Last news in Fakti

28 Август, 2021 10:30 6 977 4

Manhart се погрижи и за BMW M5 CS

  • bmw -
  • m5-
  • m5 cs-
  • manhart

Единичната бройка вече генерира 788 конски сили

Manhart се погрижи и за BMW M5 CS - 1
Снимки: Manhart

Преди няколко месеца ви разказахме за тунинг пакета на Manhart, който повишава мощността на стандартното BMW M5 до 800 конски сили. Сега от компанията се погрижиха и за лимитираната серия М5 CS в проект с един единствен екземпляр.

Manhart се погрижи и за BMW M5 CS

Новият проект носещ името MH5 GTR се отличава с тъмно син сатенен цвят в екстериора със сиви детайли и логото на Manhart. Въпреки това фаровете с жълти дневни светлини и карбоновите акценти по броните са останали от оригиналната спецификация. Нови са и 21ц-ловите джанти с допълнителни фланци в предната част.

Manhart се погрижи и за BMW M5 CS

Макар в интериора промените да се свеждат до ново лого, волан в алкантара и червени елементи, то по-интересните новости са под капака. Там работи идентичен 4.4-литров осмак, който вече генерира 788 конски сили и максимален въртящ момент от 935 нютон метра.

Manhart се погрижи и за BMW M5 CS

От Manhart са се погрижили и за окачването, което е дело на KW и предлага регулируеми амортисьори с нови пружини, които да подобрят поведението на пътя.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    17 4 Отговор
    Красота, мощност, удоволствие от шофирането, стил и иновации! Все неща неразбираеми за мъсковците! Сега ел. фанатиците да започнат с плюенето!
  • 2 Komapak

    1 0 Отговор
    Единствен екземплят, а? Хайде наддавайте😄😄😄
  • 3 мизерия

    1 0 Отговор
    Кое го прави по-добър, червения тигел по седалките или лепенките на капака и багажника? Тази лента трябва да е залепена и на тавана. Пружините на фабричното М5 са със сигурност по-твърди от стандартна 5-ца.
  • 4 Acmilan

    1 0 Отговор
    Най добрия автомобил днес !