Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 10:37 1 992 4

Renault се отказва от най-бързия Megane

  • renault-
  • megane-
  • rs-
  • e-tech

Новината бе потвърдена от представител на марката

Renault се отказва от най-бързия Megane  - 1

Един от най-добрите модели според Renault феновете – хотхечът Megane RS ще приключи своя живот през следващата година. Новината бе официално потвърдена от представител на Renault в скорошно интервю пред австралийското издание Drive. Глен Сийли, който заема позицията на генерален мениджър в Renault Австралия заяви, че Megane RS ще бъде изваден от гамата на френската компания в края на 2023 година.

Сийли не заяви, че това ще се случи в световен мащаб, но ясно намекна, че именно това ще бъде бъдещето на хотхеча. “ Megane RS спира през следващата година. Все още не знам крайната дата на производство, но от гледна точка на производството, то няма да продължи след края на следващата година. Търсенето на хотхечовете в Европа намалява. Те могат да бъдат заменени с електрически автомобили. И има логика за трансформацията.”.

Това изказване пък подсказва, че Renault вероятно готви по-наточена версия на електрическия Megane E-Tech. Към момента бензиновия Megane RS се предлага с максимална мощност от 300 конски сили и 420 нютон метра в най-наточеното Trophy изпълнение.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    9 10 Отговор
    Що не вземе цялата компания да се откаже че пълна мъка.

    Коментиран от #4

  • 2 Анонимен

    5 2 Отговор
    Скоро и нормалния секс може да ви бъде изместен наложен с такъв с гумена кукла.Ще бъде препорачън Като доставящ по голяма удоволствие по практичен по иновативен и по сигурен.И отговаряш на всички високи стандарти и морални норми.И по хуманен защото ако обичате груб секс няма да причините болка на никой
  • 3 Семчо

    6 3 Отговор
    Който от жени разбира, само Рено избира.
  • 4 Админ

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Спри да пишеш глупости и си взимай редовно хапчетата, да няма бан.