Last news in Fakti

30 Юни, 2011 12:31 5 142 3

Jeep отлага производството на pick-up

  • jeep-
  • pick-up

Генералният директор на Jeep Майк Менли излезна с изявление пред медиите, че на този етап компанията не разглежда възможността за пускане в серийно производство на версия pick-up.  "В момента сме във фаза на възстановяване и трябва да бъдем много прецизни по отношение на инвестициите си в нови модели", бяха част от думите на Менли.

Шефът на Jeep каза още, че в близко бъдеще ресурсите на компанията ще бъдат насочени основно към компактните автомобили, които се правят съвместно с италианския концерн FIAT. На този етап средства за работата над pick-up версия на Jeep, няма.

Според специалистите обаче, именно пускането в серийно производство на подобна версия ще съживи пазарите на марката в САЩ. Рискът е оправдан, защото е добре известно, че подобни превозни средства са доста популярни зад Океана.

Въпреки това, за сега Jeep pick-up няма да има. От компанията казаха, че проекта ще бъде замразен за неопределено време., но не бяха уточнени никакви срокове за евентуалното бъдещо пускане в серия на Jeep pick-up.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 plamen

    12 18 Отговор
    e naisetne edin naistina xubav pikap!!!!!!!!!!!!!
  • 2 един

    17 3 Отговор
    Jeep и FIAT беге мании. Иначе машинката изглежда супер. Между другото хора пишете на Български, не е трудно. Стига с тая маймуница. И нищо, че не сме в час по български, както някои ще кажат. Това е въпрос на елементарна култура, не мислите ли?

    Коментиран от #3

  • 3 СМЯХ

    1 12 Отговор

    До коментар #2 от "един":

    Български думи-на латинеца??!!!!!СМЯХ............