Last news in Fakti

23 Март, 2023 15:22 1 386 0

Chevrolet се сбогува с Camaro, но загатва за нещо ново

  • chevrolet-
  • camaro-
  • ford-
  • mustang

Шестото поколение на американската икона ще слезе от поточната линия догодина

Chevrolet се сбогува с Camaro, но загатва за нещо ново - 1

Chevrolet се подготвя за сбогуване с настоящото поколение на Camaro след като от компанията официално обявиха, че шестата модификация на американската икона ще слезе от поточните линии. Това ще се случи в началото на 2024 година и ще бъде предшествано от специална серия Collector’s Edition, която ще бъде вдъхновена от първото Camaro от 60-те години на миналия век.

Въпреки, че шестото поколение Camaro слиза от поточната линия, това няма да е края на моделно означение. От Chevrolet все още не са готови да покажат наследника на модела, но не крият, че ще видим нов модел със същото означение. През последните години Camaro изоставаше с много от Ford Mustang и Dodge Challenger, така че не можем да кажем, че тази стъпка е неочаквана.

Вероятно компанията подготвя изцяло нов прочит на името Camaro, който е много вероятно да разчита на електричество под някаква форма. Дали ще видим първото изцяло електрическо Camaro или пък хибрид, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА