Last news in Fakti

7 Април, 2023 10:10 2 526 4

Новата E-Klasse ще дебютира още този месец

  • mercedes-
  • e-klasse-
  • дебют-
  • s-klasse

Mercedes загатна за дебюта на следващото поколение

Новата E-Klasse ще дебютира още този месец - 1

Mercedes разкри, че ще покаже новото поколение E-Klasse още тази месец, като загатна за премиерата на седана със затъмнена снимка на страничната линия. От нея можем да различим новата форма на тавана, който вече е по-аеродинамичен, както и новите дръжки на вратите в стила на S-Klasse. Предните калници също изглеждат една идея по-издължени и с една идея по-ниски от тези при предходното поколение.

Разлики ще има и в предната и задната част, където се очаква новото поколение E-Klasse да копира по-големия си брат – S-Klasse. В интериора също ще има много промени, включително изцяло нова конфигурация на таблото. Очаква се то да е подобно на това при EQE с 11.9-инчов дисплей за базовия модел и 12.9-инчов за по-върховите модификации.

По отношение на двигателя също очакваме някои изненади, тъй като от Mercedes признават, че ще има постоянна електрификация в новата E-Klasse. Германците споделят още, че седанът ще постави нови стандарти в ефикасността, позволявайки „локално шофиране без вредни емисии“. Вероятно това ще се отнесе и до E63 AMG, който най-вероятно също ще получи електромотор към своя бензинов двигател.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гепард

    7 0 Отговор
    За Хора с пари

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ЧАкай Бре

    0 1 Отговор
    Още не съм взел тоя модел сега