Last news in Fakti

16 Август, 2022 08:40 6 133 3

Mercedes показа интериора на новия си „джип“ и разкри датата на неговата премиера

  • mercedes. eqe-
  • eqe suv-
  • интериор

EQE SUV ще дебютира до края на годината

Mercedes показа интериора на новия си „джип“ и разкри датата на неговата премиера - 1

Mercedes разпространи няколко снимки на интериора на новия кросоувър, който планира да представи през месец октомври тази година. Моделът, който носи името EQE SUV е базиран на електрическия еквивалент на E-Klasse и според германската компания представя мултифункционален вариант на EQE.

Mercedes показа интериора на новия си „джип“ и разкри датата на неговата премиера

Интериорът ни е познат от други модели на Mercedes, включително EQE и EQS и включва така наречения Hyperscreen, който комбинира 3 дисплея по продължение на цялото табло с общ диагонал от 56 инча. Въпреки това, интериорът се отличава от този на двата модела като комбинира традиционни и модерни материали, както и комбинация от пет цвята с топли и студени тонове.

Mercedes показа интериора на новия си „джип“ и разкри датата на неговата премиера

Очаква се задвижването да е идентично с това на EQE, което означава, че ще видим версии с 90.6кВч батерия, два електромотора и мощност между 469 конски сили и 677 конски сили. Точната дата на премиерата е 16 октомври, когато ще разберем и всичко около електрическия SUV.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Край

    10 3 Отговор
    мммм страшна. Електрификацията финно отряза главата на немското автомобилостроене. Само трябва да кимне с глава.3/4 от това нещо се прави в Корея и Китай. В Щудград слагат само емблеми.

    Коментиран от #2

  • 2 Про100 100

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Край":

    Не си много прав. Преди години правех завод 501 край Щутгарт. Някой знае ли дали Мерцедес си плати на Нокиа 2.4 млрд евро?!
  • 3 Володимир

    3 0 Отговор
    Добър е, щом не е на газ, ама и с тока нещата отиват на зле ...