Last news in Fakti

21 Септември, 2022 11:56 1 496 5

Електрическият Mustang е виновен за съществуването на новия Mustang

  • ford-
  • mustang-
  • mach-e-
  • mustang mach-e

Силните продажби на Mach-E допринасят за съществуването на седмото поколение на спортното купе

Електрическият Mustang е виновен за съществуването на новия Mustang - 1

През изминалата седмица Ford представи седмото поколение на Ford Mustang, което представи нова визия с класическото задно задвижване, механична трансмисия и бензинов V8. Конфигурация, която много се харесва на феновете на Mustang, повечето от които заклеймиха съществуването на електрическия Mustang Mach-E. Интересното в случая е, че именно модела на ток е виновен за съществуването на седмото поколение на спортното купе във вида в който го виждаме в момента.

Това разкритие дойде лично от изпълнителния директор на компанията по време на интервю пред CNBC. Той заяви, че електрическият Mustang до голяма степен е причината поради която традиционния модел съществува. Продажбите на Mach-E са позволили на Ford да работи спокойно над бензиновия Mustang, докато някои от главните конкуренти представиха последните модификации на своите модели.

С последното си изречение, изпълнителният директор на Ford засяга Chevrolet и Dodge, които се сбогуват със своите бензинови модели и посрещат електрическите Charger и Challenger например.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    9 0 Отговор
    Не в ли V8 не е Мустанг.
  • 2 Буха ха

    12 0 Отговор
    Грета Тунберг е виновна за съществуването на колегата "гост", който живее в някакво "китно" пазрджишко село, кара счупено Рено, знае всичко за миксерите и мечтае един ден да има ключодържател Тесла
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 форд

    1 0 Отговор
    Моля ? Точно преди няолко седмици от форд казаха че електрическия мустанг им е на загуба....
  • 5 Класика

    3 1 Отговор
    Оправдава се джендъра,защото електрокатафалката я купуват само жени,обратеняци и лаици които понятие си нямат от автомобил,а назначения китко- мекодържач се е уплашил ,че не това трябва да е мнението и реномето на Мустанг и той ще изчезне налазен от женски мъже ,педофили,обратеняци и педофи и затова спешно се измъчиха да направят истинска кола да отклонят вниманието на хората че на ръководни постове са маниаци търсещи непълнолетни негърчета по централна гара!