Last news in Fakti

12 Януари, 2022 14:06 5 583 7

Audi R8 с 1500 конски сили получи механична трансмисия

  • audi-
  • r8-
  • тунинг-
  • механична трансмисия-

Тунингованият екземпляр е дело на Underground Racing

Audi R8 с 1500 конски сили получи механична трансмисия - 1
Снимки: Underground Racing

Тунинг компанията Underground Racing представи проект на базата на второ поколение Audi R8, което освен с впечатляваща мощност, разполага и с механична трансмисия с шест предавки. Тя е взета директно от първата генерация на R8 и е поставена на мястото на автоматичната трансмисия, която се вгражда в неговия наследник.

Audi R8 с 1500 конски сили получи механична трансмисия
Снимки: Underground Racing

Освен новата трансмисия, R8-цата се е сдобила и с промени по атмосферния V10, който е получил две турбини, нов съединител, нова изпускателна система, различни режими на шофиране и още куп промени, включително и нови джанти с централна гайка от Lamborghini Huracan.

Audi R8 с 1500 конски сили получи механична трансмисия

Така максималната мощност на 5.2-литровия V10 е нараснала до 1500 конски сили, които в комбинация със задвижването на четирите колела и механичната трансмисия ще радват собственика на проекта, който преди това може да се похвали с преработено Lamborghini Gallardo, Huracan Performante и Audi R8 Gen 1.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 toshko

    11 24 Отговор
    Най-чупливите автомобили са на WAG!
  • 2 Ивайло

    16 1 Отговор
    Супер!!!
  • 3 Пич

    8 13 Отговор
    Много грозна задница !
  • 4 Роки

    12 0 Отговор
    Котенцата ще могат да се топлят на парното.
  • 5 ПЕНКО

    9 7 Отговор
    ЗА КОИ ПЪТИЩА НА ЗЕМЯТА ЧОВЕКЪТ СЕ НУЖДАЕ ОТ АВТОМОБИЛ С 1500 КОНСКИ СИЛИ -ЛИЧЕН /НЕ ТОВАРЕН / !!!!!!!!????????!!!!????

    Коментиран от #6, #7

  • 6 оня с коня

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "ПЕНКО":

    Къде си тръгнал пък ти да свързваш 1500 коня с пътищата?В случая Идеята е през Лятото да излезеш на двора и с Маркуч в ръка да почнеш да миеш въпросния Звяр,наблюдавайки с интерес през Оградата как злобния ти Комшия се гърчи от Завист,а Жена му ти хвърля Многообещаващи погледи.Щото притежанието на такава Кола е свидетелство че Собственикът й умее да прави големи пари,а това се цени по Всички кътчета на Света...особено в БГ!
  • 7 Ули

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ПЕНКО":

    Който може да си го позволи