Last news in Fakti

25 Януари, 2023 14:58 919 2

Porsche загатна за мистериозен концепт по случай своята 75-та годишнина (ВИДЕО)

  • porsche-
  • 911-
  • 356-
  • годишнина

Вероятно прототипът ще е вдъхновен от 356 Roadster

Porsche загатна за мистериозен концепт по случай своята 75-та годишнина (ВИДЕО) - 1

На 8 юни 1948 година се появява моделът 356 Roadster, който за първи път използва името Porsche.През тази година германският производител празнува 75-тата си годишна и по този повод инженерите на марката са ни подготвили нещо много специално, което за кратко се появи в Instagram профила на марката. Използвайки Porsche Newsroom акаунта на компанията, германците показаха кратко видео с концептуален модел под покривало.

Описанието е кратко, но загатва, че това е първата от няколко изненади по случай годишнината на марката. От Porsche разкриват, че дизайнът на колата е по-скоро проучване, а мястото му между Porsche 356 и 356 Roadster ни кара да си помислим, че именно някой от двата модела ще бъде вдъхновението за дизайнерите от Щутгарт.

От компанията не разкриват кога ще покажат изцяло модела, но очакваме това да се случи съвсем скоро. В коментарите има догадки, че ще видим електрическия наследник на 911, но вероятно това няма да се случи или поне не към момента.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    1 4 Отговор
    Поредната настъпена жаба!!!
  • 2 Смех 😆🤡🤣

    1 3 Отговор
    Да направиш легенда от един ФВ биитъл наистина се изисква нагла пропаганда и тълпа заблудени неграмотници