Last news in Fakti

21 Септември, 2021 16:09 5 089 7

Във Великобритания забраниха регистрационните номера свързани с COVID-19

  • великобритания-
  • регистрационни номера-
  • covid-19

Освен тях властите няма да допуснат десетки други комбинации

Във Великобритания забраниха регистрационните номера свързани с COVID-19 - 1
Снимка: Shutterstock

Властите във Великобритания забраниха комбинации от различни букви и цифри съдържащи различни фрази или изрази, съобщават от AutoExpress. Такива например са комбинации свързани с COVID-19 и номерата CO71VD, CO71ONA, CO71RNA, AN71VAX.

Други комбинации като BR71GUN, BR71KLL, BR71WAR също са забранени поради свързването им с насилие, а поради политически причини номерата EU71BAD, FA71ST, AN71USA, TA71BAN и всички започващи с NA71 също няма да бъдат уважени.

Други нецензурни комбинации от рода на PR71CK, BA71ARD, AS71HOL, EA71NOB, EA71POO и FR71GGN също няма да бъдат налични за регистрация, заедно с BO71LOX, FA71NNY, GU71LTY, PE71RVT, TT71XXX и HA71SH.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВОЛГИН

    51 4 Отговор
    ТИЯ НА ЗАПАД СЪВСЕМ ИЗПЕРКАХА!!!."Триумфалната арка, опакована с чаршафи - няма по-добър символ на дълбоката деградация, в която е изпаднало съвременното изкуство. Днешните "творци" отдавна не са създатели на нови реалности, каквито бяха Леонардо, Салвадор Дали, Пикасо. Съвременните "творци" са ловки опаковчици - на сгради и на велики произведения от миналото. Да, хора като Кристо заслужават уважение. Най-вече заради факта, че са успели да излъжат едни хора да им дават пари за глупости, а едни други хора да се възхищават на въпросните глупости. Временният характер на "творбите", с който толкова се хвалят "артисти" като Кристо, не е израз на свобода. Това е израз на пустота, на безплодие, на тотална неспособност да създадеш истинско произведение на изкуството. Единственото, на което са способни днешните "творци", е да паразитират върху миналото, да простират чаршафи. Изобщо не отричам ловкостта на тези опаковчици. Категорично отричам обаче претенциите на такива лица да се наричат "артисти".

    Коментиран от #2, #6

  • 2 сила

    28 1 Отговор

    До коментар #1 от "ВОЛГИН":

    много добре казано,браво....
  • 3 Пешо Бедняка

    23 1 Отговор
    Леле колко са изтрещяли от страх англичаните. Толкова е смешно, че направо е тъжно.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо Бедняка":

    Английските номера имат формат който позволява подигравателни и закачливи комбинации. Имаш една или две начални букви които обозначават серията, две цифри след тях и три случайни букви. Обикновените номера съответстват на годината на регистрация, а платените номера като на Астън Мартина на снимката са със всякакви букви и цифри.

    Коментиран от #7

  • 5 Грульо

    4 0 Отговор
    AN71USA, TA71BAN са яки, особено да сложиш единия отпред, a другия отзад. :D
  • 6 бай пешо

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "ВОЛГИН":

    МНОГО ТОЧНО КАЗАНО....какъв творец беше криското- опаковач
    Но и деградацията е пълна, един от символите на Париж обвид
    в измачкани чаршафи....
  • 7 РЗС

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    на астъна номера се чете Russell, както е името на собственика. Платените номера са най-различни и по-редките са купени преди много години и предавани по наследство. Те са инвестиция. Виждал съм номера със само три цифри на коли за 5к паунда, такъв номер струва много над 100к. F1 номера се продава за 10 милиона, собственика го купил преди 10 години за 900хил. Това си е цяла пазарна ниша, защото номера излизат всяка година и както виждате се забраняват вуларните комбинации, но всички други се продават като топъл хляб, а цените са бая високи.