Last news in Fakti

18 Януари, 2022 13:49 3 955 1

Най-мощният луксозен SUV ще бъде показан на 1 февруари (ВИДЕО)

  • aston martin-
  • dbx-
  • vantage-
  • dbs-
  • db11

Aston Martin загатна за по-наточена версия на DBX

Най-мощният луксозен SUV ще бъде показан на 1 февруари (ВИДЕО) - 1

Aston Martin загатна за появата на нова версия на единствения кросоувър в гамата си – DBX и го рекламира като „най-мощният луксозен SUV в света“. Мистериозната версия на DBX ще бъде показана след по-малко от две седмици на първи февруари.

Най-мощният луксозен SUV ще бъде показан на 1 февруари (ВИДЕО)

Според близки до британската марка, най-наточеният „джип“ на Aston Martin ще бъде задвижван от бензинов V12 двигател, подобен на този при DB11 и DBS. Към момента не е ясно каква мощност ще развива той, но най-вероятно тя ще бъде около 630 конски сили.

Най-мощният луксозен SUV ще бъде показан на 1 февруари (ВИДЕО)

Не е изключено върховият модел да донесе и фейслифт за британската машина, макар тя да е на пазара едва от 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По статистика

    2 3 Отговор
    31% от англичаните мъже са пробвали любов с домашната прахосмукачка. Е как да вземеш нещо на колела от такива хора? Рекламата е уникална..нещо невиждано до сега. Да ди ги карат във Великата Британия.