой
  • 7 Неблагодарен народ

    240 30 Отговор
    Това келеме си е за бой и е виновен само заради колата за 20000. Другото не е важно

    Коментиран от #64

  • 8 Читател

    364 15 Отговор
    Видинско леке. Милен Милчев Върбанов - Лекето.
  • 9 Доган

    145 8 Отговор
    прибери си версиите при великия
  • 10 Видин

    421 21 Отговор
    Тоя го е яд, че кара Тесла, а полицаите са дръзнали да го закачат. Самозабравен простак! Дано в районното да го ашладисат добре!
  • 11 тесла сектантите

    313 15 Отговор
    Джендърчето с теслата много си е самоповярвало !?!? Има ли смисъл да се казва, какво щеше да му се случи с това държание в бяла ЕС държава да не казваме в щатите !
  • 12 Момата

    280 14 Отговор
    Това ако беше в щатите тоя с теслата щеше вече да е проснат на асфалта с белезници и повдигнато обвинение, а в Гърция пет еврака глоба и сваляне на номерата за три месеца
  • 13 викилексъсварна

    209 22 Отговор
    малеей - поредния селски тарикат от северозапада! То бива да си комплексиран ама чак пък толкова! Гонели го полицаите защото му завиждали за колата? Явно във Видин все още живеят в 90-тте!!! С тая барака в София - Пловдив и Варна ще е един от многото! Спарвка от снощи от светофар в кв. Чайка към Траката - чакаха две Х7-Ци - Гл и МЛ от 2016-2017 г. - сува на Тесла...лексус НХ Хибрид 2018 г....

    Коментиран от #242

  • 14 Мнение

    164 87 Отговор
    Коя комисия от родното МВР, назначава полицай с татуировка?

    Коментиран от #95, #170, #273

  • 15 Кой мислиш

    274 9 Отговор
    И аз му завиждам и не искам да ми диша въздуха. Тоя с полицаите е нагъл, представям си как се държи с обикновените хора. А интересно кои ли са родителите му????
  • 16 един от многото

    222 11 Отговор
    Те във Видин и северозападна България не страдаха ли от безпаричие и не умираха ли от глад а ще си купуват автомобили за половин милион. От видеото се вижда ясно какъв е полицая но не можахме да видим мюсюлманина който не се докосва до алкохол и наркотици и се държи като дървосекач с тридесет годишен трудов стаж..

    Коментиран от #217

  • 17 УмишленоУбийство

    41 80 Отговор
    Начи ще е хубаво съоличниъе цингарели дет са ги сложили на пост да не се обясняват кой колко е спокоен, щото като свалят пагона са си простосмъртни усраняци. Препоръката е да се влагат средства и тренинг на безпристрастни полицай, които не взимат страна и не са предубедени и ехидни олигофренчета цингарели.
  • 18 Второ мнение

    68 139 Отговор

    До коментар #5 от "участник":

    Аз живея в цивилизована държава от близо 10 години и мога да ти кажа, че без да си нарушил закона никой от полицията няма да те погледне даже! Това че тесладжията е със самочувствие не го прави наркоман, а паралия!

    Коментиран от #29, #32, #33, #53, #283

  • 19 И така

    156 9 Отговор
    Ама това сам да се изложиш по такъв долен начин показва колко ти умствения багаж.Може да имаш 15 висши образования но те не те правят човек,а в случая те правят идиот.А това ,че имаш много пари ни най малко ти дава правото да се фукаш.Аз ако бях на полицая да бях те арестувал пък се оплачи на когото искаш.
  • 20 Страничен

    140 10 Отговор
    Миленчо от Видин яко се се надрусал! За съжаление е пълно с такива като него в София
  • 21 Друго го е яд

    40 112 Отговор
    Полицая не го е яд, че невъзпитаният господин кара автомобил за 200 бона, а че не му е дал рушвет. Въпреки че шофьора не е културно да се държи така с полицаите, в случая е напълно в правото си, да отказва да даде рушвет при положение, че няма нарушение.

    Дори да са го гонили на буркан и да са снимали, няма за какво да го глобят, освен за превишена скорост, защото в крайна сметка е спрял доброволно.

    Мен два пъти са ме гонили на буркан, след като най-спокойно съм минал покрай патрулката и не са ме спряли. Единия път даже доста време ме гониха, но накрая им казах, че не съм разбрал, че гонят мене, защото ако са искали да ме спрат, можеше просто да вдигнат палката когато минах покрай тях.

    След като установиха че няма нарушения, ме пуснаха по живо по здраво, въпреки че сигурно ме гониха 3 километра на буркан докато ме доближат. Тогава нямаше камери и нямаше как да докажат с каква скорост съм карал, а когато накрая ме доближиха, аз просто намалих скоростта, дадох десен мигач и ги пуснах да минат пред мен. Твърдо бях решил, че няма да им дам рушвет, защото нямаше за какво да пишат.
  • 22 Верно ли

    100 12 Отговор
    Тоя пустиняк, ако се държеше така с полицай в друга нормална държава друго щеше да е...
  • 23 Иво

    99 51 Отговор
    по принцип тоя с теслата е прав да ги обижда и прави на смешници,защото направиха цялото мвр на “долнопробна кръчма" погледнете само как се става полицай:трябва да имаш височина 1.75см,средно образование и 7 хиляди лева за рушвети на изпита и събеседването,и резултата е налице като тоя от видеото “безпомощен мисловно“ индивид носещ униформа...

    Коментиран от #324

  • 24 Баба Зоя

    96 10 Отговор
    Генетиците и досега не могат да обяснят, защо на политиците-комунисти им се раждат деца - милионери.
  • 25 Глей ти

    113 10 Отговор
    Трудно може да се срещне в живота чак толкова много комплексирано човече, което не Тесла, ами и космически кораб да си купи, пак няма да може да се отърве от менталните си проблеми.

    Коментиран от #31

  • 26 Ами сега

    91 14 Отговор
    ЩЯЛ ДА СИ КУПИ ДРУГАТА СЕДМИЦА КОЛА ЗА 500000 лв.АБЕ САРИЛ МАМИН МИ ТИ МНОГО ДОБРЕ СИ ЗНАЕШ ЧЕ ТАЗИ КОЛА ЗА 500000 лв щЩЕ ТИ ГОРИ ПО СТО ЛЕВА БЕНЗИНЧЕ ОТ ВИДИН ДО СОФЕТО И ОБРАТНО И СИ ВЗЕЛ ТЕСЛА ЗА ИКОНОМИИ НЕ ЗА ЕКОЛОГИЯ.ДА МЕ ИЗВИНЯТ ЕЛАДЖИИТЕ НО ТЕСЛА КАТО КАЧЕСТВО Е ДААЛЕЧЕ ОТ КОЛА ЗА 500 хилки
  • 27 яко ни лъжат

    29 56 Отговор
    ПОЛИЦАЙТЕ ЯВНО ИСКАТ ДА ЗАХЛЕБЯТ, ТОВА СЪЩО Е ФОРМА НА КОРУПЦИЯ. ДАЙ, ДАЙ ДАЙ ИЛИ........
  • 28 То Убаво

    88 7 Отговор
    теслата струва 200бона.....Ама ти не струваш и,на теслата дръжката!!! См....ка, и с пари си е същия см.....як!!!!
  • 29 А ве

    39 1 Отговор

    До коментар #18 от "Второ мнение":

    По точно Про3так
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Медала винаги има две страни

    58 38 Отговор

    До коментар #25 от "Глей ти":

    Да не би полицаите да са прави да го спират без причина? Да не говорим че по закон първите думи които трябва да изрекат са какъв чин имат и как се казват. Това трябва да го направят без никой да ги пита, а полицая дори след като го карат да се представи крие името си. Само заради това му се полага дисциплинарно наказание.

    Коментиран от #47

  • 32 Някой си

    126 11 Отговор

    До коментар #18 от "Второ мнение":

    Тоя,,тесладжия,, както го наричаш, в държава със закони ,ще му сложат оранжевия гащеризон за три месеца поне.Знаеш ли защо? Просто по закон не е разрешено нито да излизаш от автомобила,нито да се обясняваш.Излизаш само ако ти наредят и отговаряш само като те питат. Тоя пръдльо вече щеше да е с оранжевия гащеризон.
  • 33 Гоуст

    62 5 Отговор

    До коментар #18 от "Второ мнение":

    А ти от къде знаеш, че не е нарушил? И самочувствието трябва да бъде подплатено с нещо повече от '200 хилиди лева', иначе отива на простотия и надменност.

    Коментиран от #58

  • 34 Отказ

    76 5 Отговор
    Отказ от тест - надявам се да взсемат книжката на лекето.

    Коментиран от #206

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Поучително

    78 5 Отговор
    видео,мислех че във Видин са власи,а то имало и помаци!

    Коментиран от #44

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Политолог

    87 9 Отговор
    Тва не е държава! Тая рязана карабина вместо да е лилав от бой в ареста, са го оставили да снима комедия...

    Коментиран от #60

  • 44 Ганчев

    57 3 Отговор

    До коментар #38 от "Поучително":

    Не е помак, ами чист резлинг!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Мъск

    49 4 Отговор
    Надрусан галош!
  • 47 Глей ти

    84 5 Отговор

    До коментар #31 от "Медала винаги има две страни":

    Не казвам, че милиционера е прав. Напротив. Държи се точно, като селски бек, а не като длъжностно лице и трябва да си получи наказанието. Но тоя с Теслата наистина страда от много тежки комплекси. Само му виж номера на колата.

    Коментиран от #59

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Моля

    45 2 Отговор

    До коментар #41 от "Християнин":

    Ти да не си мислиш, тоя пръъдльо е мюсюлманин наистина? Иначе не мисля да коментирам твоя умствен капацитет
  • 50 Пом646

    31 5 Отговор
    Турският паша, коня си разиграва в центъра на София!!!
  • 51 ПуЙ

    32 5 Отговор
    ТОЗ НОМЕР ОТ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ЛИ Е ХХХХХХХХХХХ

    Коментиран от #260

  • 52 гост

    38 6 Отговор
    Надяваме се теслата да си получи заслуженото

    Коментиран от #56

  • 53 Кой68

    26 2 Отговор

    До коментар #18 от "Второ мнение":

    Комплексар......
  • 54 киро

    51 3 Отговор
    Абе и в Турция ли има град Видин
  • 55 no name no face no number

    38 3 Отговор
    И двете страни не заслужават уважение
  • 56 Кой той

    24 3 Отговор

    До коментар #52 от "гост":

    Искаш да кажеш теслата да си получи дръжката
  • 57 Божков

    59 8 Отговор
    Ами то самия факт, че си дал 200 бона за тоя таралясник, издава умствена недостатъчност!

    Коментиран от #301

  • 58 Трето мнение

    44 23 Отговор

    До коментар #33 от "Гоуст":

    Интересното е, че полицая твърди, че “нарушителят” е записан на камера от патрулната кола, а в същото време, “чака колегите си” “ щял да види”. Тази цялата история мирише не нещо друго. Може би наистина са го спрели за “няма и нищо” и шофьора се е изнервил, нормално е. Но видимо полицая няма оказващи знаци по себе си, има татуировка, което в в разрез към правилата на МВР и се държи с поведение на охранител, видимото му състояние ме води до мисълта, че наркомана е държ. Служител. !!!

    Коментиран от #173

  • 59 Нали и аз това казвам

    48 4 Отговор

    До коментар #47 от "Глей ти":

    Просто са се намерили двамата комплексари и има битка на его. Нито шофьора нито полицая се държат адекватно. Затова не мога да разбера как някой от вас може да вземе страна. Ами и двамата не са прави!
  • 60 И за какво да го приберат в ареста

    22 15 Отговор

    До коментар #43 от "Политолог":

    За това че не иска да даде рушвет, при положение че няма нарушение за което да го спрат? И тебе да те спре някой анонимен който не иска да се легитимира, ще имаш право да се държиш така с него, както той се държи с тебе. Ако не снима, означава че в крайна сметка ще е неговата дума срещу полицейската, а полицаите са повече.
  • 61 Пешо

    28 7 Отговор
    Татуировки, брада, гола глава,
  • 62 Кой68

    28 9 Отговор
    ДО ВСИЧКИ СЪС КОМЕНТАРИТЕ....Коментирайте,обиждайте и псунайте.Но поне гледайте внимателно снимката и по-специално регистрацията на МПС,а именно че е Турция ! Какъв северозапад,какъв Видин....

    Коментиран от #65

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Гледай ти

    28 1 Отговор

    До коментар #62 от "Кой68":

    Лепенка е само, рег си е БГ и струва 7000лв

    Коментиран от #72, #81

  • 66 Присмехулник

    49 8 Отговор
    Малиииии,как ли го сърбят ръцете на полицая...да го просне като прани гащи и да бие докато мърда....а този определено си го заслужава...
  • 67 Дядо Мрази

    40 4 Отговор
    Тоя си е за бой, ама по-ми е интересно, защо нашите за грошове, даже са му сложили турско знаме на номера. (Номера е български на 100 %, издаден от КАТ-Видин)
  • 68 Ал Капоне

    44 2 Отговор
    Интересна регистрация на колата, на г-н Лекето, с турското знаме и се прави на герой пред български полицай, якооо.....после викат не турците не управляват държавата не...никога. Продажници са еййй и край няма. Правят си каквото искат тука.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Иново

    40 2 Отговор
    Момчето си е простичко. Някой да си направим труда и да провери какви връзка има със съдебната система.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 YUI

    63 3 Отговор

    До коментар #65 от "Гледай ти":

    Кой нормален българин ще си сложи лепенка с турския флаг на номера на колата? Бах.ти. дупедавеца.
  • 73 Иново

    15 0 Отговор
    И не е от Видин, селски агент
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 КАТ

    58 4 Отговор
    Така наречената "скапана държава" от виднското селянче е единственното място на света,където такова отношение и обиди могат да му се разминат по този начин.И този електрически тостер,не струва 200 000лв.и трудно ще впечатли някой в София.Сега 2 години без книжка и 2000лв глоба,закона е ясен и важи и за мюсюлманите също.Честито.

    Коментиран от #79

  • 76 херо

    49 3 Отговор
    Тоя видински парцал си заслужава бой в полицията.Егати наглото пешлеме.Да наречеш идиот полицай ,който е представител на държавата би следвало да му отнесе поне 5 бона от джобните!Навъдили са се пълни кретени.Завършил е право колкото аз съм завършил Харвард.

    Коментиран от #80

  • 77 123

    24 8 Отговор
    Тоя дебелия как е станал полицай

    Коментиран от #174

  • 78 БОКЛУК

    35 8 Отговор
    КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ БЪЛГАРИЯ МИЛЕН ВЪРБАНОВ И БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ СЕ МАХАЙ ОТИВАЙ В ТУРЦИЯ ЕЛА СНИМАЙ МЕН И ТЕЛЕФОНА =Е ТИ БЪДЕ СЧУПЕН И БОЙ ЩЕ ЯДЕШ
  • 79 По каква причина

    13 15 Отговор

    До коментар #75 от "КАТ":

    "Сега 2 години без книжка и 2000лв глоба" каква ще е причината? Че е нарекъл полицаите идиоти? Вероятно могат да го осъдят по тази причина дори за по-голяма сума, но това няма да има връзка с книжката.

    Коментиран от #92

  • 80 Не гледай едностранчиво

    13 25 Отговор

    До коментар #76 от "херо":

    А той откъде да знае че този е истински полицай, като нито се е легитимирал, нито дори името си е казал? И аз мога да облека една униформа и да се правя на полицай по тази логика.
  • 81 Може би истината за спирането

    10 20 Отговор

    До коментар #65 от "Гледай ти":

    Е точно регистрацията на колата. НО регистрацията е видима ясна просто са сложени допълнителни лепенки. Ако се стигне до съд фактите ще бъдат неоспорими. Има регистрация няма нарушение Видинска регистрация е. За добавката не знам. Дали тя закрива законовите знаци или тези знаци липсват и собственика е решил да лепне други. Все пак почти всеки си слага всякакви лепенки и няма закон който го забранява, нали? Може би цялата история е да се отклони вниманието на хората от истинските проблеми и да се насади расизъм и дискриминация...както много пъти сме го виждали това през годините!

    Коментиран от #87, #90

  • 82 Милен

    40 5 Отговор
    Турски боклук
  • 83 Село

    40 7 Отговор
    Къде е Тодор Живков къде е Белене господа управляващи?
  • 84 666666

    42 2 Отговор
    Още един селянин с претенции
  • 85 Тръмп

    23 2 Отговор
    Тази кола му е подадена от Доганчо сигурно за добра служба за асимилиране на Българското население.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Тази лепенка я няма на видеото

    27 0 Отговор

    До коментар #81 от "Може би истината за спирането":

    Ако се загледате в снимката в началото на статията, няма червена лепенка. Тя най-вероятно е била сложена, за да се направи снимката, която е качена в instagram

    Коментиран от #96

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 YUI

    25 3 Отговор

    До коментар #81 от "Може би истината за спирането":

    Има ясно определени нормативи и закриването на BG в номера е нарушение. Защо точно с турския флаг е друг въпрос. Или е безмозъчен туркофил или малко в сферата на конспирацията в решил да лъже някой с червено на номера. Изцяло червените номера са дипломатически и не подлежат на проверка. Та да си го децата тоя в РПУто докато не си каже и майчиното мляко нищо че е с тесла, сърп и чук. :)))))

    Коментиран от #94

  • 91 Просто питам

    18 12 Отговор
    Значи БМБ може да нарича хората тоулоупи, а хората не могат да наричат идиотите с истинските им имена така ли???
  • 92 КАТ

    39 3 Отговор

    До коментар #79 от "По каква причина":

    За отказ с тест за алкохол и наркотици,закона е ясен 2 години лишаване от правоуправление и 2000лв глоба,точка.
  • 93 333

    6 18 Отговор
    Не си мислете, че в Европа или САЩ е по различно. Богат ли си, имаш много повече права.
    И не не са глупости.

    Коментиран от #279

  • 94 Нали знаеш в БГ

    5 14 Отговор

    До коментар #90 от "YUI":

    Всичко се плаща. Така може да е платил и да махнат БГто от номера...знае ли се. А ако толерираш побой в закрито пространство от страна на полицай, демек нещо не ти е в ред.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Тук въоросът е

    7 0 Отговор

    До коментар #87 от "Тази лепенка я няма на видеото":

    Защо слагат тази снимка в медията?
  • 97 Отвори тубата и виж как хранят полицаите

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "Дългият":

    В германия,фрамция,англия и пак говори.
  • 98 Гост

    21 2 Отговор
    Този дебил с кола за 200 бона , а няма едно зарядно да си зареди телефона :)
  • 99 един

    22 1 Отговор
    Прависта-умник, сам ли си е постнал резила?
  • 100 Anker

    23 4 Отговор
    Ейй селяк с тая тесла мислиш че си ханал некои за някаде ли селянин мръсен ако нее бащати да тига кипи на три магарици сено неможеш да дадеш селянин
  • 101 Хахахаха

    11 37 Отговор
    Само от коментарите под тази статия разбираш манталитета на 99% от българите - злоба и завист. Едва ли не тоя е виновен, че си е купил кола за 200к хахахахахах. Дай боже и вие да видите лев, че ще се изядете от злоба.

    Коментиран от #105, #107

  • 102 БоКопомазаните

    19 3 Отговор

    До коментар #39 от "Гост":

    Този джендьо сигурно лично е правил камината на Бойко Борисов и затива е БоКопомазан и недостижим ?
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 хаха

    8 11 Отговор
    Георги Касабов ти си пълен неграмотник къде видя видинска регистрация бе ? трурция след това ВН не е Видин освен ако не си предал Видин на турците ти . Пълен неграмотник и драскач.

    Коментиран от #106, #110

  • 105 не трий

    33 1 Отговор

    До коментар #101 от "Хахахаха":

    Полицаят искаше да му каже, че кара скъпа кола, а не иска да плаща глобата!
    Разбираш ли сега, за какво иде реч?
    Отделно човекът се държи супер селско и му личи, че е прост!

    Коментиран от #108

  • 106 Неграмотния си ти

    13 0 Отговор

    До коментар #104 от "хаха":

    Онази снимка е качена в instagram след видеото и може да е провокация. Даже може да е фотошоп. Номера си е български със синя лепенка

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Ти разбра ли за какво е глобата

    6 9 Отговор

    До коментар #105 от "не трий":

    Защото аз не разбрах. Нито разбрах какъв е ранга и името на полицая. Би ли споделил тази информация с нас?

    Коментиран от #111

  • 109 Къртев 💬

    30 0 Отговор
    Няма да станем европейска държава! Да си простак и да се гордееш с това е жалко! Още по жалко е, че има хора, които се възхищават на това! Не може да се подиграва този (какъвто и да е), с полицаите, които си вършат работата. Не може да се мисли за по-достоен или по-важен, защото има по-голями финансови възможности. Така, както си е поставил турско знаме на номера, дали би отишъл в тази държава да се държи така с турската полиция?-Не знам? Но не е редно, така! Не е редно това, което се вижда на видеото да бъде толерирано!

    Коментиран от #117, #118

  • 110 не трий

    24 1 Отговор

    До коментар #104 от "хаха":

    Тоя номер не е и турски, някакъв измислен е, но може човекът да си кара и така, нали е патрон.
    На хората на партия ДПС всичко им е позволено, могат да правят, каквото си искат, източват фондовете, крадат и правят далавери, всичко е "законно".
  • 111 не трий

    25 1 Отговор

    До коментар #108 от "Ти разбра ли за какво е глобата":

    Статията по скоро показва простотията на един селяндур и толерантното отношение на българските полицаи, бих го нарекъл меко, ама много меко неадекватно. Ако тоя паляк ме нарече идиот и се държи така ще си изяде боя, пък ако ще и ролс ройс да кара.
    Има си и предистория, както и продължение, но то явно не касае факти.бг.
  • 112 ммммм дааа

    7 13 Отговор
    Не оправдавам езика на спряният за проверка, но тъпият полицай сам си го каза, че ония карал кола заеди колко си лева, за съжаление е точно така спрял го е да изкара някой лев.

    Коментиран от #115

  • 113 БСП Видин

    2 20 Отговор
    Долу ръцете от съгражданина бе куки шопски! Незабавна оставка на министъра на вътрешните работи и цялото правителство!!!
  • 114 мен 007

    23 2 Отговор
    Аман от селски тарикати... тук не ти е Видин... селяндур
  • 115 не трий

    20 2 Отговор

    До коментар #112 от "ммммм дааа":

    Къв лев да изкара бе, селянчето не иска да плаща глоба и тръгнал да бяга!?
    Къде ще избяга? Мишка, докато не си изядат боя не мирясват.
    Едно време щяха да са го попилели от бой досега, никой няма да го слуша.
    В САЩ дали щеше да се прави на отворен, а?

    Коментиран от #119, #166

  • 116 Полицая

    1 6 Отговор
    е мноооого фрост и безмозач.н коремоплоден в 8 месец и 8 дни.

    Коментиран от #120

  • 117 Ти си от хората

    1 6 Отговор

    До коментар #109 от "Къртев 💬":

    Които пият кафе със сол и си вярват, че е сладко!
  • 118 Същото

    14 7 Отговор

    До коментар #109 от "Къртев 💬":

    Абсолютно същото може да се каже за полицая как се държи към шофьора. Това че имаш пагон не ти дава право да се държиш по този начин. А иначе и двамата са маскари, две мнения по въпроса няма. Хвани единия удари другия. Ако на полицая му беше чиста работата, нямаше да се притеснява да си каже името и нарушението на водача пред камера, с което да обезоръжи шофьора и да запази достойнството си.
  • 119 Пак питам

    5 0 Отговор

    До коментар #115 от "не трий":

    За какво точно е глобата? Ти разбра ли?

    Коментиран от #122

  • 120 не трий

    4 1 Отговор

    До коментар #116 от "Полицая":

    Като ти гледам правописа и изказа, май е по добре въобще да не се обаждаш!
    Първо се научи да пишеш на български и после коментирай, кой е прост и кой умен, смешник!

    Коментиран от #121

  • 121 Ти си малко

    0 1 Отговор

    До коментар #120 от "не трий":

    но много фросто гов.до.

    Коментиран от #123

  • 122 не трий

    12 0 Отговор

    До коментар #119 от "Пак питам":

    Що питаш мен ве пич, питай факти, те представят новината, те трябва да напишат, какво е станало.
    Щом са го спрели полицаите, значи има защо, въпросът е, защо тоя тъпек се държи така, решил е, че, като кара по скъпа кола и света е негов.
    На много такива със скъпи коли им пръснаха главите с скъпите коли.

    Коментиран от #130

  • 123 не трий

    1 0 Отговор

    До коментар #121 от "Ти си малко":

    Абе не съм малко говедо, да знаеш, кораво животно съм.

    Коментиран от #128

  • 124 курчо

    16 7 Отговор
    Това лайно ако аз бях на мястото на полицайя щях да му завра в задника телефона.Как въобще полицаят допуска да го обиждат.Заради такива без наказани дупета сме на този хал.Колко още трябва да загинат от такива наглеци та белким нещата се оправят.

    Коментиран от #131

  • 125 Алкор

    15 2 Отговор
    Всичко хубаво, ама много комплексирано момчето...
    Жалко, че я няма родната казарма.
  • 126 Тулупа

    20 1 Отговор
    Този полицай май много е папкал и е бил от диваната мафия.А този с Теслата-по полека брат.Земята е кръгла-днес си на Еверет- утре в Люлин бездомен.Карай го по-полека.
  • 127 Бесен Язовец

    11 1 Отговор
    Явно ДПСто не знае, че тая кочина като нова, не била 120 хил $ сега е 50 хил $ далеч от 200 хил лв и явно ДПСто спестява кинти от данъци щом се вози с турска регистрация. Неграмото ДПС от Видинското!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Петър

    13 0 Отговор
    Обида на длъжностно лице. Аз лично имам клип на този как минава на Черковна и Мадрид на червено.
  • 130 Ами не гледай едностранчиво тогава

    5 12 Отговор

    До коментар #122 от "не трий":

    Нали точно затова шофьорът се държи така с полицаите. Точно защото няма за какво да го спрат, а се заяждат, че кара скъпа кола. Това за тебе достатъчно основание ли е за спиране от полицай който не иска да се представи, нито да каже каква е причината за спирането?

    Коментиран от #132

  • 131 Заради това сме на това дередже

    8 11 Отговор

    До коментар #124 от "курчо":

    Защото оставяме всякакви с власт да ни тъпчат. Какво според тебе трябваше да направи шофьора, когато някакъв дебил го спира и без да се представи започва да се заяжда с него без причина? Че шофьорчето прекали е ясно на всички, но очевидно беше провокиран и продължаваше да бъде. Ти ако беше полицай щеше ли да си криеш името и нямаше ли да повториш пред камера Какво е нарушението на шофьора?
  • 132 не трий

    18 1 Отговор

    До коментар #130 от "Ами не гледай едностранчиво тогава":

    Съгласен съм, че статията е представена тенденциозно и има за цел да покаже поведението на този субект спрямо полицаите, а не да изясни причината за конфликта.
    Полицаите са професионалисти, това им е работата, има камери и са заснели всичко, така, че едва ли са го спрели заради колата, между другото в София има далече по скъпи коли от тази, така, че полицаите едва ли ще се изплашат от някаква кола.
    Между другото много хора си отидоха в скъпите си коли, далеч по скъпи от някаква секънд хенд тесла. Държавата е по силна, стига да иска може да те приключи за нула време.

    Коментиран от #276

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 да бе да

    1 5 Отговор
    Регистрацията на колата е турска, а собственика може и от Видин да е.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Тъпа история

    26 1 Отговор
    Много о.игофренско всичко! Въобще, не може да се разбере смисъла! Да ви кажа как се прави на запад! Спират те, ако си за глоба ти я пишат, ако не те проверяват и си продължаваш! Какви са тези обяснения, кой какъв бил, кой какво работил, каква кола и т. н. На запад, ако си за глоба, пишат ти я, без да ти се обясняват, без да те питат кой си, какъв си и що си, ако ще и сина на президента да си с Ролс Ройс. Няма разговори. А тук, се заяждат, все едно са седнали на маса! Селска работа.

    Коментиран от #141

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Не са ли те спирали полицаи

    14 1 Отговор

    До коментар #137 от "Тъпа история":

    Просто водят преговори "каква ще е почерпката". Иначе полицаите просто щеше да си седне при колегата, а на шофьорчето да му кажат да стои в автомобила да си изчака акта. Накрая подпис, връчват му акта, връщат му документите и чао кой откъде е. После да се оплаква на арменския поп, ако иска.

    Коментиран от #144

  • 142 ракетко

    12 0 Отговор
    на кого е колата с какви доходи е купена. доказуеми ли са ....
  • 143 не трий

    23 0 Отговор
    "Аз съм завършил ПРАВА, ако ти не си...."
    ХАХХАА, майко мила, това са бъдещите прависти, завършили правА!?
    В САЩ щяха да му сложат белезниците и директно в управлението на трамвая.
    Полицаите проявиха невероятно търпение и толерантност към тоя малоумник, което не е добре.

    Коментиран от #145

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 🤡 We will rock you 😃

    15 0 Отговор

    До коментар #143 от "не трий":

    "Аз съм завършил ПРАВА, ако ти не си...." ХАХХАА, майко мила, това са бъдещите прависти, завършили правА"


    Я, баце, завърших седнАл, прав само на хорото. :hehe:
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 4745

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "участник":

    Ако, е в цивилизована държава му натискат шията с крак докато умре! Справка! САЩ!
  • 148 Sts

    12 0 Отговор
    Чакаме да те видим другата седмица с половин милионката на Софето.И да не збравиш да си хапнеш лойта,та да не те провериме за алкохол и н-тици.Брат много глупава постъпка,срам!
  • 149 Sts

    13 1 Отговор
    Наградете Полицая за търпението,не всеки орган на реда би търпял този сополан!
  • 150 Милиционера се огледал за лапаница

    4 7 Отговор
    Чужд номер еднакви символи скъпа кола казал си е милиционера е тука са поне 500 евро за жоба😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 151 Просто човек

    14 10 Отговор

    До коментар #2 от "Просто човек":

    Колкото и минуси да слагате, истината е такава...Само вижте какъв тулуп е полицая, дебел и с татуировки, пълен селтак...
  • 152 Марио Ангелов

    5 10 Отговор
    От коментарите се вижда ,че е пълно със завистлив и глупав народ ,със стокхолмски синдром!
  • 153 ДРИШЪЛ

    16 3 Отговор
    АЗ АКО СЪМ ПОЛИЦАЙ , ГО АРЕСТУВАМ ЗА ОБИДА ! СВИДЕТЕЛИ ИМА ! ТАКИВА ДУПЕТА В ЗАТВОРА !
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Аиде НАП спите ли

    15 1 Отговор
    Вижте го този селски феодал кви ги върши, данъци ала бала,да не почне и той изказвания срещу България от некоя арабска държава.давайте докато е топъл още
  • 157 С 200

    13 2 Отговор
    КОПИЛЕТО ДИРЕКТНО С 200 В АРЕСТА !
  • 158 НЕ Е ДОБРЕ

    14 0 Отговор
    ЩО НЕ МУ СЛАГАТ ПРАНГИТЕ ТИЯ ПОЛИЦАИ - В ТУРЦИЯ ТОВА ВЕДНАГА СЕ СЛУЧВА !

    Коментиран от #178

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 незнайко

    15 0 Отговор
    Какъв е този номер ? В ляво се вижда символа на Турция ! Този господин с тези имена които казва не е мюсюлманин и със сигурност не му е чиста работата щом не иска да даде проби за алкохол и дрога !!!
  • 162 селтака

    21 1 Отговор
    Теслата е нов внос, има теглич, вероятно е внос от Холандия, Германия или Белгия, във фламандско съм виждал супер скъпи джипове да дърпат каравани, хората не се взимат толкова на сериозно, пък и полицията пипа яко, там никой не си позволява подобно държание.
    Българинът крадне лев, купи си по скъпа кола и айде, решава, че е хванал Господ за шлифера.
    В България колата е някакъв култ.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Батко О'бре

    5 7 Отговор
    ФАКТ е, че от векове дори и вицовете ДОКАЗВАТ, че в сисъемата и до днес работят НАЙ-ОТЯВЛВНЕТЕ глуави, алчни, КОРУМПИРАНИ, нагли,... човешки индивиди!!!
    Та това е ТО самозабравено пвтно, ЛЕКЕ ма на нацията което иска от ТРУДОВИЯ ЧОВЕК поредния... АВАНТА БАНКЕТ!!!
    Щото видеш ле ЧОВЕКА УСПЯЛ ДА СИ КУПИ СКЪПА КОЛА И ТОЗ ПРОСТАК ОНЕМЯЛ ТЪЙ КАКТО КАТО Е*БАХА ЖЕНА МУ МЯУКАУ!!!
  • 166 dada

    1 6 Отговор

    До коментар #115 от "не трий":

    Когато започнеш, ако изобщо започнеш, да караш такива коли, ще разбереш какъв лев. Ама на дали.

    Коментиран от #169

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Да е ба и турчинаму да е ба

    13 1 Отговор
    От Видин била регистрацията на колата турчина българско име има мусулманина бил да е ба да ходи във Турция
  • 169 Тъпа история

    24 0 Отговор

    До коментар #166 от "dada":

    Пич, тази кола се кара от едно средностатистическо семейство в Норвегия. Ако мислиш, че тази кола ти дава право, да правиш каквото си искаш на пътя, бъркаш! Тук се вижда, разликата в културата и цивилизацията. Пак пиша, че тези обяснения са излишни. Не трябва да има разговори.
  • 170 Хккхх

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Мнение":

    Що да няма татуировки?
  • 171 Гого

    3 16 Отговор
    От коментарите единствено се вижда Злобата и зависта на Бай Ганьо !!! Поведението ДА не е правилно но полицая с шкембе и татоси бръкнал си в джоба и отказващ да се представи ... е прав ! Така ли? Не хора и двамата са Бай Ганьовци но това че кара тесла са 200 бона не трябва веднага да ви озлобява и да плюете !! Това че масово българина е беден.... а този е успял или баща му ... не трябва да сте толкова заядливи !!! Бъдете успешни и вие бе !!! Борете се крадете правете квото искате но не гледайте в чужда паничка

    Коментиран от #211

  • 172 :D :D :D

    3 5 Отговор
    Брадат полицаи като видя и ми идва да мародерствам.
  • 173 Хккхх

    4 4 Отговор

    До коментар #58 от "Трето мнение":

    Ти в коя година живеещ, че полицаите трябва да са без татуировки?

    Коментиран от #177

  • 174 Хккхх

    5 0 Отговор

    До коментар #77 от "123":

    Може да не е бил дебел, когато е станал полицай.
  • 175 Гражданин

    8 1 Отговор
    Защо на регистрационния номер има знак на турция, щом е български ?!?
  • 176 мДа

    25 0 Отговор
    Този клоулн с Тесла-та бил мюсюлманин и за това нямал да се тества за алкохол и наркотици. Къде го пише в закона, че мюслитата са освободени от теста? Пък и му завиждали за колата с щепсела... Никой не те знае кой си, камо ли да ти завижда за нещо, комплексар такъв.
  • 177 тинунину

    2 3 Отговор

    До коментар #173 от "Хккхх":

    Всички крякат и се възмущават като видят такъв полицаи. Предполагам че уронва престижа на полицията. Ама това е само ако се мисли.

    Коментиран от #265

  • 178 Ами защото

    1 7 Отговор

    До коментар #158 от "НЕ Е ДОБРЕ":

    Ако иде в ареста, ще каже едни много интересни неща, които ще вкарат полицая в съседната килия.
  • 179 TSLA

    2 0 Отговор
    Този гащник е от Butt-plug share и е особено смрадливоуст. Явно поради малкото кинти е повече е решил, че е хванал Всевишния за брадата. Скъпа илюзия. Не колата - тя е направо подарък за това, което може.
  • 180 Митко

    3 2 Отговор
    Тоя глупак ще остане без шофьолска книжка

    Коментиран от #181

  • 181 0808

    3 4 Отговор

    До коментар #180 от "Митко":

    ...все пак този полицай може ли да направи поне 2 набирания на лоста и 5 лицеви опори? А 500 м пресечен терен? По инцидента не вземам страна защото нямам кола..

    Коментиран от #213

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Гост

    9 3 Отговор
    Този наглю, не нарече ли полицая "идьот"? Това не е ли основание да му смелят скафандъра от бой, че дори и пред камера? Едно време такова лехенце го превъзпитаваха много лесно, без никой да разбере. После ще козирува от 100 метра, като види ченге.
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Язека

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ей,никой не гледа номера .Не е видински,загледайте хубаво преди буквите червената лента с полумесец.Само набеждавате видинчани заради един мюслин
  • 186 vasik atanasova

    8 3 Отговор
    да нека да има и такива като този
    и да им се опъни
    те като видят обикновен човек и го плашат с униформи
    ей го на полицая като някой мутра нататуиран без шапка на главата
    не се представя кой е
    ръкавите му навите истински ренджър прави се на американски полицая
    а този с Теслата е вулгарен джендър но хубаво е да има такива като него
    иначе евала на полицаите че спират и скъпи коли а не се правят на ущипани моми
  • 187 Гост

    8 0 Отговор
    Милен Милчев Върбанов е общински съветник във Видин, но гласът от този запис въобще не звучи като неговия. Има интервюта в нета с М.М.В., съпоставете гласа сами. Аз не намерих сходство.
  • 188 Язека

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ей,никой не гледа номера .Не е видински,загледайте хубаво преди буквите червената лента с полумесец.Само набеждавате видинчани заради един мюслин

    Коментиран от #189, #194

  • 189 Гледай ти

    4 2 Отговор

    До коментар #188 от "Язека":

    Това е лепенка, номера си е БГ и струва 7000лв

    Коментиран от #191

  • 190 васик атанасова

    4 4 Отговор
    този наистена има турско знаме на номера
    айде сега путин да ви защити или онзи везир
  • 191 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #189 от "Гледай ти":

    Нямаш право да лепиш нищо по номера. Само за това могат да го глобят и да му спрат миксера от движение.

    Коментиран от #193

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Гледай ти

    3 1 Отговор

    До коментар #191 от "Гост":

    Мислиш ли че му дреме, а и на клипа е без лепенката, може да е лепната само за снимката

    Коментиран от #219

  • 194 Гледай ти

    6 0 Отговор

    До коментар #188 от "Язека":

    Напиши в google - Нагъл шофьор от Видин с номер за 7 бона вбеси софиянци
  • 195 Усмивката

    2 0 Отговор
    Ой село село,град не видело опа !
  • 196 Очевидец на случката

    27 1 Отговор
    Полицаите доидоха по сигнал за въпросния господин които има още един автомобил бмв които столична община бяха му сложили скоба и той не искаше да плаща и след това донесе един флекс на батерии и почна да реже скобите и не можа, след това се прибра и дойде полицията и питаше на кои е тази кола бмв то и в същото време с мръсна газ излиза от паркинга теслата с господина вътре и щеше да одари патрулката полицаите го спряха и му взеха документите и го пихаха колата ваша лие за бмв тои каза не и искаше да си ходи че му губели ценното време да ама полицаите му пуснаха справка и се оказа негово бмв и го попитаха защо ги е излъгал и той слезе и почна да ги убижда полицаите се представиха на господина кои са откадеса и за какво са тука виждах и чувах сичко полицаите почнаха да пишат някви документи и господина с теслата се качи в колата и си трагна полицаите след него на буркани и сирени и след 10 мн първо дойде теслата и после полицията полицаите го питаха защо си е тръгнал без да са му казали и той каза да си се повозя не можело ли и почна пак да ги обижда че са мишки и не можели него да го проверявали казваше колко му била скапа колата и полицаите не можели да си я позволят камоли даму правели проверка много ги обиждаш момчетата аз ако бях нямаше да издържа не знам защо викате за тоя пълничкия полицаи че е еди какавси това момче с сигорнос е тренирали нещо сериозно но се е от пуснал с годините ако му беше изшил един шамар щеше да го преки не на две но седя да г

    Коментиран от #274, #328

  • 197 Летя

    5 0 Отговор
    Защо го правите популярен, бе журналя!
  • 198 Очевидец на случката

    10 1 Отговор
    Не знам как се стрърпяха полицаите виждал съм и лоши неща от тях но сега ги съжалявам нямат никви права спряму такива индивиди копирайте и коментарите и ги пуснете на другите места не може олигар си да си правят каквото искат
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Ченгела

    2 4 Отговор
    Какъвто полисменъ такъв ни и праймиеръ,мутра до мутра!

    Опасявам се тЕслата да не самопламне и да изгори някоя дървена детска градинка-макет от усвоени Еуроуро средства за бутафорната ни държава.
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Ей ейе

    15 0 Отговор
    Защо го търпят този надрусания
    Обърни го на капака на скъпия му автомобил и го закопчай веднага
    Мръсни наркомани ,само бой за такива бой
  • 203 Софиянец

    17 3 Отговор
    Неграмотни зле обучени полицаи. Ако четат тука те, и началниците им , да им кажа как се излиза на глава с такива наглеци. Представяш се - име, длъжност, РПУ. Искат се документи - лична карта, шофьорска книжка, документите на автомобила. Проверявания е тарикат и не дава лична карта. ОК, шофьорската книжка е документ за самоличност по закон (явно, това дебелия милиционер не го знае) и е достатъчна за "установяване на самоличност на лицето". Държи се нагло и говори на ти. Веднага се издава полицейско разпореждане проверявания да си влезе в автомобила си и да изчака проверката. Интересно защо не го задържаха, като ги нарече идиоти? Има достатъчно свидетели, и съдът ще го глоби като нищо за дребно хулиганство? А за отказ от даване на проби за алкохол и наркотици - няма какво да се коментира - директно се свалят номерата и се лишава от управление з 2 години. Очевидно глобата от 2000 лв не го бърка този, но като му вземеш книжката, ще му се стъжни.

    Коментиран от #207

  • 204 ААА

    4 1 Отговор
    Дали някой, умишлено не търси нагнетяване на напрежение , с този епизод , с тези вкарани в контекста турски символи. Съмнявам се следователно - съществувам.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 гост

    8 0 Отговор

    До коментар #34 от "Отказ":

    Това ако беше по комунизма, лекенцето нямаше само книжката да му вземат, ами и кръщелното и щеше да чука камъни в Белене до живот..
  • 207 Тъпа история

    15 0 Отговор

    До коментар #203 от "Софиянец":

    Полицая се стърпя, но не мисля че правилно постъпват! Мисля, че просто не ги обучават, какво и как се прави във всяка ситуация! За това и пада доверието към полицията и КАТ. Не си знаят правата и незнаят как да реагират и какво да направят! Дали да арестуват или да мълчат, незнаят! А най-глупавото е че започват да разговарят и да се обясняват! Когато има право, да го арестува! Ако не, да му каже да си седне в колата и да не се обяснява! Иначе става някакъв панаир в който липсва каквато и да е професионалност и е нормално след това, доверието към тях да пада! Такива ситуации, трябва да се тренират преди да са излезли на пътя!
  • 208 Пламен

    14 0 Отговор
    Респект за служителят на МВР. Не се подаде на просташките провокации на видинското лай'о. В Горна Оряховица имаме нужда от такива!!
  • 209 Тоз е общински съветник

    6 0 Отговор
    Кво очаквате. Общинари стават само такива селяндури
  • 210 Хектор

    11 0 Отговор
    Тоя тъпак трябваше да изяде една палка през наглата муцуна.
  • 211 Кой гледа

    6 0 Отговор

    До коментар #171 от "Гого":

    Кой ти гледа колата, тук впечатление прави поведението му бе пич!!!
  • 212 ЛИЦЕТО

    6 0 Отговор
    МЕНГЯНА ЗАЩО СИ ЗАЛИПИЛ ТУРСКОТО ЗНАМЕ НА БЪЛГАРСКИ НОМЕР?В РАЗРЕЗ СЪС БЪЛГАРСКИ ЗАКОН.СНИМАЩИЯ ЯВНО ОТ ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ ИЛИ ОТ ТЕРОРИСТИЧНИ ГРОПИРОВКИ ПОЛУЧАВА ПАРИ,
  • 213 Хаха

    7 0 Отговор

    До коментар #181 от "0808":

    Специално този полицай е бивш борец, може да е качил някое кило от горе, ама ако те хване на къс пас ще се умориш да падаш..ПС защо искате полицаите да изглеждат като културисти и да тичат като лекоатлети нз...

    Коментиран от #266

  • 214 WWW

    11 0 Отговор
    Искам тоя мюсюлманин да се озъби на полицай в Турция. Тесен ще му се види Истанбул...
  • 215 Васил

    5 0 Отговор
    Щом в най бедният район Видин карат Тесли значи сме рай на Балканите.
  • 216 ВИНКЕУА

    3 0 Отговор
    МИУЕНЧООО. МА МНООО СИ ПРОС БРАТ.
  • 217 Ха ха

    13 0 Отговор

    До коментар #16 от "един от многото":

    Мюсюлманин,който не се докосва до хашиш.Т.е.руснак не познаващ вкуса на водката.
  • 218 Гост

    5 0 Отговор
    И 1000 коня да е, като си 3агубеняк по-добре не вдигай над 50 с нея.
  • 219 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #193 от "Гледай ти":

    Е, щом не му дреме сигурно вече не е незаконно.
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Дългия

    11 4 Отговор
    Еииии аман от разбирчи.Айде кажете ми ,къде пише че полицая трябва,като ви спре да си каже името и званието.Униформата и закачената значка с номер са достатъчни.Второ полицая може да ви спира когато си поиска ,защото има хиляди поводи написани в ЗМВР.Престанете с това нямал право,като полицая когато си изпълнява полицейските задължения е неприкосновен и няма право да го снимат.Това,че повечето ченгета не и се занимава с такива като тоя.Полицейско разпореждане да спре да снима ако не спре прангите и в РУ.Така ще е от сега на татък с тия наркотици.

    Коментиран от #267

  • 222 Kirqki

    5 0 Отговор
    От цялата работа на мен ми е интересно защо БМВ-то на заден план е с две скоби

    Коментиран от #321

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Врачанина

    7 4 Отговор
    Хората немат пари за хлеб това пичлигарче ще ми се фучи с кола.за 200бона туй къде го има бацета?
  • 225 Бах

    7 0 Отговор
    Да ви Е.Б.А. и колите . Разбирачи - смотаняци !
  • 226 ТЕСЛА ИЛИ НЕ АЗ

    2 10 Отговор
    ПОДКРЕПЯМ ЧОВЕКЪТ В ТОВА, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ СА ЕНИЧАРИ И ИДИОТИ! ТОЧКА!!!
  • 227 Гост

    11 0 Отговор
    В САЩ излезеш ли от колата си, без да те е поканил полицая, може да те гръмне без да има последствия за него.
  • 228 Алфа Вълкът

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дългият":

    В САЩ при такова неподчинение тейзъра в корема докато не му падне батерията или докато не се подмокри! Тоя позьор дето не може да казва Р, само не го разбирах защо се хвали, че е мюсли?
  • 229 Кольо

    6 0 Отговор
    Прост Видински селянин.
  • 230 ТОВА ДЕБЕЛОТО

    2 4 Отговор
    РАЗПЛУТОТО .... АЛА КАРАКАЧАН ТУЛОВИЩЕ... СЕ ЗОВЕ.. ПОЛИЦАЙ?!?! С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ, КАТО ВСЕИЗВЕСТНИЯТ ПСИХИЧНО БОЛЕН КОМПЛЕКСАР ТУЛУП ПРЕМИЕР?!?!?!?!?!?
  • 231 Ха ха

    19 1 Отговор
    Още едно доказателство че сме в Европа само географски, но във всяко друго отношение сме маймунска държава. Селски бек с много самочувствие и малко мозък е спрян от 150 килограмов полицай с още по малко мозък, които го е шубе да се разправя с комплексарчето което кара скъпа кола и е със специален регистрационен номер, защото може да пострада и затова вика още тъпаци за подкрепление. В една нормална държава полицаят е стегнат, делови, представя се, обяснява защо извършва проверка, при неподчинение обяснява какви ще са последствията, при второ неподчинение действа съгласно правомощията си и всичко се записва с камера, без значение дали колата е от 2000 или 200 хиляди.
  • 232 Въпрос

    3 2 Отговор
    Този на снимката полицаят ли е или е мутрата - или е и двете?
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 клоун

    12 0 Отговор
    това селянче от Видин дори на разбра, колко много се е изложил, няма и да разбере)))
  • 235 висок

    5 2 Отговор
    Турски номер... скъп..... дали така се държи в Турция пред жандармата?
  • 236 КИРИЛ(един от многото)

    5 7 Отговор
    За мен момчето си е в правото да им се дразни.Бог знае какво му говорил, за да извади да снима.Вижте ни полицая само.Не сме живяли в 90те прочетох по-горе...,не, не много.Тоя полицай мечтата му като дете е била да е охрана на Жоро Илиев,ама станал полицай с визия и манталитет на мутра, защото нямало какво друго.Имал власт и започнал да тормози този, който има всичко друго.Пич карай си колата за 200000 и не спирай да ги снимаш тия подобия на полицаи.Гладни мишки.
  • 237 долу олигарсите

    5 7 Отговор
    да ви кажа полицая може да е с татоировки няма закон които ги забранява второ познавам полицая на повечето мръшляци кадето пишат бил дебел бил мутра и сякви глупости този човек може даму излезе които исктате от вас даже и двама трима щеви искара душата от тялото дали може да прави лицеви и там секви глупости елате в залата даго проверите какво може това че е преценил да бъде с корем и брада пак никои закон него забранява много сте смели по интернет а за тоя мухал дето снима и се прави на клоун има лекари бро лекуваисе несе излага ела в залата дате видим и тебе щом убиждаш полицаите чеса толупи ела ела
  • 238 Нане

    6 0 Отговор
    И полицаите понякога си превишават правата но пък с комплексирани селинджъри е пълно!
  • 239 БЪЛГАРИН

    9 1 Отговор
    ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ В ТУРЦИЯ ДА СЕ ДЪРЖИШ ТАКА С ТУРСКИТЕ ПОЛИЦАИ???
    МА ЩЕ ТЪ РАЗПОРЯТ ХАСТАРА
  • 240 Пудел

    3 0 Отговор
    Докато полицията не си застане на мястото и не се умилква на псевдо селяци, пед......и, психично неуравновесени лица или докато не почне си върши задълженията ще има такива изпълнения. Полицаите са същите, като извършителя местни, с.......ки, абе ония неща, къде са в природата..
  • 241 pfff

    1 1 Отговор
    Ама къв е тоя номер, къде сме ние в ТР или БГ, кво се случва, ама, като си мюсюлманин (всъщност те са вземали опиати защото религията забранява алкохол) ама ти явно не си учил достатъчно, все това, че караш Тесла....Ами ходи си в Турлция там отказвай, в затвора ще си ибрикчия, ама и извън него ахахаха
  • 242 plovdiv 1912

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "викилексъсварна":

    Ох , много ме развесели с този коментар , точно му го каза .........
  • 243 Хохохо и бутилка ром

    7 0 Отговор
    Този ще да е от new мюслитата...от една страна плюе,а от друга ползва благинките на съвременната цивилизация.....тесла,айфон и др.Алахът Ти Би трябвало да те порази,защото си противоречиш.....нещастни комплексари.....и като не ти харесва ДЪРЖАВАТА ни.....купи си самолет,като толкова не ни долюбваш.....шматко тъпа...
  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 бабикяз

    6 0 Отговор
    Видински подровляк.Плод на евнух и гастро отпадък
  • 246 hmhmhm

    6 0 Отговор
    изключително нагло и гадно келеменце ... тати му купил количка и да си покаже глупостта ...
  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 сир ма

    8 1 Отговор
    Тази ТОР е плод на бившето комунистическо управление и Герджераската майка
  • 249 Ошп

    9 2 Отговор
    Номерът не е видински, а е турски. А тоя е поредното разглезено мамино синче парадиращо с парите на мама и тате спечелени вероятно по мафиотски начин. Представям си го подобен като келешчето, което уби Милен Цветков. Нагъл и прост, но с огромно самочувствие. Трябва ли още такива трагедии да се случват, за да се вземат мерки срещу такива?
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Жоро . Н

    0 0 Отговор
    Не трите Депесари и вие ли станахте продажници цццц свободата на словото и във ваща медия е нарошено вече не сте Факти а измислени факти
  • 252 джоджен

    7 2 Отговор
    Нека да се изрепчи така във Македония и Сърбия и как викат македонците ,со пендракот по глаавта и ке ти я скршум муцката.Ама нели сме във България ,уважение никакво към нищо.Ние сме направо уникати,простаци.Това лекенце ,кой знае какви са му родителите,мършлаци.

    Коментиран от #300

  • 253 Само не

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Разбрах защо Видин след като номера е турски
  • 254 Гост

    1 0 Отговор
    Селяни!
    То Видин баце, куха лейка, ама нямаме закони....иначе вече да е болен от корона.
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Ти си тъп бате

    4 0 Отговор
    .....да точно така ти си тъп бате /за автора на клипа става въпрос /
    Първо Враца Монтана Видин турци не виреят , к'ъв е тоя измекяр не знам !
    Второ убеден съм че измекара споменат по-горе е дрогиран порядъчно.
  • 257 Ти си тъп бате

    4 0 Отговор
    .....да точно така ти си тъп бате /за автора на клипа става въпрос /
    Първо Враца Монтана Видин турци не виреят , к'ъв е тоя измекяр не знам !
    Второ убеден съм че измекара споменат по-горе е дрогиран порядъчно.
  • 258 тъп си бате

    1 0 Отговор
    Извинявам се за повторението
  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Явно

    0 7 Отговор

    До коментар #51 от "ПуЙ":

    не. В червената лентичка пише TR, което ще рече Турция. По-интересното е, че 50 коментирали не са забелязали тази подробност и плюят по Видин, та чак реки от жлъчни слюнки се леят.
    Интересно е и дали "журналистът" Касабов нарочно е направил "неволна" грешка или е същият деби.л.

    Коментиран от #264, #269

  • 261 Бай Ставри

    4 0 Отговор
    Това мекеренце не ми пука колко му струва колата. При мен в централния софийски затвор всички са равни. Отначало боли, после се свиква. Това джендърче ще ми гостува всяка вечер в килията докато свикне.
    Пък нека си кара после електриката. Явно не е бит като малък.
  • 262 Голем смях

    7 0 Отговор
    На този кавал трябваше да му сложат прангите и да му надуят тъпата кратуна.Това не е полиция.
  • 263 прост народ

    6 1 Отговор
    Тоя наглия тесладжия дали знае ,че на метър и педесе под земята парата не помага
  • 264 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #260 от "Явно":

    Пич, ти някога дали си виждал турски номер? Качи се на Тракия и със сигурност ще видиш. Всички турски номера започват с цифра за съответния район. 34- Истанбул, 25-Одрин и т.н. В номра на този няма нищо турско освен лепенката.
  • 265 Хккхх

    6 0 Отговор

    До коментар #177 от "тинунину":

    От кога да имаш татуировка е нещо лошо. Жена ми като си е татуирала името на синът ни уронва ли престижа на държавната институция, в която работи?
  • 266 Idiotas

    1 4 Отговор

    До коментар #213 от "Хаха":

    Пиша, от името на всички свестни полицаи. Евала на момчетата, щото тоз телефон бързо пада и ни клип ни нищо. Имал телефон, хоп - няма телефон. Хоп районно, хоп искам при мама и толкоз. Самарянска постъпка. Ако се беше паднал на някой с проблеми в семейството и ипотека щеше да се чуди на кой свят е.

    Коментиран от #329

  • 267 Хккхх

    6 0 Отговор

    До коментар #221 от "Дългия":

    По принцип трябва да се легитимира, освен ако нещо не му пречи, да има ексцес. Примерно ако види някой да бие друг хич не е нужно. Но иначе картата задълже. А за това, че е неприкосновен си го има на гърба на картата. Туй, че повечето колеги не са си чели от обратната страна си личи.
  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #260 от "Явно":

    Номерът на колата е фалшив и затова е бягал идиота. Прави се на голямата работа та ако може да му се размине. Явно е видял, че полицая не разбира много и затова го подиграва като казва че е от Видин. Трябвало е не книжката а талона на колата да иска ама ..... Всички номера в Турция започват с две цифри които показват от коя административна област (вилает) е автомобила. От 01 до 81 толкова са на брой. Тези две първи цифри липсват на този номер следователно номера е фалшив.
  • 270 гледачев

    5 1 Отговор
    Не харесвам куките и са ми противни, но този идиот с теслата, ако ми е насреща и ми приказва по такъв начин много ще съжавява. Направо нямам думи за държанието му. И аз ги мразя, но и те са хора и са там да вършат някаква работа. Ако всеки се държи така, работата няма да е никак добре. А това, че има ментални проблеми и се хвали със скъпа кола и се държи толкова нагло не го прави нещо повече, Подобни нагли п*шлемета, рано или късно си намират майстора. И то як майстор си намират, че им държи влага много време. Колкото и пари да имат е все тая. Като те набара някоя батка, няма да ти гледа банковата сметка, а ще те сцепи!
  • 271 Светла

    5 1 Отговор
    Само ЕДНА МИНУТА беше нужна да се разбере...кой е идиота.
  • 272 Кока

    2 0 Отговор
    Няма нужда от снимки, само пуснете ПРИКАЗКИТЕ !
  • 273 Светла

    1 4 Отговор

    До коментар #14 от "Мнение":

    мани татуировката...която не видях, но тумбака му се забелязва от метър, че и повече...разстояние

    Коментиран от #275, #296, #337

  • 274 Отговор

    8 0 Отговор

    До коментар #196 от "Очевидец на случката":

    Това момче (за полицая става на въпрос).Преди години, беше европейски шампион по борба.(за юноши)Но след тежка контузия се отказа.
  • 275 Милисионер

    3 0 Отговор

    До коментар #273 от "Светла":

    А ДРУГО ЗАБЕЛЯЗА ЛИ ,ИЛИ ИСКАШЕ ДА ЗАБЕЛЕЖИШ
  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 123

    3 2 Отговор
    Не каква е колата и колко струва не прави човека.За какво е спрян не се знае точно освен че не се е подчинил на сигнал за спиранеот полицията. Но е много непрофесионално спиране от полицията. Дали е мюсулманин или не няма значение ако има изискване за алкохолен и наркотичен тест според закона. Това че има 80000$ за теслане значи че може да прави каквото си иска по улиците...
  • 279 123

    6 0 Отговор

    До коментар #93 от "333":

    Няма богат или беден, депутат или чистач не спреш ли си арестуван за блокиране на закона и отделно за каквото си направил, и няма този който е нарушил закона да седи отвън, да снима и се прави на продуцент на филм.На другата сутрин снимката на този е в криминалната хорника на вестника от регистъра за работата на полицията в града.
  • 280 наглец

    8 1 Отговор
    Нагъл патладжан, отказвал да дава проба за алкохол и наркотици щото бил м@ймуна. Ей палячо, да вземеш да спазваш законите в България, пък после си мисли каквото си искаш
  • 281 Шшшш

    2 0 Отговор
    Аз съм Милен и карам миксер
  • 282 Шаран БГ

    7 0 Отговор
    Едни ругаят "батката", други полицая....... И ни го пробутват този случай , за да видят, колко ни е акъла !!!Ако в САЩ, ако във Русия , ако в Монголия или на Фарьорските острови......... Дрън, дрън....
    Истината е в неадекватното мислене и поведение на законодателите ни !!! Ако някога ги лъжеха милиционерите, че ще живеят по-добър живот и Партията- майка / идеите са велико нещо / бе зад гъба им при всички случаи...... Сега , когато властват единствено ПАРИТЕ , и когато полицая е длъжен да пази реда и законността, че и задниците на тези законодатели, защо последните поставят полицая в унизително положение по всяко едно направление- финансово ..най.вече. Отделно дето ги бият и ги правят за смях , точно такива "имащи", като в този случай !?!?
    Като имам прадвид труда на униформения полицай като цяло, напълно съм съгласен с техните искания за по-добър живот и коренно различен статут в обществото. и ЧАК СЛЕД ТОВА ще можем да се опитаме да правим някакви сравнения.......В САЩ, в Германия и ала-бала......!!
  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 третокласник

    13 0 Отговор
    Не съм очаквал! Един видински келеш ме накара да симпатизирам на полицай!
  • 285 PI4

    12 0 Отговор
    И в столицата селянина си е селянин прост и нагъл до безобразие ! Дано полицаите го награбят и му натрошат кокалите, че да хваща теслата да дяла дърва и чука камъни на село далеч из северозападналия пущинак ! Много селска сган дойде в столицата да смърди, айде БАСТА -бой по кратуните!
  • 286 IIуът

    8 1 Отговор
    Така ми липсва народната милиция.
  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 101

    8 0 Отговор
    Този шофьор ако беше попаднал в Америка, сега нямаше да е между живите.
  • 289 Тъпа история

    1 1 Отговор
    Ето я колата и човека в ревю за Тесла!

    Коментиран от #316

  • 290 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 291 Пак ли

    7 1 Отговор
    Поредния тъпанар, който се мисли за нещо. Какъвто и номер да сложиш на колата, правилника и закона е един. Крайно време е да го разберете. Жалко че има много такива герои на днешното време.
  • 292 До Монтанския

    7 0 Отговор
    Виж как се държат полицаите в другите страни и какво става при неподчинение и обидни думи. Радвай се, че не са ти сритали задника, което си заслужавал. Аман от такива водачи-каруцари.
  • 293 uffff

    8 2 Отговор
    Такива галоши като тоя с теслата само палките го оправят. Ама як бой, не приказки...

    Коментиран от #297

  • 294 Краси

    5 3 Отговор
    Ето заради такива идиоти по улиците, в униформи и с "тесли" няма да се върна в тая "държава". В Германия и най-големия селянин кравар има по-културно и възпитано държане от тия двамата.
  • 295 Хаха

    2 5 Отговор
    Има право да снимка човека. Полицая беше сравнително културен пред камера , но наистина завиждаше. Само не разбрахме , защо го занимават човека ... за наркотици и алкохол се опитваха да го натопят?
  • 296 Светльо

    4 0 Отговор

    До коментар #273 от "Светла":

    Вместо да слушаш какво си говорят, ти си зяпнала полицая в чатала? Хайде къш ,че тук темата е сериозна.
  • 297 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 298 Полицай

    4 1 Отговор
    Най-гадно е като попаднеш на адвокат ... не можеш да го наредиш лесно
  • 299 Бачо

    4 1 Отговор
    Тоя ако беше в САЩ, щеше да е застрелян на петата минута. А ако отиде на съд - ще лежи докато пукне.. В Европа - познай. В Турция - също. Боклук !!! Ало Гешев , Бойко , другите бок.луци???
  • 300 абе палячо

    4 0 Отговор

    До коментар #252 от "джоджен":

    ти с македония и сърбия ли ще ни сравняваш , аре марш в африка там ще се биеш по цял ден
  • 301 алекккк

    0 4 Отговор

    До коментар #57 от "Божков":

    Той не ги е дал тея 200 бона за кола, ние сме ги дали с нашите данъци, доколкото знам тоя пумияр е общински съветник във Видин.

    Коментиран от #317

  • 302 Дръжка на тесла

    1 1 Отговор
    ТОЗ СА НАПРАЙ НА АЛА МЪСК УТРЕ ЗА КОСМОСА ЗАМИНАВАЛ
  • 303 Пешко

    4 0 Отговор
    Видинския селтак доказа, че е селтак. Бягал, небягал, трябва да разговаря като възпитан човек, но явно на този селтак му липсват първите 7 години. Ако наистина е в правото си и не е бягал, просто можеше да заснеме ситуацията с използването на културен език и възпитание и да осъди полицаите за незаконни действия, но явно е виновен и понеже е пълен селтак, реши да атакува. Не защитавам полицаите, но ако се окажат прави искам най-голямото наказание за мокрия влах!
  • 304 Рошко

    5 0 Отговор
    Тарикатът ми излиза като шеф на фирма "Авангард" във Видин. Явно си е повярвал, че седнал на попа на топа. Ко...ленце сплескано!

    Коментиран от #311

  • 305 Рони

    3 0 Отговор
    Тоя в районното е вдигнал октавата в ла минор. Сцепили са му алката ...
  • 306 Знайко

    1 0 Отговор
    Снимката и клипа нямат общо. Различни са. На клипа Теслата не е с червената лента от снимката. Освен това прочетете коментара на свидетеля и тогава вземете отношение. И ще разберете защо БМВ то на същият собственик на заден план е с 2 скоби.
  • 307 очевидец

    4 0 Отговор
    Пoлицaитe дoидoхa пo cигнaл зa въпрocния гocпoдин кoитo имa oщe eдин aвтoмoбил бмв кoитo cтoличнa oбщинa бяхa му cлoжили cкoбa и тoй нe иcкaшe дa плaщa и cлeд тoвa дoнece eдин флeкc нa бaтeрии и пoчнa дa рeжe cкoбитe и нe мoжa, cлeд тoвa ce прибрa и дoйдe пoлициятa и питaшe нa кoи e тaзи кoлa бмв тo и в cъщoтo врeмe c мръcнa гaз излизa oт пaркингa тecлaтa c гocпoдинa вътрe и щeшe дa oдaри пaтрулкaтa пoлицaитe гo cпряхa и му взeхa дoкумeнтитe и гo пихaхa кoлaтa вaшa лиe зa бмв тoи кaзa нe и иcкaшe дa cи хoди чe му губeли цeннoтo врeмe дa aмa пoлицaитe му пуcнaхa cпрaвкa и ce oкaзa нeгoвo бмв и гo пoпитaхa зaщo ги e излъгaл и тoй cлeзe и пoчнa дa ги убиждa пoлицaитe ce прeдcтaвихa нa гocпoдинa кoи ca oткaдeca и зa кaквo ca тукa виждaх и чувaх cичкo пoлицaитe пoчнaхa дa пишaт някви дoкумeнти и гocпoдинa c тecлaтa ce кaчи в кoлaтa и cи трaгнa пoлицaитe cлeд нeгo нa буркaни и cирeни и cлeд 10 мн първo дoйдe тecлaтa и пocлe пoлициятa пoлицaитe гo питaхa зaщo cи e тръгнaл бeз дa ca му кaзaли и тoй кaзa дa cи ce пoвoзя нe мoжeлo ли и пoчнa пaк дa ги oбиждa чe ca мишки и нe мoжeли нeгo дa гo прoвeрявaли кaзвaшe кoлкo му билa cкaпa кoлaтa и пoлицaитe нe мoжeли дa cи я пoзвoлят кaмoли дaму прaвeли прoвeркa мнoгo ги oбиждaш мoмчeтaтa aз aкo бях нямaшe дa издържa нe знaм зaщo викaтe зa тoя пълничкия пoлицaи чe e eди кaкaвcи тoвa мoмчe c cигoрнoc e трeнирaли нeщo ceриoзнo нo ce e oт пуcнaл c гoдинитe aкo му бeшe изшил eдин шaмaр щeшe дa гo прeки нe нa двe нo ceдя дa гле

    Коментиран от #309

  • 308 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 309 Гледай то

    2 0 Отговор

    До коментар #307 от "очевидец":

    А тоя капут с Теслата, кво представляваше?
  • 310 Побългарени

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Дългият":

    В САЩ батко като те видят, че не си си пуснал светините те спират, уведомяват те прилично словесно, след което ти пожелават хубав ден и ЧАО. А Тука те спират и се почва, дрегер, зимните гуми, аптечката , а са сложи у документите 50 лв-че били двама пътрул ризиришли. За тва госин,че си немаш друга работа и треа да коментираш всяка новина си трайкай. Щот и ти си го ял от умрелите куки
  • 311 Яж х.я

    1 1 Отговор

    До коментар #304 от "Рошко":

    Е такива келемета чикиджий, където чул нещо и веднага да пита чича си гугъл, кой къв е. Пичко недоклецана зад монитора всички сте отворени. Плащал си бил данъците, а в супермаркета предреждаш бабите, щот бърза-че стриймвал.
  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 за правдата

    4 0 Отговор
    кaтo глeдaм виждaм чoвeк кoитo cнимa oт яд чe някoи му кaзвa иcтинaтa в oчитe oткaдe имa тeзи пaри зa тoя микceр aз знaм тoзи палячо e oбщинcки cъвeтник в видин дaли cи пoкрaдвa пaрички oт бългaрcкия нaрoд нeкa пoлицaя ви зeмe 50 лв нecкa кoeтo нe e прaвилнo въoбщe и щeгo прeбиитe c кaмaни a тoя чe ви e зeл 200000 лв зa кoлa и 7000 лв зa нoмeр дaгo cъжaлявaмe тaкaли прaвиcи кaквoтo cи пoиcкa тaм иce oпитвa и тук в coфиa дa гo прaви мишкaтa живee нa чeркoвнa мнoгo пъти мe e зacичaл c кoлaтa cи минaвa нa чeрвeнo имaгo в интeрнe cнимaн oт други хoрa пoлицaитe нeca cи cвършили рaбoтaтa чe нecaгo зaключили тaя oтрeпкa a зa тoзи oт 310 кoмeнтaр тe хубaвo тe cпирaт дaти кaжaт в caщ дa cи пуcнeш фaрoвeтe и ти пoжeлaвaт лeк дeн a aкo имce дърви кaтo тoя мишoк нa тях щe пoлучи 9х19 в глaвaтa oтвoркo

    Коментиран от #318, #319

  • 314 очевидец

    7 0 Отговор
    Полицаите доидоха по сигнал за въпросния господин които има още един автомобил бмв които столична община бяха му сложили скоба и той не искаше да плаща и след това донесе един флекс на батерии и почна да реже скобите и не можа, след това се прибра и дойде полицията и питаше на кои е тази кола бмв то и в същото време с мръсна газ излиза от паркинга теслата с господина вътре и щеше да одари патрулката полицаите го спряха и му взеха документите и го пихаха колата ваша лие за бмв тои каза не и искаше да си ходи че му губели ценното време да ама полицаите му пуснаха справка и се оказа негово бмв и го попитаха защо ги е излъгал и той слезе и почна да ги убижда полицаите се представиха на господина кои са откадеса и за какво са тука виждах и чувах сичко полицаите почнаха да пишат някви документи и господина с теслата се качи в колата и си трагна полицаите след него на буркани и сирени и след 10 мн първо дойде теслата и после полицията полицаите го питаха защо си е тръгнал без да са му казали и той каза да си се повозя не можело ли и почна пак да ги обижда че са мишки и не можели него да го проверявали казваше колко му била скапа колата и полицаите не можели да си я позволят камоли даму правели проверка много ги обиждаш момчетата аз ако бях нямаше да издържа не знам защо викате за тоя пълничкия полицаи че е еди какавси това момче с сигорнос е тренирали нещо сериозно но се е от пуснал с годините ако му беше изшил един шамар щеше да го преки не на две но седя да глe
  • 315 ХХХ

    10 0 Отговор
    Милене, Милчев Върбанов, много си прос*т, бе, селски! И на самолет и совалка да се качиш..... Какво право си завършил, какви 5 лева? Ти си някакво нещо близо до животното, каквото и да се завършил.... Реално никой човек завършил право няма да има такъв език, държане и поведение, дори и девалвацията на образованието в България. Всички ти се смеем. А повече от нас, ако ни блъснеш пиян или дрогиран, ами нито теслата ще те спаси, нито нищото ти.... ДИРЕКТНО ТИ ОБРЪЩАМЕ КОЖАТА ОБРАТНО! Пък после каквото ще да става.... На тялото кожата, а не на брадвата-тесла.
  • 316 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #289 от "Тъпа история":

    В грешка си. Колата е същата, но момчето от ревюто има френско Р в произношението си, докато налюту от клипа с полицая казва нормално Р.
  • 317 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #301 от "алекккк":

    Имената съвпадат, но съм гледал интервюта с видинския общинар и гласовете са различни.
  • 318 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #313 от "за правдата":

    Не съм сигурен, че е съветника. Гласовете им са различни.
  • 319 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #313 от "за правдата":

    Съветника Милен Милчев казва нормално Л, а този от клипа с полицая казва меко Л. И съветника в интервютата си казва ЩЕ, а сел4ото от клипа казва ЧЕ ("как това ЧЕ настигне това бе,....."). Тоя от клипа не мисля, че е съветника.
  • 320 Иванов

    6 0 Отговор
    Типичен видински, селски бек. Турбо селтак. И още нещо- при тоя трафик в София- нема голямо значение колко коня ти е колата. Ама малко акъл се иска да го прозреш тва, а селтаците имат голяма липса на акъл.
  • 321 Kkk

    0 0 Отговор

    До коментар #222 от "Kirqki":

    И аз това се чудех.
  • 322 очевидец

    4 1 Отговор
    Пoлицaитe дoидoхa пo cигнaл зa въпрocния гocпoдин кoитo имa oщe eдин aвтoмoбил бмв кoитo cтoличнa oбщинa бяхa му cлoжили cкoбa и тoй нe иcкaшe дa плaщa и cлeд тoвa дoнece eдин флeкc нa бaтeрии и пoчнa дa рeжe cкoбитe и нe мoжa, cлeд тoвa ce прибрa и дoйдe пoлициятa и питaшe нa кoи e тaзи кoлa бмв тo и в cъщoтo врeмe c мръcнa гaз излизa oт пaркингa тecлaтa c гocпoдинa вътрe и щeшe дa oдaри пaтрулкaтa пoлицaитe гo cпряхa и му взeхa дoкумeнтитe и гo пихaхa кoлaтa вaшa лиe зa бмв тoи кaзa нe и иcкaшe дa cи хoди чe му губeли цeннoтo врeмe дa aмa пoлицaитe му пуcнaхa cпрaвкa и ce oкaзa нeгoвo бмв и гo пoпитaхa зaщo ги e излъгaл и тoй cлeзe и пoчнa дa ги убиждa пoлицaитe ce прeдcтaвихa нa гocпoдинa кoи ca oткaдeca и зa кaквo ca тукa виждaх и чувaх cичкo пoлицaитe пoчнaхa дa пишaт някви дoкумeнти и гocпoдинa c тecлaтa ce кaчи в кoлaтa и cи трaгнa пoлицaитe cлeд нeгo нa буркaни и cирeни и cлeд 10 мн първo дoйдe тecлaтa и пocлe пoлициятa пoлицaитe гo питaхa зaщo cи e тръгнaл бeз дa ca му кaзaли и тoй кaзa дa cи ce пoвoзя нe мoжeлo ли и пoчнa пaк дa ги oбиждa чe ca мишки и нe мoжeли нeгo дa гo прoвeрявaли кaзвaшe кoлкo му билa cкaпa кoлaтa и пoлицaитe нe мoжeли дa cи я пoзвoлят кaмoли дaму прaвeли прoвeркa мнoгo ги oбиждaш мoмчeтaтa aз aкo бях нямaшe дa издържa нe знaм зaщo викaтe зa тoя пълничкия пoлицaи чe e eди кaкaвcи тoвa мoмчe c cигoрнoc e трeнирaли нeщo ceриoзнo нo ce e oт пуcнaл c гoдинитe aкo му бeшe изшил eдин шaмaр щeшe дa гo прeки нe нa двe нo ceдя дa гле

    Коментиран от #323

  • 323 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 324 Джим Бийм

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Иво":

    Не е точно така! Гаменът като обиждащият полицаи е от хората, свикнали да говорят непрекъснато. Имал съм случай, когато жена влиза в магазина, където бях охрана и ме заговаря с думите: "Ах, знаете ли дали нещо си...". Казвам "Не!" И млъквам, при което тя продължава с: "Ах, шофьорът на таксито, което ме докара, ... Ама това вече е друга история!". Съответно привлича вниманието, и аз започвам да я наблюдавам, още повече, че тя се рови из доста скъпите продукти. Тя, разбира се, ме обвинява, че я следя, че искам да знам какво си купува, че ме интересува кой е и каква е, че сигурно я познавам от телевизията. След което и на опашката пред касата обяснява наляво и надясно как охранителят я следи, защото има огромен интерес към личността й и нейните покупки... Да си призная, поддържана жена, но нищо кой знае какво невиждано и явно огромно и незаслужено самочувствие. Единствената причина да съм проявявал интерес, бе, че би могла да е проблем за клиентите или да открадне нещо. Но, ще можете ли да спорите с човек, който цял живот устата му не млъква и на един ваш разумен довод ще отговори с порой от думи?!
  • 325 Станислав

    0 5 Отговор

    До коментар #4 от "Дългият":

    Ако беше в Бяла държава свично нямаше да образува такива малоумни изречения като к*рвит3 с по 20 думи в речника, а полицая щеше да отиде при него както дойдаха при мен в Германия. Представиха ми се. Документите за проверка. Провериха всичко и до там, а не да се прай на интересен... Трябвало да го бил закопчал ахахах смешковци!
  • 326 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 327 Що що що

    2 0 Отговор
    Дали щеше да се държи така в съседна Турция!
  • 328 Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #196 от "Очевидец на случката":

    Извинявайте, но сте изключително неграмотен ...
  • 329 Идиота си ти!

    1 0 Отговор

    До коментар #266 от "Idiotas":

    В кой век живееш? В 99% от случаите, клипът се качва автоматично в облака и не го губиш, дори да си изгубиш или счупиш телефона. При покупка на нов телефон, само с влизането в профила, всичко ти е като на стария телефон, включително с наличните снимки и клипове, да не говорим за телефонни номера и контакти. Това да не е апарат с лента за да го ударят в земята и да осветят лентата?
  • 330 МалъкКелеш

    1 0 Отговор
    Когато полицая/ите не познават закона така се получава
    Обида
    Ако някой в мое присъствие ми каже нещо (например ме напсува или изрече обидни за мен думи) или извърши нещо унизително (наплю ме, отправи ми неприличен жест), което по моя преценка накърнява честта или достойнството ми, ако образувам дело срещу него, то той може да бъде наказан от съда за обида с глоба от 1000 до 3000 лева. Също така по преценка на съда може да му бъде наложено и наказанието обществено порицание.

    Този тип престъпление може да бъде осъществено, когато обидата е направена в мое присъствие, по телефона, с писмо и др., стига да е отправено към мен.

    Ако същата тази обида (устна или чрез действие) е отправена:

    публично (в присъствието на други хора),
    разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;
    ако самият аз съм длъжностно лице. “Длъжностно лице” е това, на което е възложено да изпълнява със заплата или безплатно, временно или постоянно, служба в държавно учреждение, ръководна работа или работа, свързана с пазене или управление на чуждо имущество в държавно предприятие, кооперация, обществена организация, друго юридическо лице или при едноличен търговец, както и на частен нотариус и помощник-нотариус, частен съдебен изпълнител и помощник-частен съдебен изпълнител.
    и същата е при или по повод изпълнение на службата ми;
    ако отправилият накърняващите думи или жест е длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на с
  • 331 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 332 ДаДа

    4 1 Отговор
    Първо прие елементарна проверка се вижда, че въпросният видински комплексар НЕ Е собственик на автомобила. Теслата е служебна. Второ с този език и възпитания или е надрусан и пиян или има остра нужда от превъзпитаване. Момчетата от полицията дори и да не са прави и въпреки обидните думи и иронията запазиха самообладания. Колко от вас щяха да успеят да се контролират так при това държание. Аз лично щях да му навра служебната тесличка в з@дника и гас гас гас тия 500 коня отзад да видим кой какво и как. Супер гъзара с теслата, която е теглич нали е гъзарско МПС е 75 кила 175 см като застана до него прав свир?ки ще ми прави а ако се подпра на него ще му омекнат коленцата кекави. Никога не съм парадирал с превъзхоство 196 см 128 кг състезател по бойно самбо, но като видя такъв мухал бог ми е свидетел опитвам се да се контролирам, но не винаги се получава. На въпросният мухал му пожелавам следващият път да попадне на мен или някой, като мен, но тогава ще е по-мек и от слива.
  • 333 1111

    1 0 Отговор
    Тоя е много смотан, но пък е ентусиаст
  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 336 Софиянец

    0 0 Отговор
    Аз съм се срещал с нагли и невъзпитани полицаи. Срещал съм и такива, които са възпитани и си вършат съвестно работата. У нас масово хората са сбъркани. А най-сбъркани са политиците ни, примери Сидеров, Джамбазки, Карадайъ, Данаил Кирилов...

    Истината е че не вярвам и на полицаи и на неполицаи.

    И неполицаи и полицаи са сбъркани. Много, коментират полицията в САЩ. Е да бъдат така добри и да коментират, защо у нас полицаите са анонимни и нямат номера каквито имат в САЩ и Беларус ... . Защо не коментират какво става с полицаи биячи и убийци в САЩ, като тези у нас, които премиха протестиращите младежи пред министерски съвет.
  • 337 Отговор

    1 0 Отговор

    До коментар #273 от "Светла":

    Я отиди и провери,какво се крие на 10см под "тумбака"!
  • 338 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 339 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 344 Бялата Държава

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дългият":

    Да би му говорил ако е прав и има абсолютно право да му говори така, и в "белите държави" говорят така че чак ги и съдят, ама ти няма как да знаеш защото не си излизал повече от 2 км от твоето село! Маук
  • 345 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 346 911

    0 0 Отговор
    Егати шушляка на ИТН... Добре че е попаднал на полицаи, а са му избили зъбите за наглото поведение...