Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 15:45 6 095 9

Близо 5 хиляди Lamborghini-та отиват в сервиза заради липсващо капаче

  • lamborghini-
  • huracan-
  • проблем-
  • сервизна акция

От Националната администрация за безопасност на движението по пътищата в САЩ са открили проблема

Близо 5 хиляди Lamborghini-та отиват в сервиза заради липсващо капаче  - 1

Точно 4796 Lamborghini Huracan ще трябва да посетят най-близкото представителство по повод сервизна акция, която от Националната администрация за безопасност на движението по пътищата в САЩ обявиха през тази седмица. Акцията засяга проблем свързан с липсващо капаче върху болт, който служи за настройка на фаровете.

Близо 5 хиляди Lamborghini-та отиват в сервиза заради липсващо капаче

От Lamborghini сами са открили грешката при рутинна проверка през 2020 година. Още тогава от италианската компания са се съгласили, че този проблем не засяга федералните стандарти за безопасност и не би предизвикал инцидент, който да засегне безопасността на клиентите.

Близо 5 хиляди Lamborghini-та отиват в сервиза заради липсващо капаче

На 4 март същата година от компанията са уведомили Националната администрация за безопасност на движението по пътищата в САЩ за проблема, а сега близо две години по-късно властите са задължили марката да поправя тази своя грешка. Всички собственици на засегнати автомобили ще получат възможността за безплатно поставяне на липсващото капаче в избрано от тях представителство.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези вече

    12 3 Отговор
    Съвсем изтрещяха. Сервизни акции за какви ли не глупости. Като почнеш от капак на болт и стигнеш до някакво пиукане за поставяне на колан още преди да е потеглил, а не след като вдигнеш 20 километра в час.

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Какво каза ?

    10 16 Отговор

    До коментар #1 от "Тези вече":

    Какво каза, я пак ? Че аз си спомням ладата от мототехника и как даже не ме закара до вкъщи на 10 км и мотора роди ! А втората насред зима още на Витиня хвърли гарнитура и прегря..
  • 3 Ауууу

    4 2 Отговор
    Въй въй въй...
  • 4 адаша

    19 0 Отговор
    Сега е момента да се купи такава кола- без капаче. Цената е паднала на половина...
  • 5 Точно

    18 1 Отговор
    заради това не си купувам Ламборджини.
  • 6 Да ви имам

    7 0 Отговор
    проблемите...
  • 7 ЧудяСе

    9 2 Отговор
    Чудя се как ЕС производителите още се натискат да продават в САЩ. Все им купуват колите евтино и накрая ги съдят да млрд. за подобни глупости. ЕС са мазохисти явно, че да си го причиняват. От друга страна американските коли са още по-зле, но явно не ги гледат толкова под лупа. Двойните стандарти винаги работят при капитала.
  • 8 Баро

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тези вече":

    Първо мисли и после мести доказано е че когато поставяш колана по време на движение има вероятност за катастрофа
  • 9 незнайко

    0 0 Отговор
    Глупостите на КРАВАРИТЕ нямат край !