Last news in Fakti

2 Септември, 2022 10:22 2 066 0

Subaru представя мистериозен нов кросоувър в средата на месеца (ВИДЕО)

  • subaru-
  • xv-
  • crosstrek-
  • премиера

Възможно е това да бъде следващото поколение XV

Subaru представя мистериозен нов кросоувър в средата на месеца (ВИДЕО) - 1

Subaru загатна за представянето на ново поколение кросоувър, който ще дебютира в Япония в средата на месец септември. Световната премиера на мистериозния модел ще се състои на 15 септември и според компанията ще ни покаже „нов SUV”. Информацията за това идва от кратко YouTube видео, което за съжаление не разкрива почти никаква информация, а ниската му резолюция ни дава възможност да видим единствено формите на предните светлини с изразителни LED дневни светлини.

Subaru представя мистериозен нов кросоувър в средата на месеца (ВИДЕО)

За части от секундата се виждат и стоповете, заедно със задните калници и кадри на предната решетка, светлините за мъгла и цялата задница, но по всичко личи, че от Subaru прикриват формите на колата. Според информация на Motor1, японците вероятно ще представят новото поколение на кросоувъра XV, който е познат и под името Crosstrek в САЩ.

Subaru представя мистериозен нов кросоувър в средата на месеца (ВИДЕО)

Последното поколение на компактния „джип“ бе представено през 2017 година, а през миналата година от Subaru го освежиха като промениха визията и технологиите му. Въпреки това представянето на изцяло ново поколение е логична стъпка, съдейки по това, че Crosstrek е един от най-важните модели на марката в САЩ с над 127 хиляди продадени бройки само през изминалата година.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА