29 Юли, 2022 10:50 3 289 5

Сдържан тунинг от Mansory за Maybach S-Klasse

  • mansory-
  • s-klasse-
  • maybach-
  • тунинг

Двуцветна боя и 22-цолови джанти за лимузината

Сдържан тунинг от Mansory за Maybach S-Klasse - 1

Тунинг компанията Mansory и сдържан, обикновено са противоположности в едно изречение, но в най-новия си проект, фирмата показа, че може да работи и без да комбинира най-ярките цветове в палитрата си. Колата, която има този късмет е Maybach S-Klasse, чиято луксозна визия е придобила доза агресия благодарение на някои визуални промени.

Сдържан тунинг от Mansory за Maybach S-Klasse

Те започват с добавянето на нови отвори за въздух на бронята с допълнителни светлини, както и карбонов сплитер под тях. Калниците получават отвори за охлаждане с карбонова рамка, а праговете продължават линията на предния сплитер продължавайки я към новия дифузьор в задната част. Малък лип спойлер върху багажника и над стъклото завършват задницата на S-Klasse.Двуцветната боя с черно и златисто също е дело на Mansory, както и джантите с размери от 22х9 отпред и 22х10.5 отзад. Те са обути в гуми 265/30 и 305/25 отзад.

Сдържан тунинг от Mansory за Maybach S-Klasse

Под капака също има някои промени и версията S580 вече може да се похвали с мощност от 600 конски сили и 820 нютон метра от своя 4.0-литров осмак, което е със 97 конски сили повече и 120 нютон метра повече от стандартния модел. Върховият S680, който разчита на бензинов V12 преминава границата от 700 конски сили и дори добавя още 20 отгоре. Максималният въртящ момент достига 1000 нютон метра, което е със 100 нютон метра повече от преди. Заедно с тези промени собствениците могат да получат и нова генерация, както и изцяло нов интериор по своите изисквания.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОБЕКТИВНИЯ

    3 3 Отговор
    БРАВО! НАЙ - ДОБРИТЕ!
  • 2 сектант

    7 3 Отговор
    трябва да и мансори да се заемат с Дъстър

  • 3 Гост

    7 0 Отговор
    Пак с тия таблети. Те са за евтини колици
  • 4 Дфан

    1 1 Отговор
    Агупско изпълнение

    Коментиран от #5

  • 5 Японеца

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дфан":

    Какво е агупско?