Last news in Fakti

21 Септември, 2022 13:30 3 006 6

Превърнаха Toyota Land Cruiser в брутален брониран пикап (ВИДЕО)

  • toyota-
  • land cruiser-
  • пикап-
  • брониран-
  • svi

Машината разполага с шест гуми

Превърнаха Toyota Land Cruiser в брутален брониран пикап (ВИДЕО) - 1

Южноафриканска компания с името SVI Engineering представи своята версия на популярния класически всъдеход – Toyota Land Cruiser J79. Въпреки, че едва ли ще забележите приликите на пръв поглед, всъщност бронираната машина наистина е базирана на японския „джип“, но с добавена бронировка, трета ос и доста променен дизайн. Добавените стоманени панели са сертифицирани с ниво на защита BR6, което няма проблем да понесе оръжия от калибъра на „Калашник“, но при желание клиентите могат да изберат и защита от ниво BR7, където експлозиите на гранати също няма да бъдат проблем.

От SVI са добавили трета ос, която да подпомогне разпределянето на теглото и възможностите извън пътя, а също така са подменили цялото окачване. Задните дискови спирачки също са нови, както и стабилизиращите щанги отпред и отзад.

Двигателят е 4.5-литров дизелов V8, който макар да не може да се похвали с голяма мощност, може спокойно да 5.5-те тона, които тежи машината с цялото си оборудване. То включва специална система, която локализира вражески дронове и ги сваля, а след това те могат да бъдат взети с кросов мотор, който е закачен в задната част на пикапа.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДРУГАРЯ МИТАШКИ

    3 0 Отговор
    АРИ.БЕ ,.НА ТАЯ СВАТБА НЯМА ЛИ ДА СЕ ТАНЦУВА БЕ , ЮУЗИКАНТИТИ ИЗДИШАТЕ БЕ , А ЗАБРАВИХ ТЕ СА ЗАЕТИ ЗА ИЗБОРИТЕ И ТРОЛЯТ ПО ДРУГИТЕ СТАТИИ !!!😄😀🤣😁😃😁🤣😀😄

    Коментиран от #2

  • 2 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДРУГАРЯ МИТАШКИ":

    ХОДЯТ КАТО ЦВЕТАРКИ !!!.
  • 3 Никси

    1 2 Отговор
    ТИЯ ПА ДА НЕ ВИДАТ.НЕЩО И ОТ ГЕГАТА , ДА НЕ СА ПО НАЗАДЕН ПЛАН ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗОСТАНАТ!!!.
  • 4 €:€373);;!:!:’смьнцнфнзмднцньнзм

    1 3 Отговор
    Пълна с правописни грешки статия. Слаби писари, слаби редактори, слаба медиа!

    Иначе уникален автомобил. ЮАР отдавна се славят с отлични бронирани всъдеходи, и серийно-преработени автомобили с висока проходимост в такива.

    Коментиран от #5

  • 5 Никси

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "€:€373);;!:!:’смьнцнфнзмднцньнзм":

    И НА ТЕБЕ ПРЪСТИТЕ ДА СА ТИ КАТО КЕБАПЧЕТА И ТИ НА ТЕЛЕФОНА ИЛИ ТАБЛЕТА ЩЕ СГРЕШИШ , ТОВА ЛИ ТИ Е ПРОБЛЕМА ЧЕ Е ИЗПУСНАТА НЯКОЯ БУКВА ИЛИ Е УБЪРКАНА ОТ БЪРЗАНЕ.,.Я НЕ СЪМ БИЛ ЦЕЛ ЖИВОТ ПИЯНИС !!!.
  • 6 СЗО

    0 0 Отговор
    Това нещо не прилича на себе си..