Last news in Fakti

12 Юни, 2013 12:25 64 873 20

Mercedes-Benz E320 CDI, на който не може да се устои

  • mercedes-benz-
  • e-klasse-
  • e320 cdi-
  • обява-
  • продажба

Лоша реклама не съществува, гласи популярен принцип на имиджмейкърите. Дори да не е точно така, съществуват доста потвърждения в подкрепа на това вярване. В обратния случай надали някой по света щеше да научи за предложението на остроумен британец, който се опитва да продаде 13-годишната си E-Klasse в eBay.



Описанието към обявата е твърде пространно, а и снимките дават добра представа за житейската философия на продавача. Ето само някои откъси от "рекламния" текст...



"Ако търсите безупречен и добре поддържан Mercedes-Benz Е320 CDI, сте сбъркали мястото... Но ако Ви липсва самочувствие и джобът Ви е отънял, добре дошли на това наддаване. Запознайте се с един от най-блестящите образци на германския инженерен гений, любезно представен от дама от типа "хубав човек - що да няма повечко от него?"



"Откакто имам колата, съм я удрял, дърпал съм се по светофари и съм утрепал 3 елена с нея, а салонът вече е добил истинска домашна атмосфера. Госпожата пък подби калника, когато й предложих да изяде някоя друга салата (виж крачето до вдлъбнатината на снимката)."



"Автомобилът бе грижовно почистен по случай Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. и може би ще се нуждае от същата процедура скоро. Чейнджърът в багажника не работи, но радиото си бачка. Климатикът е развален, но пък електрическите стъкла са си наред".



"Сега за добрите страни. Багажникът е достатъчно голям за двама души с нормално телосложение или един едър. Колата е високо ценена и често спирана от полицията на Нейно величество."



"Покупката на това возило гарантира сериозен ръст на броя възхитени погледи, когато минавате през центъра на града. Аз лично препоръчвам да допълните композицията с дебел позлатен ланец, бръсната глава и бутилка оделоколон по всяко време за привличане на женското внимание".



"Стереото свири отлично руско техно, полски хаус, български дъбстеп, румънски твърд хаус и турски транс до дупка, при това без да отвлича вниманието от насрания от пилета покрив и ръждивите тенекии".

"Ако кихнете 50 паунда отгоре, ще Ви спестя времето, усилията и насълзените очи и ще Ви кажа къде съм скрил отворената консерва сардини. Не се приема храна като платежно средство, нито купони от ICELAND."



"Сега сериозно. Колата е пълен боклук. Гарантирам на 100%, че който я купи ще бере ядове. Няма смисъл да идвате и да се пазарите за цената. Знам всичко, което не й наред - карал съм я 40 000 мили. Ако беше добра, нямаше да я продавам. Поне върви. САМО СЕРИОЗНИ ОФЕРТИ. НЕ МИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО. Момата от снимките не се продава. Хлапакът в багажника върви с колата - без коментар. С него я купих, с него ще я продам."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    4 1 Отговор
    Тия британци покрай онова трагикомично предаване ТОП ГИЪР съвсем изпростяха.
    Но на снимките става ясно защо колата е толкова увиснала...

    Иначе бюста на "момата" радва.
  • 2 6ibanqnko 6ibanqnkow

    3 2 Отговор
  • 3 Tcetco Tconcov

    5 1 Отговор
    za kolata davam 200lv.
  • 4 georgi

    15 1 Отговор
    Похвално за инициативността на продавача
    Ако повечето търговци имаха подход, щяха да продават повече!

    Коментиран от #14

  • 5 Иван Господинов

    6 1 Отговор
    Че кво бе супер е тука направо минава за нов внос, всичко платено, сядаш и караш и тазни такива джамбазки лозунги .
  • 6 Иван Господинов

    1 3 Отговор
    Че кво бе супер е тука направо минава за нов внос, всичко платено, сядаш и караш и тазни такива джамбазки лозунги .
  • 7 Борислав Отев

    1 1 Отговор
    Мноооооого брутално, и извратено....!?
  • 8 Стоян Стоянов

    3 1 Отговор
    комедия
  • 9 Bobi

    1 7 Отговор
    Рекламата дори като антиреклама си я бива , привлича внимание . Колата обаче НЕ !
  • 10 Симеон Тасев

    2 2 Отговор
    колата си я бива това че не е подържана това е друг въпрос

    Коментиран от #12

  • 11 Dimitar Mishev

    7 2 Отговор
    Пак са ни сложило в графата културна музика.... български дубстеп а не мазна чалга.... а пък ICELAND са верига нискобюджетни магазини, нямат предвид страната Исландия.... :)
  • 12 НИКОЛАЙ РАЙЧИНОВ

    1 11 Отговор

    До коментар #10 от "Симеон Тасев":

    КО речи ко ?? Как точно се поддържа кола за да не изгние целата по калниците за малко над 10 години,и тая може да мине за "нормално" поизгнила понеже лично съм виждал такива Е-класи изгнили на всевъзможни места като напримен около ключалката на багажника или при лаисните на тавана иначе дебеланата е за прикритие забележете на 4-тата снимка че като не се е разплула на капака тои седи надигнат от десната страна
  • 13 Zari

    0 1 Отговор
    Ка мое да изгние тва толкоз за 13 год? Моя форд ескорт е на 18 и е много по-здрав.

    Коментиран от #15

  • 14 Shmeker

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "georgi":

    Да ве лигльовци навсякъде остава да има. И без тва сме най-овеселената държава, сега остава тотално да изрещят всички.
  • 15 Shmeker

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Zari":

    Ами може. Тия мерцедеси имат склонност да гният, а в Англия си е влажно.
  • 16 мария спасова

    1 3 Отговор
    Ми аз карам Е класа и то от първите 95г и няма никакви ръжди по нея.Интересно как е експлоатирана,че за 13 години не е останало здраво място по нея?

    Коментиран от #19

  • 17 алкап

    1 1 Отговор
    тая кола според мене я спира на кея и солените вълни ч пръскат иначе тия коли не гният. Или е уцелила дефектна няква
  • 18 Ts@r

    1 2 Отговор
    Те хората по колите се познават, а това горе е поредното доказателство.

    Коментиран от #20

  • 19 Георги Звездов

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "мария спасова":

    Много от колите в Англия гният заради влажния климат там.
  • 20 петър петров

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ts@r":

    Само м...умник като теб не разбира, че това е една гавра а не реална обява. Човека определено има чувство за хумор тоест не е глупав, а щом не е глупав съответно знае че ако искаше да я продаде бързо и лесно щеше да я снима отпред откъдето изглежда перфектно и да напише в обявата "забележки по праговете и веждите" (на английски разбира се) и щеше да я продаде лесно защото колата има стойка и хубав цвят. Къде-къде по счупени и очукани мерцедеси има от този модел и пак се продават като се свали цената и знаеш какво да говориш. А и както казва колегата под мен - в англия колите гният заради влажният климат а в германия заради лугата. Така че просто това ешега, колата в БГ аз лично ще я продам за седмица с подходящо описание и разбира се леко по ниска цена. А ко0йто му се занимава може и да китоса тая ръжда и колата с една автомивка си я взима първия балък