Last news in Fakti

12 Септември, 2022 18:59 2 288 2

Новият „джип“ на BMW може да дебютира още този месец

  • bmw-
  • xm-
  • m power-

Вероятно XM ще бъде показан на 27 септември

Преди няколко дни BMW показа част от решетката и фаровете на новото BMW XM, макар вече да видяхме големия кросоувър под формата на концепт през изминалата година, както и на патентни снимки по-рано този месец. Сега стана ясно и кога ще видим новият „джип“ след като информация за премиерата изтече в сайта BMWBlog.

Според потребител на форума, BMW ще покаже кросоувъра на 27 септември тази година по време на онлайн събитие. Тогава ще видим серийната версия на ХМ, която както вече видяхме е „опростила“ формите си в сравнение с тези на концепта.

По-рано тази година стана ясно, че задвижването се осъществява от 4.4-литров бензинов двигател, който работи заедно с електромотор. Двата двигателя генерират системна мощност от 653 конски сили и максимален въртящ момент от 800 нютон метра. От BMW казват, че са работили и над системата за задвижване на четирите колела xDrive, която е специфична за модела.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    1 0 Отговор
    Ма то рав4 ма
  • 2 Фен

    5 0 Отговор
    Фин съм на БМВ, ама последните генерации са такава отврат и дизайнерска трагедия, че няма на къде повече