Last news in Fakti

25 Март, 2023 12:00 2 050 3

Hyundai нае Tesla под наем, за да обучи служителите си

  • tesla-
  • model 3-
  • hyundai-
  • ioniq 6-
  • ioniq-
  • ioniq 5

Колата е използвана за сравнение с Ioniq 6

Hyundai подготвя пазарния дебют на Ioniq 6 в САЩ и изглежда някои от представителствата на компанията са прибегнали до странни практики, за да подготвят служителите си за предстоящите въпроси на клиентите по повод колата и нейните преки конкуренти. Един от най-сериозните такива е Tesla Model 3 и именно този автомобил е бил обект на едно от обученията на марката.

 

Потребител на Twitter, цитиран от Autoevolution разказа за историята в Twitter, след като отдал своята Tesla Model 3 под наем. С помощта на приложение на име Turo, всеки желаещ може да отдава собствения си автомобил под наем срещу определена сума. Мъжът с никнейм MeateenOmair споделя, че автомобилът му бил нает както всеки друг път, но малко след това започнал да получава известия, че вратите на колата се отварят и затварят постоянно.

 

Това предизвикало неговият интерес и разгледал камерите на автомобила си, които показвали нещо като конферентна зала с рекламни материали на Hyundai. Не след дълго мъжът се свързал с човека, който наел колата и разбрал, че всъщност автомобила му се използва за обучение и сравнение с Ioniq 6, който бил паркиран точно до Tesla-та. Публикацията на мъжа в Twitter вече е изтрита по неясна причина.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо Теслата

    6 1 Отговор
    То пък тесла са едни специалисти.
    На нови коли,бравите се чупят,броните,мигачи,стопове падат и т.н.
    Ще направят "качествен "автомобил.
  • 2 карчи

    3 0 Отговор
    Сун Дзъ е казал "Опознай врага, опознай себе си и победата никога няма да ти се изплъзне"

    Коментиран от #3

  • 3 Смех 😆🤡🤣

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "карчи":

    Да то щото е лесно да опознаеш врага.