Last news in Fakti

24 Януари, 2023 17:41 2 772 6

Собственик на класическо Ferrari не се страхува да го "изцапа" в снега (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • testarossa-
  • сняг-
  • дрифт

Едва ли много коли от този модел са „подлагани“ на подобно шофиране

Собственик на класическо Ferrari не се страхува да го "изцапа" в снега (ВИДЕО) - 1

Ferrari Testarossa е един от класическите модели на марката, който се познава отдалече. Повечето от произведените екземпляри се съхраняват в гаражи с контролирана температура и влажност, за да бъдат запазени в перфектно състояние възможно най-дълго време. Други пък биват карани по начин по който собствениците на първите не си представят и в най-лошите си кошмари.

Видеото, което може да видите най-отдолу носи името „Respectfully abused Ferrari”, което в превод означава „Уважително злоупотребяване с Ferrari”. Кадрите започват с изкарването на колата от гаража и първата среща със снега. До пристигането на бензиностанцията, колата вече е изминала повече километри с вратите настрани, отколкото направо, но именно това е целта на клипа.

Няма да ви разказваме цялото видео, но ще ви препоръчаме да го изгледате. Под капака на Testarossa-та работи бензинов двигател с 380 конски сили, който задвижва единствено задните колела, които в този случай дори не са обути в зимни гуми.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз пък

    17 2 Отговор
    Няма да го изкарам зимата от гаража..(щото нямам)

    Коментиран от #2

  • 2 Танко

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Аз пък":

    И твоята не е лесна! Имаш Ферари,пък нямаш гараж.
  • 3 сектант

    2 8 Отговор
    повече работа ми отварят с дъстъра зимата само
  • 4 На 1-ва

    0 0 Отговор
    с 20….страшно “пързаляне” направи….

    Коментиран от #5

  • 5 Нарухито

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "На 1-ва":

    Автомобил от онези години от този клас с централно разположен двигател, едва ли би могъл да се пързаля безопасно с повече от 30км/ч. на сняг/лед с обикновени гуми.

    Коментиран от #6

  • 6 Добре

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Нарухито":

    другарьо Тсучия!!!!