Last news in Fakti

12 Декември, 2022 14:47 2 082 5

Ford обещава да бъде „по-американски“ в Европа

  • ford-
  • европа-
  • fiesta-
  • mustang-
  • focus

Компанията представи новия си слоган

Ford обещава да бъде „по-американски“ в Европа - 1

Съвсем скоро Ford ще спре да предлага Focus и Fiesta в Европа, което ще съсредоточи продажбите на американската марка главно към кросоувърите и пикапите, които тя предлага. Именно в унисон с това, компанията обяви, че в бъдеще тя ще бъде „по-американска“ в Европа, а заедно с това ще предлага само електрически модели след 2030 година. Новината за това идва лично от маркетинговия директор на компанията в Германия, който заяви новината през Automobilwoche.

Заедно с това, компанията показа и новия си слоган “Adventurous Spirit”, който преведен на български означава „Приключенски Дух“. Заедно с това идват и няколко рекламни слогана за моделите в Европа като “Wild Performance” за Mustang, “Urban Escape” за Puma и “Active Adventure” за най-големия Explorer. Пикапът Ranger пък е получил “Ultimate Outdoor”.

Заедно с електрическата Puma, Ford ще пусне поне още два електрически кросоувъра до 2024 година, които от компанията определят като такъв от среден размер и спортен кросоувър. Към момента се знае, че единият от тях ще изминава 500 километра с едно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кога

    4 14 Отговор
    Форд е бил кола в Европа :)?
  • 2 До Кога

    12 4 Отговор
    Когато още не си бил роден !
  • 3 гост

    2 8 Отговор
    ПРЕДИ Форд едни други дребни производители като Рено-Нисан , Стелантис , а и Хонда и Тойота , макар че още не са го обявили официално , казаха , че от 2030 НЯМА ДА ПРОДАВАТ коли с двг , а още от 2025 такива ще има само във високия , демек най-скъпия клас !! А нашите петрололбци разправят тука "сказки" как щели 2035 да си купят 20 годишни дизели и да ги карат до 2050 , нищо , че няма да доживеят и 2040 , хахаххаха !!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    А и пропуснах ВАГ и Мерцедес , а БМВ също , макар и тихомълком се готвят !!
  • 5 Класика

    1 1 Отговор
    Сектата превзела света мачка всичко и руши за да изпере парите на Сорос която фамилия е наследник на викингите и весготите и дочакаха сектата на евро- лявото да превземе света и чрез човека- пионка- кукла който го крепят на инжекции ...свети Джо за мафията.... Байдън де......- прокарват пътя на смразяваща династия- идеология и всичко е безмислено освен сделките!... В последна надежда чакаме Тръмп.... Амин....