11 Януари, 2022 13:43 3 753 4

Китайци продават Peugeot 408 като електромобил

  • dongfeng-
  • peugeot-
  • електромобил

Dongfeng Fukang ES600 разполага със 147 конски сили

Dongfeng е един от многобройните китайски производители на автомобили, последният модел на които прилича изключително много на второто поколение Peugeot 408. За това, обаче си има причина и тя, че под обвивките на Fukang ES600, всъщност се крие именно такова „лъвче“.

Peugeot 408 е седан на базата на познатото в Европа 308 и се продава само в азиатските страни, именно чрез Dongfeng. Снимките, които виждате са част от патентни документи, а заедно с тях се разкрива и част от техническата информация за електромобила.

Китайци продават Peugeot 408 като електромобил

Той е оборудван с един електромотор, който генерира 147 конски сили, както и литиево-железен фосфатна батерия с неясен към момента капацитет. Не се споменава нищо и за пробега на колата, но пък знаем, че тя може да достигне максимална скорост от 140км/ч и тежи 1573 килограма.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Driving pleasure

    6 4 Отговор
    Аз съм гей и си търся приятел със елетромобил да ме вози на задна скорост само не издържам вече.

    Коментиран от #2

  • 2 Това

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Driving pleasure":

    ... в наше село се не продава!!!
  • 3 Тоя

    1 2 Отговор
    Умният незнае ли, че реални резултати се получават не на следващия ден след конгакта. Какво ни показва теста си.
  • 4 Съдията Дред

    1 1 Отговор
    На практика е европейското Пежо 301