Last news in Fakti

30 Август, 2013 10:05 27 042 11

BG тунинг на Mitsubishi Pajero

  • vilner-
  • тунинг-
  • mitsubishi-
  • pajero
Интериорните доработки на суперкари вече се превърнаха в запазена марка на българското тунинг ателие Vilner. Последният проект обаче показва, че хората от Vilner могат да дадат нов, по-различен и луксозен облик и на по-стари возила. Последният им проект засяга интериорната преработка на култовия в миналото всъдеход Mitsubishi Pajero.
 
Специалистите от Art Studio Vilner решават да разбият мита, че това Pajero не може да изглежда луксозно. Автомобилът е изцяло разглобен, почистен от ръжда, реставриран до най-малкия детайл и боядисан. След това купето е изцяло изолирано с вибро и шумоизолация за максимален комфорт и чак впоследствие започва същинската работа по салона на Pajero-то.
Избрана е нова цветова гама в кафяво и черно, която налага преработка на всички детайли, от мокета до уплътненията на вратите. Всички пластмаси на таблото са боядисани в черен гланц, а останалите облечени с Алкантара. Изцяло ново е решението за използване на естествен фурнир. Друг интересен прийом е вграждането на лазерно гравирани табелки.
 
След като креслата, пода, тавана и всички останали детайли са основно претапицирани започва монтирането на висококачествена аудио система. Последната се управлява от процесор Audison и допълва лукса с фината настройка на звука. Допълнително усещане за индивидуалност и лукс придава пътна чанта в стила и цветовете на интериора. Проектът, естествено надминава по цена неколкократно тази на автомобила, но всички знаем, че колкото повече растат момчетата , толкова по-скъпи стават играчките им.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    2 6 Отговор
  • 2 Иван Господинов

    6 4 Отговор
    Абе яко е ама искам да видя истински снимки. Тия компютърни изображения много ясно че ще изглеждат префектни
  • 3 Иван Младенов

    4 1 Отговор
    Снимките са истински бе разбирач, премахнато е само това което се вижда през стъклата.
  • 4 иван иванов

    2 5 Отговор
    много грозна джипка
  • 5 Роско

    2 0 Отговор
    Bravo izglejda mnogo dobre .profesionalna izrabotka
  • 6 Ото Скорцени

    2 1 Отговор
    Докато едни нямат какво да ядат, други се чудят за каква глупост да дадат парите си. Искахте капитализъм. На ви капитализъм с червени капиталисти на чело. Идете в Орландовци да цунете Тодор Живков по задника.

    Коментиран от #9

  • 7 Иван Драганов

    0 1 Отговор
    Супер е.Адмирации за дизайнерите и прроектантите и изпълнителите.
  • 8 Бай Иван

    0 1 Отговор
    Това Паджеро е произведени в Чехословакия!
  • 9 Симеон Тасев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ото Скорцени":

    светът в които живем е капитализъм отсякаде имат пари а българите със празни джобове се правим на голямата работа които неси търси своито е глупец които е съгласен със всичко аз несъм съм съгласен със зада оцелем дрябва дасме капиталистическа държава но някои кдраде парите на обигновения човек
  • 10 Ekaterina Yaneva

    0 1 Отговор
    Някои сме го виждали на живо. Vilner Rules!!!!!!!!!!!!
  • 11 Shmeker

    0 1 Отговор
    Грозно е, ама не работата на дизейнера, а самото пажеро е грозно. Лично аз мисля, че таблото трябва изцяло да бъде сменено с нещо по-актуално. Работата на Вилнер заслужава адмирации..