Last news in Fakti

20 Август, 2021 13:00 7 078 4

Ferrari SP48 Unica е най-новият ексклузивен модел на италианската марка

  • ferrari-
  • sp-
  • sp48 unica-
  • f8 tributo

Колата ще бъде базирана на F8 Tributo

Ferrari SP48 Unica е най-новият ексклузивен модел на италианската марка - 1
Снимка: Ferrari Chat

Ferrari ще покаже нов ексклузивен модел от серията Special Projects (SP), а информацията за това идва от форум на марката в който бе публикувано и логото на новия суперкар. Ferrari SP48 Unica най-вероятно ще бъде базирано на F8 Tributo, като разбира се ще претърпи сериозни модификации.

Ferrari SP48 Unica е най-новият ексклузивен модел на италианската марка

Очаква се SP48 Unica да бъде задвижван от идентичен 3.9-литров бензинов V8, като не е ясно дали мощността му ще бъде увеличена. Дори и това да не бъде така, то 710 конски сили и максимален въртящ момент от 770 нютон метра съвсем не са малко.

Сигурно е че ще видим доста промени по външния вид, които да отличават ексклузивния модел от иначе „обикновените“ Ferrari-та. Все още не е ясно кога точно автомобилът ще бъде произведен и дали той ще бъде показан официално или ще остане тайна като част от другите проекти на специалната дивизия на марката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МнениЕ

    0 39 Отговор
    Взимаш един мерцедес Ц320 сди 2008 230 коня дизел с 500 нютона. Турваш му едно максимумче и чип тунингче и едно спортно филтърче. Цъкаш му една генерация от АМГ и на ти 700 нютончета на 7 Г троник за 20-25 хилки. За кво ти е ферари за милиони?!?

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Komapak

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "МнениЕ":

    Дали можеш да насмогнеш да си преброиш минусите за глупостта, която си написал?! 😁
  • 3 бензин

    7 2 Отговор
    Има ли нафтаааа? Миризливи пушилници! Трябва в затвора да ви вкарват като махате филтрите!
  • 4 Бате бате

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "МнениЕ":

    Дизела никога няма да върви колкото бензина ... Сеш се просто няма тръпка няма нищо 🙃 Става да тегли ремаркета.