Last news in Fakti

20 Септември, 2022 12:33 2 608 0

Китайци показаха какво става когато кръстосаш Defender и Suzuki Jimny (ВИДЕО)

  • китай-
  • кросоувър-
  • джип-
  • suzuki-
  • jimny-
  • land rover-
  • defender

Кросоувърът все още няма име

Китайци показаха какво става когато кръстосаш Defender и Suzuki Jimny (ВИДЕО) - 1

Китайците са известни с това, че представят нови модели, които често приличат на популярни коли от други европейски марки, като често дори азиатските версии комбинират по няколко модела в един. Тук случаят също не е различен и китайската марка Baojun показа нов всъдеход с компактни размери, който прилича на смесица между Land Rover Defender и Suzuki Jimny.

Кросоувърът с неназовано все още име разчита на електричество за своето задвижване, вероятно осигуряващо се от два електромотора със системна мощност от 110 конски сили. Местни медии предполагат, че батерията ще е с капацитет от 31.9кВч, което трябва да осигури пробег от около 300 километра с едно зареждане.

По отношение на дизайна, всъдеходът е с компактни размери, кубична форма и закръглени ръбове. В предната и задната част виждаме модерни LED светлини с характерен почерк, а джантите, вероятно в размер от 18 или 19 цола са в двуцветен вариант.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА