Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 10:09 2 127 2

Чисто нов Dodge се подпали докато върти гуми (ВИДЕО)

  • dodge-
  • challenger-
  • charger-
  • hellcar-
  • въртене на гуми

Инцидентът е станал по време на автомобилно събитие

Чисто нов Dodge се подпали докато върти гуми (ВИДЕО) - 1

Така нареченият бърнаут или въртенето на гуми на място е популярен начин да се отървем от чифт стари гуми или пък нови такива, а също така е и едно от любимите начинания по време на автомобилни мероприятия. Именно на такова се е случил и инцидентът за който ще ви разкажем днес, който включва чисто нов Dodge Charger Hellcat, две задни гуми и малко повече адреналин.

По време на автомобилно събитие в Калифорния се вижда как шофьорът на Dodge-а пързаля колата си на специално обособено за това място и върти гуми на място в рамките на около две минути. Именно последното действие предизвиква и огънят, който според някои коментари е подпомогнат и от запалителна течност, която да допринесе за шоуто.

За съжаление, „каскадата“ не е точно по план и единствено навременната намеса на пожарникарите предотвратява по-сериозен инцидент. На по-късен етап във видеото се вижда, че пораженията не са толкова големи, а собственикът ѝ я подкарва без никакви притеснения и дори подава газ пред публиката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Войникът 🇧🇬

    4 4 Отговор
    Ха ха ха! Боклукът и голямата глупост ДПФ за екология на газовете не е издържал при самопочистване и се е възпламенил 😀
  • 2 Някой

    4 1 Отговор
    От глупост какво ли не правят хората. Сега пак ще си купи нова кола, но ще има едно на ум.