Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 16:51 2 671 2

Maserati представя новия си „джип“ в края на март

  • maserati-
  • grecale-
  • alfa romeo

Grecale ще дебютира на 22 март

Maserati представя новия си „джип“ в края на март - 1

Maserati ще допълни гамата си и ще добави още един кросоувър в своята гама. Grecale, чиито тийзъри виждаме от вече година ще бъде представен на 22 март по време на онлайн събитие. Заедно с информацията за премиерата на „джипа“, Maserati сподели и няколко снимки, които разкриват по-голямата част от дизайна на Grecale. Камуфлажните елементи пък подсказват за някои от техническите характеристики и интересните технологии използвани в кросоувъра.

Maserati представя новия си „джип“ в края на март

Все още няма информация за задвижването, но се очаква то да е разнообразно с избор между бензинови, дизелови и хибридни опции. Очаква се върховият модел се възползва от 3.0-литров бензинов шестак с мощност от около 600 конски сили, докато други сведения споменават 2.9-литровия V6, познат от Alfa Romeo, където разполага с 500 конски сили.

Maserati представя новия си „джип“ в края на март

Според информацията върху показания модел, Grecale ще разполага с гласов асистент и множество говорители, както и с „повече от ****мм пространство за краката“, съпроводено от „Да, размерът има значение.“ По план Grecale трябваше да бъде представен на 16 ноември 2021 година, но кризата с полупроводници обърка сметките на Maserati.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 оня с коня

    3 3 Отговор
    Докато тия се мотат,Лада-Нива ЗАЛЯ западните Пазари със стока!