Last news in Fakti

17 Май, 2021 15:10 3 576 2

Lamborghini Urus получи доза карбонови елементи

  • lamborghini-
  • urus-
  • аксесоари

Компанията представи аксесоари, придаващи повече агресивност към визията на SUV-то

Lamborghini Urus получи доза карбонови елементи - 1

Видео в официалния профил на Lamboghini в YouTube показва карбонови аксесоари, които са добавени към продуктовата линия на италианската марка. Очаквано те са повече за красота и визия, отколкото да играят съществена роля и да подобряват техническите характеристики.

Lamborghini Urus получи доза карбонови елементи

Като за начало виждаме покривало за SUV-то, под което можем да намерим оранжев Urus, разкриващ набора от аксесоари. Карбоновите детайли започват от предната броня, където можем да открием различни елементи около решетките и добавката в долната част.

Lamborghini Urus получи доза карбонови елементи

Преминавайки към страничната част можем да видим огледала, решени в карбон, както и идентични прагове. Допълнения правят малък спойлер в задната част, декоративен елемент между светлините и дифузьорът в долната част на бронята.

Lamborghini Urus получи доза карбонови елементи

Заедно с тях може да се поръчат капачки за централния отвор на джантите и кора за двигателя с цветовете на италианското знаме. В интериора откриваме карбон по цялото табло и централната конзола, както и при вътрешните прагове.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    3 1 Отговор
    най-хубавите елементи са дръжките на вратите му хаха
  • 2 Хо хо хо

    3 0 Отговор
    Отдавна няма нищо общо с Феручо и идеята му да конкурира Ферари.
    Просто едно Ауди за маса пари.