Last news in Fakti

2 Септември, 2021 11:07 4 516 3

Land Rover направи Defender в чест на Джеймс Бонд

  • land rover-
  • defender-
  • джеймс бонд

Лимитираната серия ще се произведе в 300 екземпляра

Land Rover направи Defender в чест на Джеймс Бонд - 1
Снимки: Land Rover

Land Rover чества участието си в последния филм за Джеймс Бонд – „No Time To Die” със специална серия на всъдехода Defender. От лимитираната серия ще бъдат произведени 300 екземпляра в къса и дълга база.

Land Rover направи Defender в чест на Джеймс Бонд

Defender 007 е решен в изцяло черен цвят, като хромираните елементи са заменени с такива боядисани в черен пиано лак, а черни джанти допълват мрачната визия на всъдехода. Единствено спирачните апарати са оцветени в син цвят и придават интересен контраст на изцяло черната визия.

Land Rover направи Defender в чест на Джеймс Бонд

Подобна е и конфигурацията в интериора, която отново разчита единствено на черни елементи със специално направени графики на дисплеите, както и на подсветките на вратите в тъмната част на денонощието. Специални надписи “Defender 007” и “One of 300” също могат да бъдат открити, за да напомнят, че SUV-то, което шофирате не е като другите на пътя.

Land Rover направи Defender в чест на Джеймс Бонд

Под капака работи 5.0-литров бензинов осмак, който генерира 525 конски сили и максимален въртящ момент от 625 нютон метра, които са достатъчни за ускорение от 0 до 100км/ч за около 5 секунди и максимална скорост от 240км/ч.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    9 6 Отговор
    5 литров осмак. Супер. Ако го направят и по-малко трошлив, цена няма да има.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 гост

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Komapak":

    И как да стане тая , кюмбе и нетрошлив , взаимно изключващи се неща , хахаха !!
  • 3 Boxer EZ 3.0

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Komapak":

    Даже : "No Time To Drive"...
    Директно в сервиза!
    ;)