Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 13:55 2 930 4

Volkswagen Polo може да слезе от поточната линия завинаги

  • vw-
  • volkswagen-
  • polo-
  • golf

Бъдещето на компактния модел е неясно

Volkswagen Polo може да слезе от поточната линия завинаги - 1

По-рано днес ви съобщихме за решението на Volkswagen да продължи производството на Golf и да представи деветото поколение на популярния хечбек. В същото време, по-малкото Polo може да не доживее следващо поколение и фейслифта, който видяхме през изминалата година да бъде последен за колата. Това стана ясно след изказване на представители на Volkswagen пред Autocar по-рано днес.

По-стриктните мерки свързани с Евро 7 може да убият Polo, макар от европейската комисия да обещават на потребителите, че новият стандарт ще вдигне цената с между 90 до 150 евро. От Volkswagen не смятат така и твърдят, че по-строгите мерки ще повишат цената с 3000 до 5000 евро, поради нуждата от поставяне на нови технологии, свързани с безопасността.

Все още няма крайно решение за бъдещето на компактния модел, но се очаква такова да се вземе в следващите седмици, когато инженерите, а вероятно и счетоводителите на компанията ще решат дали си заслужава по-нататъшна инвестиция в Polo.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рено фен

    12 10 Отговор
    Ако закрият цялата смешна фирмичка ще е най добре
  • 2 свидетел

    10 0 Отговор
    имах нов Голф 5, а сега Поло 5. определено гласувам за Полото !
  • 3 Закриеай

    7 6 Отговор
    Идеално! После и голф и пасат и всички екнефи по реда!
  • 4 Дино

    5 4 Отговор
    До фена на Рено
    Търси си лекар
    Спешно!!!!!!5